Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baharrrr benide ekleeeee çatlıycam meraktaaannnnnn
eski halimdende ekliyim foto da bana noooolllluuuuuuurrrr yorum yapın[/QUO
şuanki burnun yüz hatlarınla süper uyum sağlamış gayet doğal ve çok şık...bence aklına en ufak birşey gelmessin çünkü gercekten tek kelimeyle mukemmel =)
Size güveniyorum çümkü beni tanımadan sanki burnum böyleymiş gibi algılıyorsunuz demek tuhaf durmuyo vallahi çok seviniyorum :içelim: ya benim burun çok düşük ve kocamandı küçülünce suratım çıktı ortaya meğer hepsini kaplıyormuş yüzümün kaydirigubbakcemile3 dediğiniz gibi bismillah daha 8. gündeyim 2 4 aya iyice oturur heralde hem bende ozamana alışırım:kedi:
bnde amlyttansonra patates pürelerını cope dokup doner yemıstım çaktrmadan:))))tv dede akup avsarı ızlıyodum doktorum gelıp bakakalmıatı:))
mmblackrose ve senin cidden maşallahınız varmış benim erkek arkadaşım gözünü kırpamadı hemşireler falan ama benim bünyem anesteziyi kaldıramıyor daha öncede böyle olmuştu:ecrin_bebek:
inanmazsınız ameliyattan çıktım içimden kendime sürekli sakın sezaryan olma normal doğum unutma sakın diye uyaran verdim o acıyı unutupda sezaryan olmayayım diye ameliyattan okadar korkuyorumki ben daha bekarım neleri düşünüyorum düşünün:roflol:
bahar 87 cok dogru bı akrr vermıssın yaptrmakla bırz uzunmus burnun bı onu duzltmıshıc oynmamıs karakterstğyle yüzünun bnce ıyıkı yaptrmıssn kızz daha durr 4 aya fıstık olcak
sen bu durumu naci bey veya anestezi uzmanı ile paylaşmadın mı canım ya... çok cesurmuşsun.. ama değmiş,sonuç süper olmuş,eski burnun yüzünü kapatıyormuş,yeni görüntün çok güzel,güle güle kullan canım
anesteziklerin dozu bildiğim kadarıyla boy kilo yaş cinsiyet operasyon öyküsü gibi kriterlerle ve ameliyat süresine göre ayarlanıyor sonrasında kimisi çabuk ayılıyor kimi beni gibi uzun süre sersemleşiyor bilmemki bişiy demedim aslında ameliyat sonrasıı hiç düşünmedi hast kalmam diyordum bidekaydirigubbakcemile3 ama olmadı akannehir ama geçtiopuyorumnanaktan beğendiğine çok sevindim işte biraz zaman geçse..
mmblackrose ve senin cidden maşallahınız varmış benim erkek arkadaşım gözünü kırpamadı hemşireler falan ama benim bünyem anesteziyi kaldıramıyor daha öncede böyle olmuştu:ecrin_bebek:
inanmazsınız ameliyattan çıktım içimden kendime sürekli sakın sezaryan olma normal doğum unutma sakın diye uyaran verdim o acıyı unutupda sezaryan olmayayım diye ameliyattan okadar korkuyorumki ben daha bekarım neleri düşünüyorum düşünün:roflol:
bence bilgi vermemekle hata yapmışsın,neyse geçmiş gitmiş ama bir daha operasyon geçirmen gerektiğinde mutlaka doktoruna bu durumdan bahset,ben önceki ameliyatımda anestezinin etkisinden 3 gün sonra kendime gelebilmiştim,bu durumu hem naci beye hem de anestezi doktoruna anlattım ve bu ameliyattan çok rahat uyandım.opuyorumnanaktandaha çok yeniymiş kız senin burnun,yerler o burnunu,8 gün ne ki daha birkaç ay sonra şişlikler inince süper olacak
bahar_87 şiş hali bile fena görünmüyor.daha oturacak ve burun ucun şişleri indikçe bir miktar aşağıda görünecektir.işte o zaman "hah budur" diyeceksin.büyük geçmiş olsun ve sevgiler.......a.s.
yaa kızlar sürekli şişlikler inecek falan dioz ama şimdi diyelimki benimki indi.....kalkıklığı inermiki????ucundaki patates gibi şişliği ben çok sevdim gitmesin yaaaaa.....ben ödemlerimle mutluyum =(
ewt canım hepsi iniyo incecık oluyo dgru kalsa daha ıı aslnda
arkdslar naci celik onur erolun talebesıymıs acaba onur erola olan varmı aranzda hanı su denız akkayyı petegın burnunu felan yapan acaba tavsıye eden varmı tecrubelerınıze sıgınark cvplarsanırz ıı olur
iyide ben naci beye sordum siz yaptıktan sonra ucu inermi bazılarında iyice iniyormuş düşüyormu dedim iyi yapılmış bir burun aynı kalır dedi:1ninca:
ewt canım hepsi iniyo incecık oluyo dgru kalsa daha ıı aslnda
misserable sen tecrübelisin senin nekadar indi acaba 3 ayda....daha doğrusu nezaman tam anlamıyla bitti?