kızlar ameliyat oldum hala çok kötüyüm çok zordu aniden karar verdim oldum
tatlım sen ameliyat olmak isteyenlere cesaret abidesi olacak kadar iyi görünüyorsun.
ne çabuk iyileşme bu, üzerine mutlu olamın verdiği pozitif enerji, ters giden bişey görünmüyor. Allah bozmasın.
ben de cuamrtesi kontrole gittim. senden bahsetti, mutlu hastası olunca direk yüz ifadesi değişiyor. bir de mutsuz hastası olunca adam çöküyor resmen. baya konuştuk. asimetri burunun düşmemesi için septuma verilen destekten kaynaklanıyormuş. düzelecek ama çok rahatsız olursan 1 yıl sonra o desteği 5 dk.lık operasyonla alırım ama burun çökerse karışmam dedi. düşünemem sanırım. çünkü beni görünce kendi yaptığı esere çarpıldı adam. fotolardan daha farklı çünkü. senin burnunla çok talep gelir bana dedi. mutluyum şimdi. ece erkenin fun sitesine girin orda da asimetri sorunu görünüyor kendisinde. hatta heidi klumda bile var.
Merhaba arkadaşlar,
Bende 15 gün önce Naci Çelik' e burun ameliyatı oldum. Şu anda yüzümde ve burnumda halen şişlikler var. Ve üst dudağım da az bi hissizlik ve şişlikten dolayı konuşamama problemim var, dudak hareket etmiyor :)) . Sizce bu normal midir, size de olmuş muydu ve de ne zamana düzelir? Ameliyat olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkürler
3 hafta önce kuzenim Naci Celik’te ameliyat oldu. Kendisi su an burnundan cok memnun. Inanilmaz bir degisme var. Biz karadenizliyiz..kuzeniminburnu bayagi uzun ve düsüktü..Naci bey öyle bir ameliyat yapt
Hem gögüs hemde burun ameliyati olmayi düsünüyorum nisan ayinda. Ikisini ayni anda kaldirabilir mi bedenim. Her iki ameliyati olanlar var mi aranizda... ? Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar... J
Hannatos çok güzel olmuş ya, bence iyileşince bomba gibi aramıza dönecek kardeşin. özgüvendeki artma meselesi. makyaj bakış bile değişiyor.. yalnız ince bir nüans var, burun ameliyatı ile bambaşka baştan yaratılmış dünya güzeli olmayı beklememek gerekir. sanırım bunu yapınca insan mutsuz oluyor. eldeki malzeme işleniyor çünkü. gerçekten kötü bir burunsa tabiki güzellik gölgeleniyor. düşünsenize angelina juli'nin yüzü aynı olsun burnu da bizim karadenizlilerin gibi olsun ne kadar güzel bulabiliriz hatunu.
kardeşin zaten çok güzelmiş ameliyatlı bile çok hoş görünüyor, geçmiş olsun. darısı senin ve tüm isteyenlerin başına.
böyle bırakmak yok, devamını bekliyoruz fotoların.
3 hafta önce kuzenim Naci Celik’te ameliyat oldu. Kendisi su an burnundan cok memnun. Inanilmaz bir degisme var. Biz karadenizliyiz..kuzenimin burnu bayagi uzun ve düsüktü..Naci bey öyle bir ameliyat yapti ki, eski ve simdiki burnunu karsilastirdiginizda cok büyük bir fark var..fakat yüzüne baktiginizda o kadar dogal duruyor ki burnu, onu taniyan bazi insanlar bile estetik oldugunu anlamiyorlar. Naci Celik bu dalda cok uzman bir doktor.
Gelelim bana) Benim burnumda birden cok saglik problemi var. Zaten bicak altina yatmak zorunda oldugum icin bu ameliyati KBB uzmani yerine Naci Celikte olmak istiyorum, tabi ki kücük bir estetik müdahele ile birlikte. Ben burnumun genisligiden sikayetciyim, önden bakildiginda cok genis bir burnum var. Kuzenimin kontrolü sirasinda doktora bundan bahsettim. Fakat kendisi bana burnumun dogal oldugunu ve ameliyatin gerekmedigini söyledi. Büyük bir hayal kirikligi benim icin... Illa istersen yaparim dedi ama estetik oldugu belli olur dedi. Bütün olarak yüzümün cok güzel oldugunu söyledi. Yandan burnumda bir sorun ama burun kanatlari cok genis. Önden cok rahatsiz ediyor beni..Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz? Zaten ameliyat olmam gerekiyor...kronik iltihap var burnumda ve polipler, onlar alinirken biraz inceltse fena mi olur ? Karar veremiyorum...genelde N.C. hep dogal burundan bahseder, bende estetik oldugu belli olacak dedi, sen bilirsin... Arada kaldim....
Hem gögüs hemde burun ameliyati olmayi düsünüyorum nisan ayinda. Ikisini ayni anda kaldirabilir mi bedenim. Her iki ameliyati olanlar var mi aranizda... ? Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar... J
GİZEMO varsa resım koyablrmısn acaba pekı senın sorun ne sen neyı begenmıyosun acaba?
Cnm ben ilk iki ay fln memnundum burnumdan.. baslarda kalkik ve düzdü.. ama aylar geçtikce eskiden hafif bi kemer olan yerde tekrar bi kemik belirdi.. yani simdi pek bi düzelme yokmus gibi gorunuyor yine o kemerli goruntu yuzunden.. baslarda ödem olabilecegini düsündüm ama gecmedi malesef.. ve burun ucu de takrar düstü gibi.. acikcasi memnun degilim.. eskisinden daha iyi bi burnum var ama ben eskisinden ii olsun diye ameliyat olmadim, güzel olsun diye biçak altina yatiyoruz sonucta hepimizz.. resim yok cnm o kemik belirdi belireli foto moto cekesim gelmiyor :d fena taktimsen gorsutun mu naci beyle??
Kizlaarr sonunda Naci beyden cevap geldii.. ay bi maile bile bu kadar sevinir hale geldim yani hiç ulasamicam sandim kendisine.. kaydirigubbakcemile3 çok nazik ve son derece açiklayici bi mail yazmis saolsun, benim bugune kadar mail attigim butun doktorlar direk tel nosu verip sekreterlerine yonlendirmisti..
Revizyon icin 9 ayin yeterli olup olmayacagini sormustum, 1 sene beklememi tavsiye ediyor ama cok rahatsizsan 9. aydada olabilir dedi.. kafam karisti simdi acaba 1 sene beklesemmi?? Birde revizyon ameliyati daha pahaliymis... baya hemde3 ay daha bekleyip parayi mi denklestirsem bilmiyorum ki..
misserable sen bugun gorusecektin galiba? konusutn mu nasil gecti cnm
kızzllarrr bide ben bkaç foto eklemeyi dşünüorum sizce burun ucu estetiğimi yoksa rinoplastimi yaptırmalıyım bi yorumlayın bakalım piiliiizzz :)
bn ilk başlarda falan hep burun ucunu dşünüodum snra naci beyde beni görür grmez "sana bi burun ucu yaparız 1 güne bişeyn kalmaz basit bi burun "dedi.
ama bi ara rinoplasti de dşndüm madem oluorum dahada mkemmel olsun die.
ama şmdi yne burun ucu daha mantklı glio bana çnkü kemerim yok kemiğim düz ymukluk flanda yok.bde burun ucu olursam lokalle olcam oda benm için daha iyi.amlyattan ödüm kopuoo çnküübde rnoplasti olursamda öyle minnnacık kçük bi burun istemicem zaten şekli gzl olsn büyük olmasın yeter bana.
ay ay kafaya bak rinoplasti zaten burun estetiği demek pardoooooooooon.....kafa uçtu yaaa ben revizyonla karıştırdım.......sorumu tekrar alıyorum revizyon sağlık demek herhalde?????hey yarrabim ameliyat olmuşum hiçbirşeyden haberim yok...ehüehüüü
ay öldüm gülmekten yaa sanaa allh iyiliğini versin :)))revizyon tekrar duzltme amlıytı oluyo begenılmeyn durumlarda burunda duzltme yada burnu bastan yapma oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?