kaç gün oldu ameliyat olalı, senin işin de zor ,ablan ameliyat oldu,sen soru yağmuruna tutuldun,heheheahh ah cnm sen mi uyuzsuun.sen beni görseen.kıza 50 tane soru soruorum delirtiorum resmenya bide burnu o zaman koocaamaaanmış yaa bandajlarda nrmalnden daha büyük gözkmş olablrr. alttaki burun topidik olnca
kaç gün oldu ameliyat olalı, senin işin de zor ,ablan ameliyat oldu,sen soru yağmuruna tutuldun,hehehe
kııızzzzzzzzzlllllllaaaaaaarrrrrrrr naci beye amlyat olan kardeşimin fotolrnı albüm yapııcaamm herkese açııkk.bakıpp yorumlarnıızzıı paylaşırsanızz pek bi seviniriz :)
biraz toparlanıp yazıcam size pzt atel çıkacak
mmblackrose burnun güzel olmus canim.. Kalkikligi ve kisaligi tam kivaminda.. Umarim ameliyat sonrasi süreci de çabuk ve problemsiz atlatirsin..
Bu arada naci beyden hala bi cevap alamadimm, çok sabirsizim yaa yogun mu bu aralar acaba
haa buarada bende yeni resimler ekledm
gizemo sen revizyon ıcınmı nacı beyle goruscksn maıl atınca direk tel verdysen gerı donuyo bn pazrtesi görusucem naci ceby ve emre ılhn beyle revızyonla ılgılı merk edenlere bılgı verrım
cnm sen revızyon olacaksın dımı yanılmıyorumdur inş... ben de revızyon oalcagım ama hala korkularım var bılemıyorummmmmmm
kızlar naci beyl edün yine görüştüm biliyorsunuz son anda göğüsede karar verdim. çok ilgilendi bir saat burun için konuştuk. 17 aralık ameliyat tarihi aldık. göğüslerimin çok idael olduğunu ameliyat için ve ameliyattan sonra mükemmel olucağını söyledi. hem burun hem göğüs. hayırlısı . çok ilgili kendisi . ayrıca göğüs ameliyatı olmuşbir arkadaşlada karşılaştım sanırım sizden birisi nicki ni bilmiyorum ama çok güzel olmuştu sağolsun banada gösterdi.[/QUOT
hadi bakalım ilk adımını atmışsın gerisi dahada kolay.....çok memnun olacaksın=):teytey:
mmblackrose evet göğüs hiç aklımda yoktu. bakalım. sen hem göyüs hem burun olmuştun diğ mi?
evet düsünüyorum.. dogru ilk ameliyattan daha zor oldugu söyleniyor ama ben taktim bikere.. naci beyin burun ameliyati olan hastalarinin son zamanlarda daha çok foto koymasi nedeniyle ilk ameliyatimi Naci beye olmadigim için pisman oldum diyebilirim.. resimlerden anlasildigi kadariyla estetik algimiz hemen hemen ayni kendisiyle..
işin aslı bnde revızyon olmaa cok korkuyorum yıne aynı acıları yasaa ikri bıle cok uzuyo ewt barıs beye oldum 4 ay oldu ama bır asn once revızyon ıstıyorm ıkıncı amlyt cok dah zormuss bu arada dudagına dolgu yaptrnalar varmı arkdslar yan etkılerı varmısdıe duydum yaptrna varsa yazarsa sewnırım
canım maşallah diyelim,naci beyin ellerine sağlık gerçekten muhteşem bir burnun olmuş... yeni resimlerine baktım.ayrıca oğluşun olmasına şaşırdım,inan,çoook genç gösteriyosun,en fazla 22 ....
mmblackrose eski burnun o kadarda kötü degilmis aslinda ama yeni halin daha bi güzel olmus.. cok yakismis bence ayrica kalemcime de katiliyorum bi oglun olmasina bende sasirdim acaip genc gösteriyorsun.. Allah bagislasin..
mmblackrose evet göğüs hiç aklımda yoktu. bakalım. sen hem göyüs hem burun olmuştun diğ mi?
EVET İKİSİNİ Bİ ARADA OLDUM ADACIĞIM =)
MİSSERABLE BEN YAPTIRMIŞTIM DOLGU......İNANILMAZ KOMİK OLMUŞTUM.....BİZİM BİR AİLE DOSTUMZUN GÜZELLİK MERKEZİ VARDI KENDİSİ DOKTORDU VE HEDİYE OLARAK YAPMIŞTI İĞRENÇ OLMUŞTUM DUDAĞIM BURNUMA YAPIŞMIŞTI.....YANLIZ ONLARIN ÇOK ÇEŞİTLERİ VE UYGULAMALRI VARMIŞ TAM OLARAK BENDE BİLMİYORUM......BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.NACİ BEY YAPIYOR MU BİLMİYORUM EĞER YAPIYORSADA ARALIKTA YAPTIRACAĞIM =)
YAN ETKİLERİNE GELİNCE SANMIYORUM YAA ZATEN GEÇİÇİ BİRŞEY....AMA OLABİLİRDE.......laelaelaelaelae
bazen dolgu maddesı vucdndan alıntı deılse ters tepıyomusta şimdi vucttan alınan yaglarla yapılıo dolgular komıkmı oldu hadı aa okadrda heveslenmıstım sılıkon ıstıyodum dudagıma ama oda artık tavsıye edılmıyo doktorlar tarfndan brun amlytndan sonra dudklarım ınce gelmeye başldı sımdıde ona taktım hayyyyy bu dertler aslnda ne boş şeyler am a ıste:)))
cnmmm ben bi ara korktum flan ama kararım kesn yaa oluorum ameeliyaatt.ama maaddi sebeplerden dolayıı buu sene oolamıorum.gerçi burun ucu amlyatı olursam bu yaz olablrim rinoplasti olursamda seneye yaz artkk..
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM....
ESKİ BURNUMUN ÇOK KÖTÜ OLMADIĞINI BİLİYORUM ANCAK HEP KALKIK BİR BURUN İSTEDİM ÇOK ŞÜKÜR İSTEDİĞİM GİBİ OLDU......ÖZELLİKLE GÜLERKEN BURNUMUN AŞAĞA KAYMASINA GICIK OLUYORDUM =)))))))))
HEHEHE EVET YAŞIMI HİÇ GÖSTERMİYORUM =)))a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?