• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

Merhaba arkadaşlar,
Bende 15 gün önce Naci Çelik' e burun ameliyatı oldum. Şu anda yüzümde ve burnumda halen şişlikler var. Ve üst dudağım da az bi hissizlik ve şişlikten dolayı konuşamama problemim var, dudak hareket etmiyor :)) . Sizce bu normal midir, size de olmuş muydu ve de ne zamana düzelir? Ameliyat olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkürler

3 hafta önce kuzenim Naci Celik’te ameliyat oldu. Kendisi su an burnundan cok memnun. Inanilmaz bir degisme var. Biz karadenizliyiz..kuzenimin burnu bayagi uzun ve düsüktü..Naci bey öyle bir ameliyat yapti ki, eski ve simdiki burnunu karsilastirdiginizda cok büyük bir fark var..fakat yüzüne baktiginizda o kadar dogal duruyor ki burnu, onu taniyan bazi insanlar bile estetik oldugunu anlamiyorlar. Naci Celik bu dalda cok uzman bir doktor.

Gelelim bana :o) Benim burnumda birden cok saglik problemi var. Zaten bicak altina yatmak zorunda oldugum icin bu ameliyati KBB uzmani yerine Naci Celikte olmak istiyorum, tabi ki kücük bir estetik müdahele ile birlikte. Ben burnumun genisligiden sikayetciyim, önden bakildiginda cok genis bir burnum var. Kuzenimin kontrolü sirasinda doktora bundan bahsettim. Fakat kendisi bana burnumun dogal oldugunu ve ameliyatin gerekmedigini söyledi. Büyük bir hayal kirikligi benim icin... Illa istersen yaparim dedi ama estetik oldugu belli olur dedi. Bütün olarak yüzümün cok güzel oldugunu söyledi. Yandan burnumda bir sorun ama burun kanatlari cok genis. Önden cok rahatsiz ediyor beni..Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz? Zaten ameliyat olmam gerekiyor...kronik iltihap var burnumda ve polipler, onlar alinirken biraz inceltse fena mi olur ? Karar veremiyorum...genelde N.C. hep dogal burundan bahseder, bende estetik oldugu belli olacak dedi, sen bilirsin... Arada kaldim....

Hem gögüs hemde burun ameliyati olmayi düsünüyorum nisan ayinda. Ikisini ayni anda kaldirabilir mi bedenim. Her iki ameliyati olanlar var mi aranizda... ? Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar... J

tatlım sen ameliyat olmak isteyenlere cesaret abidesi olacak kadar iyi görünüyorsun.
ne çabuk iyileşme bu, üzerine mutlu olamın verdiği pozitif enerji, ters giden bişey görünmüyor. Allah bozmasın.
ben de cuamrtesi kontrole gittim. senden bahsetti, mutlu hastası olunca direk yüz ifadesi değişiyor. bir de mutsuz hastası olunca adam çöküyor resmen. baya konuştuk. asimetri burunun düşmemesi için septuma verilen destekten kaynaklanıyormuş. düzelecek ama çok rahatsız olursan 1 yıl sonra o desteği 5 dk.lık operasyonla alırım ama burun çökerse karışmam dedi. düşünemem sanırım. çünkü beni görünce kendi yaptığı esere çarpıldı adam. fotolardan daha farklı çünkü. senin burnunla çok talep gelir bana dedi. mutluyum şimdi. ece erkenin fun sitesine girin orda da asimetri sorunu görünüyor kendisinde. hatta heidi klumda bile var.

iyileşme sürecine bende şaşırıp kaldım gerçekten çok rahattı benim için......
buarada benden mi bahsetti hehehe.....ben naci beye mail atmıştiştim çok mutlu olduğumu bilmesini istemiştim......nede olsa onun sayesinde......evet asimetri sorununa gelince google dan aysun kayacı yaz her resminde belli onda da var....yaa gercekten çoğunda var ki sende ben hiç bir sorun göremedim gercekten çok hoş......bizler ameliyat olduğumuz için fazlasıyla didik didik inceliyoruz.....yaa düşün mesela bizim aile dostlarımızın bazıları ameliyat bile olduğumdan haberleri yok ve bana dedikleri şu .SEN KİLO MU ALDIN YAkIŞMIŞ....v.s......heheheh halbuki burnum ameliyat oldu.......şimdi mutlu olmana da ayrıca sevindim.......yerimseniben

Merhaba arkadaşlar,
Bende 15 gün önce Naci Çelik' e burun ameliyatı oldum. Şu anda yüzümde ve burnumda halen şişlikler var. Ve üst dudağım da az bi hissizlik ve şişlikten dolayı konuşamama problemim var, dudak hareket etmiyor :)) . Sizce bu normal midir, size de olmuş muydu ve de ne zamana düzelir? Ameliyat olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun diyorum =)şişlikler çok çok normal bende de hala var bu zamanla düzelecek bende gün gün fark ediyor zaten toparlanman 3 ayı bulur....yüzünün tam ortasında ameliyat oluyorsun bu yüzünü dudaklarını etkilemesi gayet normal......a.s

3 hafta önce kuzenim Naci Celik’te ameliyat oldu. Kendisi su an burnundan cok memnun. Inanilmaz bir degisme var. Biz karadenizliyiz..kuzeniminburnu bayagi uzun ve düsüktü..Naci bey öyle bir ameliyat yapt
Hem gögüs hemde burun ameliyati olmayi düsünüyorum nisan ayinda. Ikisini ayni anda kaldirabilir mi bedenim. Her iki ameliyati olanlar var mi aranizda... ? Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar... J

chococholate var sonrasında bende hem burun hem göğüs yaptırdım kaldırırsın ben çok büyütmüştüm gözümde iki ameliyat olunca ama çok kolaymış......yaptır hiç düşünme bence.....

Hannatos çok güzel olmuş ya, bence iyileşince bomba gibi aramıza dönecek kardeşin. özgüvendeki artma meselesi. makyaj bakış bile değişiyor.. yalnız ince bir nüans var, burun ameliyatı ile bambaşka baştan yaratılmış dünya güzeli olmayı beklememek gerekir. sanırım bunu yapınca insan mutsuz oluyor. eldeki malzeme işleniyor çünkü. gerçekten kötü bir burunsa tabiki güzellik gölgeleniyor. düşünsenize angelina juli'nin yüzü aynı olsun burnu da bizim karadenizlilerin gibi olsun ne kadar güzel bulabiliriz hatunu.
kardeşin zaten çok güzelmiş ameliyatlı bile çok hoş görünüyor, geçmiş olsun. darısı senin ve tüm isteyenlerin başına.
böyle bırakmak yok, devamını bekliyoruz fotoların.

saoll cnmm güzl sözlerin için. senn burnuna zaten yoruma gerk maşşallahı vr ben arada bi açıp açıp bakıorumm:D
valla benm stedeki hiçbişeyi bırakmaya niyetim yok en basitinden daha ben amlyat olmadım :D bu akşam veya en geç yrn krdeşimin son 10 gnlk fotolarnıda ekliiceem bakkıın kzlarr yorum bkliooruuzz.

kızzllarrr bide ben bkaç foto eklemeyi dşünüorum sizce burun ucu estetiğimi yoksa rinoplastimi yaptırmalıyım bi yorumlayın bakalım piiliiizzz :)
bn ilk başlarda falan hep burun ucunu dşünüodum snra naci beyde beni görür grmez "sana bi burun ucu yaparız 1 güne bişeyn kalmaz basit bi burun "dedi.
ama bi ara rinoplasti de dşndüm madem oluorum dahada mkemmel olsun die.
ama şmdi yne burun ucu daha mantklı glio bana çnkü kemerim yok kemiğim düz ymukluk flanda yok.bde burun ucu olursam lokalle olcam oda benm için daha iyi.amlyattan ödüm kopuoo çnküü:( bde rnoplasti olursamda öyle minnnacık kçük bi burun istemicem zaten şekli gzl olsn büyük olmasın yeter bana.

3 hafta önce kuzenim Naci Celik’te ameliyat oldu. Kendisi su an burnundan cok memnun. Inanilmaz bir degisme var. Biz karadenizliyiz..kuzenimin burnu bayagi uzun ve düsüktü..Naci bey öyle bir ameliyat yapti ki, eski ve simdiki burnunu karsilastirdiginizda cok büyük bir fark var..fakat yüzüne baktiginizda o kadar dogal duruyor ki burnu, onu taniyan bazi insanlar bile estetik oldugunu anlamiyorlar. Naci Celik bu dalda cok uzman bir doktor.

Gelelim bana :o) Benim burnumda birden cok saglik problemi var. Zaten bicak altina yatmak zorunda oldugum icin bu ameliyati KBB uzmani yerine Naci Celikte olmak istiyorum, tabi ki kücük bir estetik müdahele ile birlikte. Ben burnumun genisligiden sikayetciyim, önden bakildiginda cok genis bir burnum var. Kuzenimin kontrolü sirasinda doktora bundan bahsettim. Fakat kendisi bana burnumun dogal oldugunu ve ameliyatin gerekmedigini söyledi. Büyük bir hayal kirikligi benim icin... Illa istersen yaparim dedi ama estetik oldugu belli olur dedi. Bütün olarak yüzümün cok güzel oldugunu söyledi. Yandan burnumda bir sorun ama burun kanatlari cok genis. Önden cok rahatsiz ediyor beni..Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz? Zaten ameliyat olmam gerekiyor...kronik iltihap var burnumda ve polipler, onlar alinirken biraz inceltse fena mi olur ? Karar veremiyorum...genelde N.C. hep dogal burundan bahseder, bende estetik oldugu belli olacak dedi, sen bilirsin... Arada kaldim....

cnmm nci beyn estetk algısı güvenilmicek gibi değil ama bi yandanda sen rahatsz oluosan gerçketn daraltıır. madem öyle daha mutlu olucaksın. bde doğal olmaz derken naci bey ne dmek istedi vlla bende anlamadım.bnce sen bi ara knuş naci beyle nden öyle dedniz die o açklamasnı yapıcaktır.en azından kafanda soru işareti kalmaz.
bide diorumki bi fto eklesende bizde gerek varmı yokmu fkrmizi söylesek.en azından yrdmcı olmş oluruz sana kçükde olsa diye düşünmekteyim :).

Kizlaarr sonunda Naci beyden cevap geldii.. ay bi maile bile bu kadar sevinir hale geldim yani hiç ulasamicam sandim kendisine.. kaydirigubbakcemile3 çok nazik ve son derece açiklayici bi mail yazmis saolsun, benim bugune kadar mail attigim butun doktorlar direk tel nosu verip sekreterlerine yonlendirmisti..

Revizyon icin 9 ayin yeterli olup olmayacagini sormustum, 1 sene beklememi tavsiye ediyor ama cok rahatsizsan 9. aydada olabilir dedi.. kafam karisti simdi acaba 1 sene beklesemmi?? Birde revizyon ameliyati daha pahaliymis... baya hemde :( 3 ay daha bekleyip parayi mi denklestirsem bilmiyorum ki..

misserable sen bugun gorusecektin galiba? konusutn mu nasil gecti cnm

Son düzenleme:
GİZEMO varsa resım koyablrmısn acaba pekı senın sorun ne sen neyı begenmıyosun acaba?

Cnm ben ilk iki ay fln memnundum burnumdan.. baslarda kalkik ve düzdü.. ama aylar geçtikce eskiden hafif bi kemer olan yerde tekrar bi kemik belirdi.. yani simdi pek bi düzelme yokmus gibi gorunuyor yine o kemerli goruntu yuzunden.. baslarda ödem olabilecegini düsündüm ama gecmedi malesef.. ve burun ucu de takrar düstü gibi.. acikcasi memnun degilim.. eskisinden daha iyi bi burnum var ama ben eskisinden ii olsun diye ameliyat olmadim, güzel olsun diye biçak altina yatiyoruz sonucta hepimizz.. resim yok cnm o kemik belirdi belireli foto moto cekesim gelmiyor :d fena taktim :( sen gorsutun mu naci beyle??

Cnm ben ilk iki ay fln memnundum burnumdan.. baslarda kalkik ve düzdü.. ama aylar geçtikce eskiden hafif bi kemer olan yerde tekrar bi kemik belirdi.. yani simdi pek bi düzelme yokmus gibi gorunuyor yine o kemerli goruntu yuzunden.. baslarda ödem olabilecegini düsündüm ama gecmedi malesef.. ve burun ucu de takrar düstü gibi.. acikcasi memnun degilim.. eskisinden daha iyi bi burnum var ama ben eskisinden ii olsun diye ameliyat olmadim, güzel olsun diye biçak altina yatiyoruz sonucta hepimizz.. resim yok cnm o kemik belirdi belireli foto moto cekesim gelmiyor :d fena taktim :( sen gorsutun mu naci beyle??

anladım canım sıkma canını problem neyse çözülmıcek sey yok dogru karr verdıkten sonra dogru ellerı bulunca cozulur.bugnd benm randevum gripten dolayı gıdemedm asıstanı aradı cok yogunmusen yakın zaman 2 aralğa verdı ozamn gdıcem

Kizlaarr sonunda Naci beyden cevap geldii.. ay bi maile bile bu kadar sevinir hale geldim yani hiç ulasamicam sandim kendisine.. kaydirigubbakcemile3 çok nazik ve son derece açiklayici bi mail yazmis saolsun, benim bugune kadar mail attigim butun doktorlar direk tel nosu verip sekreterlerine yonlendirmisti..

Revizyon icin 9 ayin yeterli olup olmayacagini sormustum, 1 sene beklememi tavsiye ediyor ama cok rahatsizsan 9. aydada olabilir dedi.. kafam karisti simdi acaba 1 sene beklesemmi?? Birde revizyon ameliyati daha pahaliymis... baya hemde :( 3 ay daha bekleyip parayi mi denklestirsem bilmiyorum ki..

misserable sen bugun gorusecektin galiba? konusutn mu nasil gecti cnm

canım 2 aralğaaldı benm gorsme teoman doğandan maıl geldı banada bazı durumlarda 1 yıl beklemek sakıncalı olablıyomus 6 ay yetrlı yazmıs burun ucu kısaysa uzatmak ıcın muyanesde 150 lıra yaa ozllkle su muaynesı paralı olanlara bılerek gıtmek ıstemıyorm ama acaba ıslerınde cok ıyıler dıyemı boyle su aradakı nuansı bı ayıramdm .canm bnce durumun musaıtse 1 yıl beklıcen dıe bı sart yok cunku genel kanı en az 6 ay yetrlı dye

kızzllarrr bide ben bkaç foto eklemeyi dşünüorum sizce burun ucu estetiğimi yoksa rinoplastimi yaptırmalıyım bi yorumlayın bakalım piiliiizzz :)
bn ilk başlarda falan hep burun ucunu dşünüodum snra naci beyde beni görür grmez "sana bi burun ucu yaparız 1 güne bişeyn kalmaz basit bi burun "dedi.
ama bi ara rinoplasti de dşndüm madem oluorum dahada mkemmel olsun die.
ama şmdi yne burun ucu daha mantklı glio bana çnkü kemerim yok kemiğim düz ymukluk flanda yok.bde burun ucu olursam lokalle olcam oda benm için daha iyi.amlyattan ödüm kopuoo çnküü:( bde rnoplasti olursamda öyle minnnacık kçük bi burun istemicem zaten şekli gzl olsn büyük olmasın yeter bana.

yaa rinoplasti derken sağlık için olan mı oluyor yani sinüzit,içindeki eğrilik,geniz eti falanmı ?

ay ay kafaya bak rinoplasti zaten burun estetiği demek pardoooooooooon.....kafa uçtu yaaa ben revizyonla karıştırdım.......sorumu tekrar alıyorum revizyon sağlık demek herhalde?????hey yarrabim ameliyat olmuşum hiçbirşeyden haberim yok...ehüehüüü

hannatos bence naci bey hangisini uygun göriyorsa onu yaptır....eğer burnun zaten küçükse bence burun ucu yeterli minicik burun da çok hoş durmaz.....hani naci bey bu işin uzmanı en doğru cevabı o verir ki demiş zaten burun ucunu yapalım diye......bide foton varsa koy bakalım merak ettim acıkcası.....

ay ay kafaya bak rinoplasti zaten burun estetiği demek pardoooooooooon.....kafa uçtu yaaa ben revizyonla karıştırdım.......sorumu tekrar alıyorum revizyon sağlık demek herhalde?????hey yarrabim ameliyat olmuşum hiçbirşeyden haberim yok...ehüehüüü

ay öldüm gülmekten yaa sanaa allh iyiliğini versin :)))revizyon tekrar duzltme amlıytı oluyo begenılmeyn durumlarda burunda duzltme yada burnu bastan yapma oluyo.

ay öldüm gülmekten yaa sanaa allh iyiliğini versin :)))revizyon tekrar duzltme amlıytı oluyo begenılmeyn durumlarda burunda duzltme yada burnu bastan yapma oluyo.

inanmıyorum bende hala sağlıktan bahsediyorum.....hahahaha bende komşu teyzelerime sorduklarında teyzeciğim sağlık için revizyon ameliyatı oldum diyorum......yani et falan aldırdım diyorum yoksa işin içinden cıkamam......kuzum yazık değilmi burnuna falan ....hehehehe......:icecream:

slm kızlar geldim en sonunda iyileştim de okulla başım derde bile girdi :icecream: mmblackrose çok güsel olmuşsun çok beğendim hannatos kardeşinde zaten çok güzelmiş gözlerine bayıldım a.s hepinize maşallah

ben foto ekledim şuan burnum nasıl anlayamıyorum bana acayip geliyor siz beni hiç tanımayanlar olarak bi karşıdan nasıl görünüyorum söyleyin acaba gerçekten anormal mi duruyorum :smiley-cool:

Back