• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

geçmiş olsun mmblackrosecum. ben de burnuna bayıldım bence gayet uslu sorunsuzmuş, seni hiç üzmemiş. çok şanslısın. demekki herkesin reaksiyonu aynı d eğil bu ameliyata karşı ben hüngür hüngür ağlıyordum nefes alamayıp kulaklarım da baskı oldukça, pişmanııımm diye sehpanın ortasında 3 gün tur attım gece gündüz sıkıntıdan ne yapacağımı bilemeden. tabi herkes bıyık altından gülüyordu eminim kendi düşen ağlamaz diye, keyfi olunca . ben hiçbişey olmıycak diye alıştırdım kendimi, ne var ki gibi, ama bana çok zor geldi. Allah'ım göğüs olanlar ne yapıyor dedim kendi kendime.

güle güle kullan burnunu tekrar geçmiş olsun.

çok teşekür ederim beğendiğin için...yanlız bende senin burnunu inceledim emin ol hiçbirşey yok çok güzel bir burun....çok da yakışmış....sanki öyle doğmuşsun gibi.....yüz hatlarına uyumu süper......ufak ayrıntıları takma benimde var asimetri sorunu ama gözüme çarpmiyor bile.....şimdi bizler bide ameliyat olunca inanılmaz inceliyoruz...ben ameliyat olduktan sonra eşimin nekadar büyük bir burnu olduğunu fark ettim hehehehe daha önce hiç farketmemiştim =))))
ameliyatdan sonrası ağrılı bir dönem geçirdiğin için de adına üzüldüm demekki bünyeden bünyeye çok değişiyor.....
çevrenin tepkisini çok iyi bilirim insanların alaycı bakışı sinir bir olay......yanlız şunu da belirtmek istiyorum sürekli kuzenimi örnek gösteriyorum çünkü onu ay ay takip etmiştim bir sene sonra burnu inanılmaz farklı olmuştu .....daha da oturacak .....ama bana soracak olursan burnun muhteşem......yerimseniben

mmblackrose cok gecmiş olsun burnun cok güzel olmuş sana çok da yakışmış ,iyi günlerde kullan sıhhatli nefesler,eskiden de çok problemli bi burnun yokmuş ama,şimdi süper olmuş.Ne güzel hiç şişmemişsin sen ben davul gibi oldum :(

kııızzzzzzzzzlllllllaaaaaaarrrrrrrr naci beye amlyat olan kardeşimin fotolrnı albüm yapııcaamm herkese açııkk.bakıpp yorumlarnıızzıı paylaşırsanızz pek bi seviniriz :)

mmblackrose cok gecmiş olsun burnun cok güzel olmuş sana çok da yakışmış ,iyi günlerde kullan sıhhatli nefesler,eskiden de çok problemli bi burnun yokmuş ama,şimdi süper olmuş.Ne güzel hiç şişmemişsin sen ben davul gibi oldum :(

çok teşekkür ederim canım .........hadi yaaa ben baya şanslıyım ozaman......

hannatos'cum senin fotoları ne zaman göreceğizkaydirigubbakcemile3 karar verebildin mi,ne alemdesin

cnmmm ben bi ara korktum flan ama kararım kesn yaa oluorum ameeliyaatt.ama maaddi sebeplerden dolayıı buu sene oolamıorum.:(:( gerçi burun ucu amlyatı olursam bu yaz olablrim rinoplasti olursamda seneye yaz artkk..

cnmmm ben bi ara korktum flan ama kararım kesn yaa oluorum ameeliyaatt.ama maaddi sebeplerden dolayıı buu sene oolamıorum.:(:( gerçi burun ucu amlyatı olursam bu yaz olablrim rinoplasti olursamda seneye yaz artkk..

senin önünde canlı bir örnek var süper bişey,gün gün inceler ve sen de kendi ameliyatında olabilecekleri tahmin edebilirsin.ama o ne çok bandaj var,insan nasıl 3 gün boyunca kalır onunla,suratında ağırlık olduğunu hiisseder sürekli,galiba gögüs ameliyatı daha mı kolay ne dersiniz

kıızlarrr albümee baktınızz mıı.nasıll olmuşş sizce..beğenmediysenizde söleyn açıkça gerçekten.sdce pohpohlanmaya açık insanlar değiliz bizz :)

baharcımm geçmiş olsuun cnmmm sanadaa

senin önünde canlı bir örnek var süper bişey,gün gün inceler ve sen de kendi ameliyatında olabilecekleri tahmin edebilirsin.ama o ne çok bandaj var,insan nasıl 3 gün boyunca kalır onunla,suratında ağırlık olduğunu hiisseder sürekli,galiba gögüs ameliyatı daha mı kolay ne dersiniz

cnmm bende öyle dünüodum sordumm elife rahatsz etmiomu flan die.şey dediii.hani parmağımızda küçk bi bçak kesiği olur yara badı yapıştırırız snra bandı grmesek varlığını ble hssetmeyiz ya ya onun gibi dedi. -)

canım gayet güzel bir burun olmuş,yandan güzel ama önden hala baya şiş,daha çok yeni zaten.her insanın bünyesi bir olmuyor demek ki.. bazıları az bazıları daha fazla şişiyor,objektif görüşümdür şekercim

cnmm bende öyle dünüodum sordumm elife rahatsz etmiomu flan die.şey dediii.hani parmağımızda küçk bi bçak kesiği olur yara badı yapıştırırız snra bandı grmesek varlığını ble hssetmeyiz ya ya onun gibi dedi. -)

hadi ya süpermiş,ben biraz uyuzumdur,ablanın bandajını görünce,biraz korktum diyebilirim,insanın suratına ağırlık yapar diye...ben normalde burnun üstünde bantlanmış daha kaydirigubbakcemile3küçük bişey bekliyordum.

smra ya önden o davulumsu görntünün gtmeesini sabırsızlıkla beklirouzz.masjlarada baladı dünden itibaren.saoll cnmm güzl yormların içinn

hadi ya süpermiş,ben biraz uyuzumdur,ablanın bandajını görünce,biraz korktum diyebilirim,insanın suratına ağırlık yapar diye...ben normalde burnun üstünde bantlanmış daha kaydirigubbakcemile3küçük bişey bekliyordum.

ahh ah cnm sen mi uyuzsuun.sen beni görseen.kıza 50 tane soru soruorum delirtiorum resmen :D ya bide burnu o zaman koocaamaaanmış yaa bandajlarda nrmalnden daha büyük gözkmş olablrr.:P alttaki burun topidik olnca:D

Back