geçmiş olsun mmblackrosecum. ben de burnuna bayıldım bence gayet uslu sorunsuzmuş, seni hiç üzmemiş. çok şanslısın. demekki herkesin reaksiyonu aynı d eğil bu ameliyata karşı ben hüngür hüngür ağlıyordum nefes alamayıp kulaklarım da baskı oldukça, pişmanııımm diye sehpanın ortasında 3 gün tur attım gece gündüz sıkıntıdan ne yapacağımı bilemeden. tabi herkes bıyık altından gülüyordu eminim kendi düşen ağlamaz diye, keyfi olunca . ben hiçbişey olmıycak diye alıştırdım kendimi, ne var ki gibi, ama bana çok zor geldi. Allah'ım göğüs olanlar ne yapıyor dedim kendi kendime.
güle güle kullan burnunu tekrar geçmiş olsun.
çok teşekür ederim beğendiğin için...yanlız bende senin burnunu inceledim emin ol hiçbirşey yok çok güzel bir burun....çok da yakışmış....sanki öyle doğmuşsun gibi.....yüz hatlarına uyumu süper......ufak ayrıntıları takma benimde var asimetri sorunu ama gözüme çarpmiyor bile.....şimdi bizler bide ameliyat olunca inanılmaz inceliyoruz...ben ameliyat olduktan sonra eşimin nekadar büyük bir burnu olduğunu fark ettim hehehehe daha önce hiç farketmemiştim =))))
ameliyatdan sonrası ağrılı bir dönem geçirdiğin için de adına üzüldüm demekki bünyeden bünyeye çok değişiyor.....
çevrenin tepkisini çok iyi bilirim insanların alaycı bakışı sinir bir olay......yanlız şunu da belirtmek istiyorum sürekli kuzenimi örnek gösteriyorum çünkü onu ay ay takip etmiştim bir sene sonra burnu inanılmaz farklı olmuştu .....daha da oturacak .....ama bana soracak olursan burnun muhteşem......yerimseniben