Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

HAYIR BEE NE ANAORMALİ......ÇOOOK YAKIŞMIŞ GERCEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ......alkisalkisalkis

ya ben alışmamadım acaba diyorum beni ilk kez görenlere göre burnu güzel birisimiyim çünkü kankalarımdan bazıları biz eski seni istiyoruz dediler kimiside üzülmiyeyim diye süper diyo bir kere ağladım bile

eski halimdende ekliyim foto da bana noooolllluuuuuuurrrr yorum yapın

baharcım,öncelikle ameliyat sürecin nasıldı sen onu anlat bakalım,niye çook kötüyüm, yazdın sonra kaçtın:sinifsinif:sana objektif şekilde yorumumu söylüyorum, canım yaaa,eski burnun baya bir kemerliymiş ve ucu düşükmüş,yani ameliyata kesin ihtiyacın varmış,önden ve yandan şiş olmasına rağmen çok hoş gözüküyor,bence eski burnunun aranacak bir tarafı yokmuş,çoook güzel olmuş,naci beyin ellerine sağlık,sen nasıl aniden karar verdin öyle,insan isteyince gözü kararıyor değilmiopuyorumnanaktan

herkes herşey karşıydı tez yüzünden ertelemiştim 2 gün uyumadım 1 ayda yapmam gereknleri bitirdim bilmiyorum nasıl oldu düşündüm 1 hafta hayatımdan bişi kaçırmaz diye okul işlerimi leptopla yanıma aldım kliniği aradım yarın gelirsem 3 boyutlu için ertesi gün ameliyat yoksa 2 yıl olmam dedim uğraştılar olur dediler gittim bilet aldım sevgilimle atladık akşamına gittim görüştük ertesi gün oldum dr isterseniz ameliyattan sonra gidersiniz dedi öyle düşünüyorduk ama bir çıktım gözümü açamıyorum beni bünyem anesteziyi kaldırmıyor daha önce apandisidde de böle olmuştu ayılamadım kendime 28 saat gelemedim 1 gece 2 gün hastanede kaldım tuvalete götürdüklerinde klozete oturduktan sonra tansiyonum düştü gözüm karardı ayıldığımda yataktaydım sevgilim başımda ağlıyordu 2 dr 3 -5 hemşire müdehale ediyorlardı ve bunu 3 kere yaşadım ilk kez sevgilimi ağlarken gördüm 5 yıldır beraberiz.. tam kendime gelmem 5. günde oldu ilk 3 gün bitkisel hayatta gibiydim ama geçti bitti... şu an tuhaf hissediyorum ama biliyorum alışıcam güzel olacak

bide fotoların altına yorum yazamıyorum mesaj sayım 100 diğilya

canıkom gecmıs olsun eklede bızı bızde gorelım yaa cok gecms olsun umarm yaptrdgna degmıstr davet gonderdım kabl et bakıp yorum yapalım dur daha sakın acele etme en az 4 ay sonra tam otoruyo 4 aya kadr hıc yorum yapma burnuna cunku 4.aydan sonra deıse olmuyo artık ozaman akadr hergun bambaska uıyancaksın bıgun şiş ertesı gun ınık ooyuzden sabır işi nakış gibi sabarlı ol canım kaça oldun amlıytnı kac bın tuttu indrım yapıo dmı

ayyy canım,anlayabiliyorum seni. ben de bundan önce estetik dışı bir ameliyat olmuştum çocukken,onda anesteziden çok etkilenmiştim ve 3 gün sonra kendime gelmiştim ve bu durumu hem naci beyle hem de anestezi uzmanıyla paylaşmıştım,bu ameliyatta ise Allah'tan çok rahat uyandım,baya korkuyordum ben de anesteziden.demekki senin alerjin filan mı var,insan korkar ,ameliyat olman gerekse yeniden,iyice araştır bence durumunu.çünkü basit şeyler değil canım.güle güle kullan burnunu

ekledim canım bakabilirsin hadi bekliyorum :kedi:

Teşekkürler bilgilendirme için, sanki üst dudağım bir daha hiç konuşamayacak gibi hissettmiştim :))

ohhhh benim ozaman maşallahım varmış sen baya kötü ayılmışsın ....ben uyandıktan sonra yaprak döhkümünü citlek çitleyerek izlemiştim....sadece naci bey geldiğinde naz yapyordum eşim desen zaten uyup kalmıştı yan yatakta......arada kalkıp bide aynada burnuma bakıyordum wc de!sen bide 3 gün sonra kendine gelmişsin....buarda bahar sen göztepede mi oldun......

bnde amlyttansonra patates pürelerını cope dokup doner yemıstım çaktrmadan:))))tv dede akup avsarı ızlıyodum doktorum gelıp bakakalmıatı:))

bahar 87 cok dogru bı akrr vermıssın yaptrmakla bırz uzunmus burnun bı onu duzltmıshıc oynmamıs karakterstğyle yüzünun bnce ıyıkı yaptrmıssn kızz daha durr 4 aya fıstık olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…