slm kızlar geldim en sonunda iyileştim de okulla başım derde bile girdi :icecream: mmblackrose çok güsel olmuşsun çok beğendim hannatos kardeşinde zaten çok güzelmiş gözlerine bayıldım a.s hepinize maşallah
ben foto ekledim şuan burnum nasıl anlayamıyorum bana acayip geliyor siz beni hiç tanımayanlar olarak bi karşıdan nasıl görünüyorum söyleyin acaba gerçekten anormal mi duruyorum :smiley-cool:
eski halimdende ekliyim foto da bana noooolllluuuuuuurrrr yorum yapın
bide fotoların altına yorum yazamıyorum mesaj sayım 100 diğilya
herkes herşey karşıydı tez yüzünden ertelemiştim 2 gün uyumadım 1 ayda yapmam gereknleri bitirdim bilmiyorum nasıl oldu düşündüm 1 hafta hayatımdan bişi kaçırmaz diye okul işlerimi leptopla yanıma aldım kliniği aradım yarın gelirsem 3 boyutlu için ertesi gün ameliyat yoksa 2 yıl olmam dedim uğraştılar olur dediler gittim bilet aldım sevgilimle atladık akşamına gittim görüştük ertesi gün oldum dr isterseniz ameliyattan sonra gidersiniz dedi öyle düşünüyorduk ama bir çıktım gözümü açamıyorum beni bünyem anesteziyi kaldırmıyor daha önce apandisidde de böle olmuştu ayılamadım kendime 28 saat gelemedim 1 gece 2 gün hastanede kaldım tuvalete götürdüklerinde klozete oturduktan sonra tansiyonum düştü gözüm karardı ayıldığımda yataktaydım sevgilim başımda ağlıyordu 2 dr 3 -5 hemşire müdehale ediyorlardı ve bunu 3 kere yaşadım ilk kez sevgilimi ağlarken gördüm 5 yıldır beraberiz.. tam kendime gelmem 5. günde oldu ilk 3 gün bitkisel hayatta gibiydim ama geçti bitti... şu an tuhaf hissediyorum ama biliyorum alışıcam güzel olacak
canıkom gecmıs olsun eklede bızı bızde gorelım yaa cok gecms olsun umarm yaptrdgna degmıstr davet gonderdım kabl et bakıp yorum yapalım dur daha sakın acele etme en az 4 ay sonra tam otoruyo 4 aya kadr hıc yorum yapma burnuna cunku 4.aydan sonra deıse olmuyo artık ozaman akadr hergun bambaska uıyancaksın bıgun şiş ertesı gun ınık ooyuzden sabır işi nakış gibi sabarlı ol canım kaça oldun amlıytnı kac bın tuttu indrım yapıo dmı
Bence çok güzel olmuş yüzümlede acayip uyumlu ben çok beğendim
öncelikle geçmiş olsun diyorum =)şişlikler çok çok normal bende de hala var bu zamanla düzelecek bende gün gün fark ediyor zaten toparlanman 3 ayı bulur....yüzünün tam ortasında ameliyat oluyorsun bu yüzünü dudaklarını etkilemesi gayet normal......a.s
eski halimdende ekliyim foto da bana noooolllluuuuuuurrrr yorum yapın[/QUO
şuanki burnun yüz hatlarınla süper uyum sağlamış gayet doğal ve çok şık...bence aklına en ufak birşey gelmessin çünkü gercekten tek kelimeyle mukemmel =)
Teşekkürler bilgilendirme için, sanki üst dudağım bir daha hiç konuşamayacak gibi hissettmiştim :))
herkes herşey karşıydı tez yüzünden ertelemiştim 2 gün uyumadım 1 ayda yapmam gereknleri bitirdim bilmiyorum nasıl oldu düşündüm 1 hafta hayatımdan bişi kaçırmaz diye okul işlerimi leptopla yanıma aldım kliniği aradım yarın gelirsem 3 boyutlu için ertesi gün ameliyat yoksa 2 yıl olmam dedim uğraştılar olur dediler gittim bilet aldım sevgilimle atladık akşamına gittim görüştük ertesi gün oldum dr isterseniz ameliyattan sonra gidersiniz dedi öyle düşünüyorduk ama bir çıktım gözümü açamıyorum beni bünyem anesteziyi kaldırmıyor daha önce apandisidde de böle olmuştu ayılamadım kendime 28 saat gelemedim 1 gece 2 gün hastanede kaldım tuvalete götürdüklerinde klozete oturduktan sonra tansiyonum düştü gözüm karardı ayıldığımda yataktaydım sevgilim başımda ağlıyordu 2 dr 3 -5 hemşire müdehale ediyorlardı ve bunu 3 kere yaşadım ilk kez sevgilimi ağlarken gördüm 5 yıldır beraberiz.. tam kendime gelmem 5. günde oldu ilk 3 gün bitkisel hayatta gibiydim ama geçti bitti... şu an tuhaf hissediyorum ama biliyorum alışıcam güzel olacak
bnde amlyttansonra patates pürelerını cope dokup doner yemıstım çaktrmadan:))))tv dede akup avsarı ızlıyodum doktorum gelıp bakakalmıatı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?