geçmiş olsun mmblackrosecum. ben de burnuna bayıldım bence gayet uslu sorunsuzmuş, seni hiç üzmemiş. çok şanslısın. demekki herkesin reaksiyonu aynı d eğil bu ameliyata karşı ben hüngür hüngür ağlıyordum nefes alamayıp kulaklarım da baskı oldukça, pişmanııımm diye sehpanın ortasında 3 gün tur attım gece gündüz sıkıntıdan ne yapacağımı bilemeden. tabi herkes bıyık altından gülüyordu eminim kendi düşen ağlamaz diye, keyfi olunca . ben hiçbişey olmıycak diye alıştırdım kendimi, ne var ki gibi, ama bana çok zor geldi. Allah'ım göğüs olanlar ne yapıyor dedim kendi kendime.
güle güle kullan burnunu tekrar geçmiş olsun.
kızlar ameliyat oldum hala çok kötüyüm çok zordu aniden karar verdim oldum
kııızzzzzzzzzlllllllaaaaaaarrrrrrrr naci beye amlyat olan kardeşimin fotolrnı albüm yapııcaamm herkese açııkk.bakıpp yorumlarnıızzıı paylaşırsanızz pek bi seviniriz :)
mmblackrose cok gecmiş olsun burnun cok güzel olmuş sana çok da yakışmış ,iyi günlerde kullan sıhhatli nefesler,eskiden de çok problemli bi burnun yokmuş ama,şimdi süper olmuş.Ne güzel hiç şişmemişsin sen ben davul gibi oldum
kızlar ameliyat oldum hala çok kötüyüm çok zordu aniden karar verdim oldum
hannatos'cum senin fotoları ne zaman göreceğizkaydirigubbakcemile3 karar verebildin mi,ne alemdesin
cnmmm ben bi ara korktum flan ama kararım kesn yaa oluorum ameeliyaatt.ama maaddi sebeplerden dolayıı buu sene oolamıorum.gerçi burun ucu amlyatı olursam bu yaz olablrim rinoplasti olursamda seneye yaz artkk..
senin önünde canlı bir örnek var süper bişey,gün gün inceler ve sen de kendi ameliyatında olabilecekleri tahmin edebilirsin.ama o ne çok bandaj var,insan nasıl 3 gün boyunca kalır onunla,suratında ağırlık olduğunu hiisseder sürekli,galiba gögüs ameliyatı daha mı kolay ne dersiniz
cnmm bende öyle dünüodum sordumm elife rahatsz etmiomu flan die.şey dediii.hani parmağımızda küçk bi bçak kesiği olur yara badı yapıştırırız snra bandı grmesek varlığını ble hssetmeyiz ya ya onun gibi dedi. -)
hadi ya süpermiş,ben biraz uyuzumdur,ablanın bandajını görünce,biraz korktum diyebilirim,insanın suratına ağırlık yapar diye...ben normalde burnun üstünde bantlanmış daha kaydirigubbakcemile3küçük bişey bekliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?