Op. Dr. Naci Celik hakkında bilgi

blakrose super olmus nacı bewyde yavas yavas karr kılıcam sanırım bu urun delıklerı konusunda uzamn bı doktor super olmus hayrlı olsun canım hp mutlu tsın senı burnun[/QUOTE]
misserableciğim mesela herkes burnunun oturmasını bekliyor ben şuanda bile hiç değişmesini istemiyorum....bikaç gün sonra resimleri koyajam daha da net görürsün....yaa mesela babam hep karşıydı o bile beğendi biliormusun......yaptırma diyen herkes yakışmış diyor.....bu insanı cok mutlu ediyor.....sana yemin ederim eğer baştan böyle olacağını bilseydim valla gözümü kırpmadan 10 fazlasını bile öderdim.......hakedene verilir......
benim şuanda naci beye götüreceğim hasta sayısını bile bilmiyorum.....cevremde cok yaptırmak isteyen var.....gören doktorun nosunu alıyor.....hiç hiç düşünme git ve görüş......

chocochoclate hehehe çok güzel bir soru sordun dual mı subfasyal mı ...hmmm valla bende bilmiorum diyorum yaa ben hiç mi hiç birşey sormadım naci bey nasıl biliyorsanız öyle yapın dedim.....dual plane ne diye sorarsan o ne bile bilmiorum =))))) önce 330 koyacaktı bi onu biliorum sonrasında 305 koymuş deniyeceğim demişti ben fazla zayıf olduğum için 305 koymuş....veee sonuç SExY!!!!
senin kulaklarını çınlattık buarada orda....sizlerin sayesinde onu sectiğimi söyledim...

ben ilk 4 gün gercekten zorluk cektim ama bu çok doğal....sürekli hapşırmak zorunda kaldım....ağrım hiç olmadı aslında ilaç almam gerekirken alma gereği bile duymadım....acı hiç yok ama girip olmuş hissi vardı şu silikon tamponlar beni gıcık etmişti kaşıyamıyordum.....benim burnumda kanama vardı ve hayatı boyunca hiç burnu kanamamış biri olarak fazla naz yapmıştım,aslında bu gayet normal....kanama durdu burnuma dokununca acımıyor ama kıyamıyorum sanki burnumun şeklini bozacakmışım hissine kapılıyorum...bide benim için zor olan uyumaktı ben sırt üstü yatan biri değilim en büyük zorluğum oydu göğüslerden dolayı.....evet doktor çok zevkli.....ben acıkcası bukadar güzel olacağını tahmin etmiyordum......

nazar degmesın ınsallh böle memnun olanları gormek nekadr guzl yaa bn 4 ay once oldum hergunum ısyan agla agla öldüm yaa ılkgunden revızyon dıye tuturrdum 4 ay gectı hala şiş gibi duruyo ınsallh hep mutlu olursun aralıklı olark resımlerını koyda gorelım bakalım:)))

kalem aslında göğüs ameliyatı da cok kolay bişiy değil ama uzmanından kaynaklanıyor.....yaa aslında varya naci beyi tanımayanlar abartığımızı düşünebilir ama gercekten çok ii yaa valla abartmıyorum.....benim halam yaptırmıştı ve ben onu uğunurken görmüştüm....evet tabiiki ilk günlerde korumak önemli.....hehehe şu günlerim okadar mutlu mesut geçiyor ki.....darısı isteyenlerin başına.....biliorsunuz ben sizlerin sayesinde bu doktora ameliyat oldum......size bile çok şeyler borçluyum......süprizzzzz[/QUOTE]

aynen abarttığımızı düşünebilirler,ama,doğrular bu. Ameliyat süreci,aslında belli bir bakıma psikoljik açıdan güçlü olmanızı da gerektiriyor,bir sorun yaşadığınız anda naci beye ulaşabilmek ve soru işaretlerini kaldırması insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Bazı doktorlara ameliyat sonrasında ulaşabilmek için bir sekreter ordusunu geçmek gerekiyor ki benim en nefret ettiğim şey budur,ama naci beye ne zaman ulaşmak isterseniz,bir şekilde ulaşabiliyorsunuz veya size geri dönüyor. mmblacrose'cum aynen ben de senin gibi ameliyat olduğum dakikadan itibaren çook mutluydum,anında benimsedim ve şekilleri filan hiç de umrumda değildi,biliyordum zamanla kendi şekillerini alacaklarını.
Ameliyat öncesinde karar verene kadar ne kadar çok işkence çekmişim hiç gerek yokmuş,önemli olan doğru doktoru bulabilmekmiş ki estetik cerrahi ile ilgili gerçekten doğru bir adres naci bey.opuyorumnanaktan

mmblackrose geçmiş olsun. çoooookkkk hoş olmuş umarım öyle kalır. sana ücretleri sorarım demiştim. kendine geldiysen ayrıntılıca anlat bakalım. opuyorumnanaktan

canım benim yaaa valla üzüldüm daha önceki geçmiş yazıları okuyamadım......olduğunu bilmiyordum.....doktorun şiş olmassına ne dedi.....genel olarak şeklini beğenmedinmi senin burnunun.....

aynen abarttığımızı düşünebilirler,ama,doğrular bu. Ameliyat süreci,aslında belli bir bakıma psikoljik açıdan güçlü olmanızı da gerektiriyor,bir sorun yaşadığınız anda naci beye ulaşabilmek ve soru işaretlerini kaldırması insanı gerçekten çok rahatlatıyor. Bazı doktorlara ameliyat sonrasında ulaşabilmek için bir sekreter ordusunu geçmek gerekiyor ki benim en nefret ettiğim şey budur,ama naci beye ne zaman ulaşmak isterseniz,bir şekilde ulaşabiliyorsunuz veya size geri dönüyor. mmblacrose'cum aynen ben de senin gibi ameliyat olduğum dakikadan itibaren çook mutluydum,anında benimsedim ve şekilleri filan hiç de umrumda değildi,biliyordum zamanla kendi şekillerini alacaklarını.
Ameliyat öncesinde karar verene kadar ne kadar çok işkence çekmişim hiç gerek yokmuş,önemli olan doğru doktoru bulabilmekmiş ki estetik cerrahi ile ilgili gerçekten doğru bir adres naci bey.opuyorumnanaktan[/QUO

ya ben naci beyin muaynehanesindeyken bile sürekli arıyanlar oluyordu.....gercekten sabırlı bir doktor....şimdi doğrusunu söylemek gerekirse kadın milleti ile uğraşmak zordur....yok niye başım ağrıyor,yok neden şiş,şunu kullanmalımıyım,neden böle neden şöylee.....herbirini cevaplamak gercekten bir erkek için yürek ister.......bu nedenle naci beyi kutlamak lazım.....evet ameliyat öncesi piskoloji gereksizmiş......2 ay işkence çektim bende.....vereliniortak

mmblackrose geçmiş olsun. çoooookkkk hoş olmuş umarım öyle kalır. sana ücretleri sorarım demiştim. kendine geldiysen ayrıntılıca anlat bakalım. opuyorumnanaktan

teşekkürler duygusalnane beğendiğin için......çok daha mutlu oluyorum sizler böyle yazınca .....:lepi: sana özeline mesaj attım =)))))

aynen kadın milleti zor, ne kadar naci bey bizi anlamaya çalışsa da sonuçta o bir erkek...
canım şimdi burun ile ilgili benim merak ettiğim şeyler var sana sorayım,gögüs ameliyatından uyandığımda hiç ağrı acı ile uyanmadım ben sanki uykudan uyanmış gibiydim,ama burun farklı... nefes alıyosun ve orada bir işlem uygulanıyo,ameliyattan uyandığında nefes alamama gibi bir sıkıntı oluyor mu,oluyorsa nasıl adapte olunuyor ki duruma.burun da acı veya ağrı hissi oluyor mu,niye soruyorum biliyomusun,gögüsten sonra hiç acı çekmedim ben,acaba burun da mı öyle merak ettim.gözlerinde kanlanma oldu mu.... eee artık sen burun konusunda tecrübe kazandın. yani merak ettiğim ameliyat sonrası nasıl uandın canı

kızlar naci beyl edün yine görüştüm biliyorsunuz son anda göğüsede karar verdim. çok ilgilendi bir saat burun için konuştuk. 17 aralık ameliyat tarihi aldık. göğüslerimin çok idael olduğunu ameliyat için ve ameliyattan sonra mükemmel olucağını söyledi. hem burun hem göğüs. hayırlısı . çok ilgili kendisi . ayrıca göğüs ameliyatı olmuşbir arkadaşlada karşılaştım sanırım sizden birisi nicki ni bilmiyorum ama çok güzel olmuştu sağolsun banada gösterdi.

teşekkürler duygusalnane beğendiğin için......çok daha mutlu oluyorum sizler böyle yazınca .....:lepi: sana özeline mesaj attım =)))))

mesajın için teşekkürler ben yazamadım msj sayım dolmamış çünkü.canım mesajlarımı arattır ameliyata girdiğinden beri hep dua ettim, ettik daha doğrusu tüm kk üyeleri olarak, yaramış dualarımız.darısı bana

canım tabiiki burun göğüsden biraz daha farklı.ben uyandığım zaman heheh hiç birşey göremiyordum cünkü buzmaskesi vardı gözümde ve ortasında gözümü acabiliğim gözeneği yoktu....hemen sonrasında hemşire geldi ve bakabileceğim bir buz maskesi ile değiştirdi.göz kapağın şişmesini engelemek için di sanırım....uyandığımda ilk hissetiğim suratıma cok büyük bir yumruk yediğimi sanmıştım.....kanlanma falan hiç yoktu morluk da yoktu sadece şişmişti....ağrı hiç yoktu.....ama mimik namına malesef hiçbirşey yapamıyorsun...nefes çok az alabiliyordum ama ben almamaya gayret ediyordum...biraz ağızı açık uyumak zorunda kalabilirsin =)...mesela ben uyanır uyanmaz cola diye sayıklamışım,bana cevremdekiler hep ameliyatdan sonra birşey yiyip içemessin diyorlardı bende hiç öyle birşey olmadı çekirdek bile çitledim =))))
gözlerim sürekli yaşarıyordu gerginlik hissi vardı ve kaşınıyordu.....yaa farz et cok ağır bir grip geçiriyorsun...aslında kalemçiğim abartı hiçbirşeyi yok şimdi düşünüyorumda ben eşime biraz fazla naz yaptım çünküben gripliyken bile aynı duyguları yaşıyorum....ben daha kötü bekliyordum.....teyzemin kızı ameliyatdan sonra cesete dönmüştü.....o bile şaşırmıştı hastaneye geldiğinde birşeyim olmadığına...
haaaa tek zorluk yaşadığım konu da burnumun kanamasıydı...burnunun üzerinde alçı oluyor içinde tampon...ucunda da yapıştırdıkları gazlı bez sağlam bi buruna da yapsam insan huzursuz oluyor....ama 3. günümde tamponlar alındıktan sonra sanki özgürlüğüne kavuşuyorsun....6. gününde dikişler alınınca artık hiçbirşey kalmıyor....hayata devam.....bu katlanılmıyacak birşey değil.....ben bunun çok daha berbat ağrılı ve işkenceli olacağını düşünmüştüm.....bugün 10. günüm ve hiç ameliyat olmamış gibiyim.....ameliyatımın 4 gününde ben taksimde fırıl fırıl geziyordum =))))
sen düşün artık....şimdi o günleri bile hatırlamıyorum okadar iyim ki.......darısı artık senin başına =)kaydirigubbakcemile5

OYYYY VALLA çoook çoook hatta çoook teşekkür ederim ....gerçekten yaradı dualarınız.....inşallah sende biran önce istediğin buruna kavuşursun........buseferde ben sana bol bol dualar edeceğim......sizin adınızza ben şimdiden heycanlıyım.......

geçmiş olsun mmblackrosecum. ben de burnuna bayıldım bence gayet uslu sorunsuzmuş, seni hiç üzmemiş. çok şanslısın. demekki herkesin reaksiyonu aynı d eğil bu ameliyata karşı ben hüngür hüngür ağlıyordum nefes alamayıp kulaklarım da baskı oldukça, pişmanııımm diye sehpanın ortasında 3 gün tur attım gece gündüz sıkıntıdan ne yapacağımı bilemeden. tabi herkes bıyık altından gülüyordu eminim kendi düşen ağlamaz diye, keyfi olunca . ben hiçbişey olmıycak diye alıştırdım kendimi, ne var ki gibi, ama bana çok zor geldi. Allah'ım göğüs olanlar ne yapıyor dedim kendi kendime.

güle güle kullan burnunu tekrar geçmiş olsun.

bir de insanın sıkıntısı nerde olursa canı orda olurmuş ya benimki de burun deliklerimde. önceden burun şekilnden poz veremiyordum ameliyat oldum baktım bir iki foto da asimetri kötü görünüyor şimdi de bu yüzden sakınıyorum.
neyse bana teselli göndermiş arkadaşlarım, ece erken ve heidi klum'un asimetri sorunları var. ayy çok mutlu oldum .. ama neden oluyor anlamadım. bence burun kırıp güzelleştirmekten çok daha kolay simeterik burun yapmak. ne sebep oluyor tahmini olan var mı?

Derinuykucum benimde ameliyattan sonraki ilk aylarda burun delikleri asimetrikti.. hatta alttan bakinca sanki burun bi tarafa dogru yana yatmis görüntüsü vardi.. su anda üzerinden 7 ay geçti ameliyatimin ve asimetri kayboldu.. fazla sikma canini, seninkide büyük ihtimal bi kaç aya düzelir canim... bence burnun gayet güzel olmus.

mmblackrose burnun güzel olmus canim.. kalkikligi ve kisaligi tam kivaminda.. umarim ameliyat sonrasi süreci de çabuk ve problemsiz atlatirsin..

bu arada naci beyden hala bi cevap alamadimm, çok sabirsizim yaa yogun mu bu aralar acaba

mmblackrose burnun güzel olmus canim.. kalkikligi ve kisaligi tam kivaminda.. umarim ameliyat sonrasi süreci de çabuk ve problemsiz atlatirsin..

bu arada naci beyden hala bi cevap alamadimm, çok sabirsizim yaa yogun mu bu aralar acaba

cnm sen revızyon olacaksın dımı yanılmıyorumdur inş... ben de revızyon oalcagım ama hala korkularım var bılemıyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…