arkidişler bugün de foto yükledim tam 4. ayım doldu, 18 Temmuz'da ameliyat olmuştum, bugün 18 kasım,
sabır işi hakikaten günleri sayıyorsunuz ilk başta sonra ayları ama eğer eski burunu aramıyorsanız iş başarılı amacına ulamıştır. ben aramıyorum, hatta hatırlamıyorum yüzüm nasıldı o burunla :) o zaman burnuma bakmazdım zaten , mesela makyaj yapardım yanaklara, gözlere odaklanıp değerlendirirdim burunu geri plana atardım şimdi burna bakıyorum o yüzden daha da takıntılı oluyorum sanırım.
neyse Allah herkesin gönlüne göre versin. eminim bir kaç sene sonra kendi burnum gibi olacak, çünkü naci beyin ofisinde bir bayan gördüm çok güzel burnu vardı, kendi için geldiğini sanıp burununz çok güzel hiç ihtiyacınız yok dedim, kadın da ben zaten 15 yıl önce başkasına oldum dedi :)
ayy canım yaa çook mutlu ettin beni, naci bey telde zeynep keşke her hastama seninki kadar iyi duran bir burun yapabilsem, iki çocuğumun üzerine yemin ederim mesleki anlamda başka bişiy istemem, lütfen kontrole geldiğinde uzun kal ve sana nelerle uğraştığımı göstereyim dedi, sezgilerim kuvvetlidir, zaten olayı yaşayan biri olarak samimiyetine bütün kalbimle inanadım. bu burna kıyma , asimetri burun ucuna kıkırdak eklenmesiyle ilgili ama düzelecek dedi.ohh beeee... inşallah 1 yıl sonra bu sorunun oratdan kalktığı fotolar yüklerim..
naci bey müthiş bir adam yaa, onu üzmeyelim ki elleri sihirini kaybetmesin..
canım resımlerını lutfen paylaş guzl bı bırın gorup moralım duzlsin nacı beyı tavsıye edıomusn sımdı bızlere ayrıca muaynanesnde gelen gıdnlerın durumları nasıldı memnunıytsz oln varmı
bana birisi 100 mesaj kuralını anlatabilir mi? yorum yazamıyorum kimseye ve özel mesaj atamıyorum. neden?[/QUO
senin bu duvarla 100 kere mesaj yazmış olman gerekiyor...şuanda sen 45 tane mesaj yazmışsınsengözlerimebaksanab
bana birisi 100 mesaj kuralını anlatabilir mi? yorum yazamıyorum kimseye ve özel mesaj atamıyorum
canım anlat bakalım,gögüsler ne alemde... kaç cc konuldu,merak ettim,insan doğrudan benimsiy değil mi.. çook geçmiş olsun
mmblacrose canım burnun cidden çoook hoş gözüküyo,beğendiğim burunlardan birisi olmuş,senin burnunu da listeme aldım
cok saol canım yaaa naci beyin ellerine sağlık......biraz şişliklerim insin adam akıllı fotolar koyjam daha net belli oluoyor......sen de düşünüyordun değilmi (BURUN)......yerimseniben
[
canım anlat bakalım,gögüsler ne alemde... kaç cc konuldu,merak ettim,insan doğrudan benimsiy değil mi.. çook geçmiş olsun
slm kalemçiğim çok saol canım....bana damla 305 cc konuldu....evet yaa hemde nasıl bensiyor....muhteşem bi duygu insanın kendine güveni geliyor....giydiğim yakışıyor.....ve en güzeli benim hiçmi hiç ağrım olmadı.....üzerimde birşey oturuyor hissi de......herşey yolundaydı anlıyacağın.....:dance:
kesinlikle kalemçiğim naci bey çok zevkli biri......tarzından belli zaten......karizma....yaptığı işler daha da süper......sositosositoevet canım naci bey tasarım yaptı bile,benim de gögüs ameliyatında naci beye dediğim şey,sizin estetik algınıza güveniyorum demek oldu,sağolsun o da güvenimin karşılığını verdi,burun tasarımında da karışmadım, o bizden daha iyi biliyo,kime ne yakışacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?