Op. Dr. Coşkun Levent Taşçı için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

bir de damlalar çok sıkıntı verici, sen hala kullanıyor musun?

iyi olmana sevindim.damlaları atelin yani kalıbın çıkıncaya dek kullanacaksın.o güne dek ilaçların da bitecek zaten.levent hoca ateli alıp da küçük bi bandaj yaptığı gün ilaçları kesmemi sölemişti.sanırım sende de benzer durum olacak.gerek kalmıyo zaten kullanmana.burun içindeki kuruluğu gidermek için losyon kullanabilirsin sonraki günlerde,ben öle yaptım.yeni burnun şimdiden hayırlı olsun :)

şu anda o kadar şiş ve kapalı ki hiç bişey anlamıyorum. bana çok fark yok gibi geliyor, ya da göz alışıyor dediğin gibi:) hep doğal bir burun olsun diye hayal ederken, şimdi;acaba bu kadar çile çekmişken biraz da kalkık ve havalı mı olsaydı diye düşünmeye başladım.sanırım fazla düşünüyorum:) pazartesini iple çekiyorum. mesajların iyi geldi bana, çok teşekkürler.

Arkadaslar burun amelıyatı olan yokmu lazerle Coşkun beye? Tüm yorumların ıcınde burunu bulmaya çalışırken fenalık bastı meme , göbek flan fıstık yorumları beynımı sulandırdı herkese kolaylıklar ...

Resımlerınızı görmek ıstedım mümkünse . Güle güle kullanın burnunuzu . Hayırlı olsun...

Nasılsınız su an resmınız varmı , hersey yolundamı ?

bugün dördüncü gündeyim ve her şey hızla yoluna girmeye başladı.

pazartesi kalıp çıkacak ve her şey daha bir netlik kazanacak. şuan elimde büyüteçli ayna, bir o yana bir bu yana bakıp duruyorum:) gayet memnunum, şu haliyle bile iyi ki yaptırdım diyorum. resim koyucam ama önce bi açılsın da sonra.:)

EYA34 ve cumagunu :) bende coskun beye lazerle burun ameliyati yaptrmayi dusunuyorum...lutfen resmlerinizi paylasrmisnz.. Ben daha yeni uye oldum gerci nasl gorebilirim resmleri onu bile blmiyorm:)

EYA34 ve cumagunu :) bende coskun beye lazerle burun ameliyati yaptrmayi dusunuyorum...lutfen resmlerinizi paylasrmisnz.. Ben daha yeni uye oldum gerci nasl gorebilirim resmleri onu bile blmiyorm:)

pazartesi paylaşacağım. ama sadece listemdekiler görebilecek. merak edenler arkadaş olun lütfen.

Ne güzel cok sevindim . Öncelıkle ınsanların bılınclenmesı , bırseylerı araştırması öyle karar vermesi cok onemlı . Bu bakımdan sızı tebrık edıyorum. Burun bu kolay degıl , suratın tam ortasında cok onemlı. Cok sevındım güzel gelısmeye. Insallah her evre boyle güzel geçer ve ıyı haberlerınızı sureklı alırız .

Canım ben lazerle amelıyat olmadım. Burnumun kemıgını kırdırmamak adına uğraşıyorum . Lazer olayı mıkromakına dan cok daha süper ve cok büyük devrım nıtelıgınde . Eğer burda memnun olan arkadaşları bulursam ve memnunıyetlerı aylar geçince devam ederse kesınlıkle kaçırmam ve hıc düşünmem yaptırırım. Hayırlısı. ( ben ucunu kaldırtmıstım indi kadavra mı hayvan mı ne kıkırdagıysa konulan bılmıyorum )

anladim canim...benim bi arkadasim coskun beyde lazerle ameliyat oldu 2 sene oldu gayette memnun..ben onun adina soliym sana:)
ben sadece sekil olarak cok merakediyorum..ok kemigi kirdirmamak cok onemli ama nasl bi burun cikicagida onemli..
allahim koru yarabbim etrafmda ameliyatli o kadar kotu burunlar var ki...o yuzden sanrm bende coskun beyi tercih edicem..
cunku yuz ifadeni degstrmeden dogal burunlar yapio..
buyuk ihtimal bende ameliyat olucam kendisine:)

Ne güzel ıkı sene sorun çıkmadı demek . Bende etrafımda daha estetık olupta cok cıddıyım kendım dahıl henüz dört dörtlük memnun kalan göremedim . Mutlaka bır sıkıntı oluyor . Cok haklısın lazer olayından sonra nasıl burunlar çıkıyor tam ıstenılen gıbı yapılabılıyormu ?...vs vs Eskı ile burnun yenı resımlerını gormemız gerek . Aynen canım ..

slm, Arkadaşlar lazer sadece işlem yapılırken ve sonrasında hastanın konforu için kullanılan bir teknik. sonuç hiç değişmiyor. yani ne yaparsan yap sonuç eğer yapan iyi yapmışsa gayet güzel çıkıyor. teknolojiden faydalanma sadece. sornlu bölgeye ulaşmak için sorunsuz yerleri kırıp dökmemek için kullanılıyor. bu yüzden de iyileşme daha çabuk oluyor. yani diz üstü varken masa bilgisayarı kullanmayız dimi, ama sonuç aynıdır. ben burunda lazeri yeni oldum paylaştım sizlerle. ama meme küçültme ve karın bel bölgesinden yağ aldırdım daha önce ikişer ay arayla.son derece konforlu ve rahat oldu. ve sonuçta çok iyi oldu. gerçi ben hem zaten 36 bedendim hem de spor yapıyordum. ama vücudumun şekli inanılmaz değişti. çok daha fit oldum. yani bence lazer diye bişey keşfedilmişken ve teknoloji hızla ilerlerken kimse eski yöntemleri düşünmesin bile derim ben. beli ileride daha da iyi teknikler çıkacak ama şu anda en iyisi bu. zaten ilerleyen günlerde burnumu da paylaşacağım sizinle. ama burnumun altında hiç dikiş olmaması bile lazerin ne kadar iyi olduğunu anlamak için yeterli. normal ameliyatlarda altta bir kesi oluyor. bu burunların ameliyatlı olduğunu anlamak artık mümkün değil. ama yine diyorum verilen şekil çok önemli..

Cok güzel anlatmışsın , okurken içime huzur doldu :) darısı başımıza ozaman :) herzaman güzel haberlerle ...

Hmm ne güzel ... Tüm kalbimle Âmin canım ..

Canim sen kemigimi kirdirmak istemiyosun tam anlamadim yani lazerle mi duzeltilsin diyosun lazerle tam olarak masil yapiliyo biliyomusun benim de uste hafif bi cikinti var ama kemik mi kikirdakmi tam bilmiyorum lazerle kesi islemi olmuyo mu ben lazerle ilgili bise bilmiyorum ama cok merak ediyorum eger bana uyarsa bende yaptiracam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…