bir de damlalar çok sıkıntı verici, sen hala kullanıyor musun?
iyi olmana sevindim.damlaları atelin yani kalıbın çıkıncaya dek kullanacaksın.o güne dek ilaçların da bitecek zaten.levent hoca ateli alıp da küçük bi bandaj yaptığı gün ilaçları kesmemi sölemişti.sanırım sende de benzer durum olacak.gerek kalmıyo zaten kullanmana.burun içindeki kuruluğu gidermek için losyon kullanabilirsin sonraki günlerde,ben öle yaptım.yeni burnun şimdiden hayırlı olsun :)
lazerle burun ameliyatı olan var mı?
herkese merhaba.
geçen hafta burun estetiği oldum.üzerinden sadece 7 gün geçti ve ben bugün işimin başındaydım.onca insana nası estetik oldum derim die kara kara düşünmüştüm,amelıyat sonrası evde dınlendığım günlerde.ama bugün belkı de 30-40 kişiye koca gülümsememle estetik oldummmmmm diyiverdim.kendime inanamıyorum.garip bi özgüven sanırım.olumlu tepkiler de alınca...değmeyin keyfime.
sonuçtan memnunum bi kere.temelde yatan şey bu sanırım.ameliyattan çıktığımdan beri hep olumlu düşüncelerle geçirdim günlerimi.salı günü atelim alınıp da levent hoca aynayı uzatınca bana ...çok güzeldi inanın.yarın da ikincil bandajlarım çıkıcak,ben evde kendim halledicem onu.ardından da güzel bi banyo yapıcam tabi:)çünkü ameliyatın ardından evde duşumu alıp,sonra kuaförde saç yıkama yaptırarak(bandajlarım ıslanmasın die) geçirdim şu 7 günü.köpüklü bi banyoyu hakettim sanırım.
mutluyum hanımlar.paylaşmak istedim sadece.özellikle de sizlerle...çünkü levent çoşkun taşçı hocamı bu site sayesinde takip ettim,onunla tanışınca neden övgüyü hakettiğini anladım.doktorluk mesleğini hümanist kimliği ile yoğurarak insana içtenlikle bakabilen,samimiyeti ve sıcaklığı ile özel bi adam.ameliyattan sonra ise ona güvenmekle kazananın ben olduğumu gördüm.şu burnumun üzerindeki bandajla bile o kadar çok beğeni aldım ki bugün firmamda!!!aynadan kendıme baktıkça bakasım geliyo,çocuk gibi seviniyorum.burnumun üzerındekı o kemerı bu kadar dert ettiğimi onu kaybedınce anladım.keşke her kayıp bu kadar mutlu etse insanı!
sorularınız olursa zevkle cevaplarım.bi kişi bile benim sayemde benzer bı mutluluk yaşarsa ne mutlu bana...
sevgiler...
slm, çok teşekkür ederim, evet dün oldum ameliyatımı az önce eve geldim. aynen anlattığın şeyleri adım adım yaşıyorum şuan. ben de sadece kemerden şikayetçiydim ama bana da haifi ucunu kaldırmış ve sağdan girmiş. ama çok kapalı olmasına rağmen gördüğüm kadarıyla eskisinden çok daha iyi duruyor. aynen üst dudak yukarda ve kullanma zorluğu çekiyorum. demek ki onlar da geçecek. sen kalıbı çıkardıdn demek ki, benimkini pazartesi alacak. bakalım altından ne çıkacak. ben şimdi ara ara günler geçtikçe açar açar okurum senin bu mesajını:)) çok teşekkür ederim ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdiğin için, tavsiyelerine uymaya çalıacağım. zaten bende de morlujjk olmadı henüz. sana da
çok geçmiş olsun, görüşmek üzere..
Nasılsınız su an resmınız varmı , hersey yolundamı ?
bugün dördüncü gündeyim ve her şey hızla yoluna girmeye başladı.
EYA34 ve cumagunu :) bende coskun beye lazerle burun ameliyati yaptrmayi dusunuyorum...lutfen resmlerinizi paylasrmisnz.. Ben daha yeni uye oldum gerci nasl gorebilirim resmleri onu bile blmiyorm:)
pazartesi kalıp çıkacak ve her şey daha bir netlik kazanacak. şuan elimde büyüteçli ayna, bir o yana bir bu yana bakıp duruyorum:) gayet memnunum, şu haliyle bile iyi ki yaptırdım diyorum. resim koyucam ama önce bi açılsın da sonra.:)
EYA34 ve cumagunu :) bende coskun beye lazerle burun ameliyati yaptrmayi dusunuyorum...lutfen resmlerinizi paylasrmisnz.. Ben daha yeni uye oldum gerci nasl gorebilirim resmleri onu bile blmiyorm:)
Canım ben lazerle amelıyat olmadım. Burnumun kemıgını kırdırmamak adına uğraşıyorum . Lazer olayı mıkromakına dan cok daha süper ve cok büyük devrım nıtelıgınde . Eğer burda memnun olan arkadaşları bulursam ve memnunıyetlerı aylar geçince devam ederse kesınlıkle kaçırmam ve hıc düşünmem yaptırırım. Hayırlısı. ( ben ucunu kaldırtmıstım indi kadavra mı hayvan mı ne kıkırdagıysa konulan bılmıyorum )
anladim canim...benim bi arkadasim coskun beyde lazerle ameliyat oldu 2 sene oldu gayette memnun..ben onun adina soliym sana:)
ben sadece sekil olarak cok merakediyorum..ok kemigi kirdirmamak cok onemli ama nasl bi burun cikicagida onemli..
allahim koru yarabbim etrafmda ameliyatli o kadar kotu burunlar var ki...o yuzden sanrm bende coskun beyi tercih edicem..
cunku yuz ifadeni degstrmeden dogal burunlar yapio..
buyuk ihtimal bende ameliyat olucam kendisine:)
Canım ben lazerle amelıyat olmadım. Burnumun kemıgını kırdırmamak adına uğraşıyorum . Lazer olayı mıkromakına dan cok daha süper ve cok büyük devrım nıtelıgınde . Eğer burda memnun olan arkadaşları bulursam ve memnunıyetlerı aylar geçince devam ederse kesınlıkle kaçırmam ve hıc düşünmem yaptırırım. Hayırlısı. ( ben ucunu kaldırtmıstım indi kadavra mı hayvan mı ne kıkırdagıysa konulan bılmıyorum )
slm, Arkadaşlar lazer sadece işlem yapılırken ve sonrasında hastanın konforu için kullanılan bir teknik. sonuç hiç değişmiyor. yani ne yaparsan yap sonuç eğer yapan iyi yapmışsa gayet güzel çıkıyor. teknolojiden faydalanma sadece. sornlu bölgeye ulaşmak için sorunsuz yerleri kırıp dökmemek için kullanılıyor. bu yüzden de iyileşme daha çabuk oluyor. yani diz üstü varken masa bilgisayarı kullanmayız dimi, ama sonuç aynıdır. ben burunda lazeri yeni oldum paylaştım sizlerle. ama meme küçültme ve karın bel bölgesinden yağ aldırdım daha önce ikişer ay arayla.son derece konforlu ve rahat oldu. ve sonuçta çok iyi oldu. gerçi ben hem zaten 36 bedendim hem de spor yapıyordum. ama vücudumun şekli inanılmaz değişti. çok daha fit oldum. yani bence lazer diye bişey keşfedilmişken ve teknoloji hızla ilerlerken kimse eski yöntemleri düşünmesin bile derim ben. beli ileride daha da iyi teknikler çıkacak ama şu anda en iyisi bu. zaten ilerleyen günlerde burnumu da paylaşacağım sizinle. ama burnumun altında hiç dikiş olmaması bile lazerin ne kadar iyi olduğunu anlamak için yeterli. normal ameliyatlarda altta bir kesi oluyor. bu burunların ameliyatlı olduğunu anlamak artık mümkün değil. ama yine diyorum verilen şekil çok önemli..
Cok güzel anlatmışsın , okurken içime huzur doldu :) darısı başımıza ozaman :) herzaman güzel haberlerle ...
:)) teknik ilerledikçe hata payı da o oranda azalıyor bundan emin olun. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın diyelim sadece:)
Hmm ne güzel ... Tüm kalbimle Âmin canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?