bach soleil juno nerdesiniz :)
hepiniz aynı anda mı tatile çıktınız...
durumlar hakkında bilgi rica...
bugün Coşkun Bey'e randevuya gittim,göz altı torbalarım için...lazer yönetmiyle alacagını söyledi ama en önemli soruyu sormayı unuttum..lazerle ordaki yagı aldıktan sonra göz altımdakı deri fazlalığı ne olacak :s yag aldıranlar ya da benzer yontemle ıslem yaptıranlar...daha sonra bi gerdirme operasyonu fılan da gecırıyor musunuz ekstradan..pazartesıye kadar sormayı bekleyemıcem,burada size bi danısayım dedim
Merhaba Bayanlar,
sizlere kendi slimlipo deneyimimi anlatmak istedim. Bir kaç gün öncesine kadar ben de kadın sitelerini geziyor ve merakımı gidermeye çalışıyordum.Şimdi sizleri aydınlatmayı görev bildim.Çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum. 12 Mayıs cumartesi günü Coskun Bey e slimlipo oldum. İç bacak,dizler ve alt bacaktan. Uygulama günü ve sonrası çok rahat geçti diyebilirim.Hiç korkulacak bir durum yok.Zaten doktoruma çok güvenerek bu işe girdim. Dileyenlere resimlerimi yollamaya hazırım.Salı günü bandajlarım çıktı.Diz bölgesi ve iç bacagım gayet iyi durumda.Alt bacaklarda şimdilik çok ama çok bir değişiklik gözükmese de zamanda inceleğini umuyorum.Özellikle dizlerimdeki değişiklik beni çok mutlu etti.Keşke daha önce yaptırsaydım diyorum.Kısaca böyle.E-mail adresini verenlere resimlerimi atabilirim.Sevgiler.
benden son durum raporu;
bel süper..karın istenen sonuç olmadı bende.. oturdummu yağlı bir göbek ve hala göbek deliği altındaki ödemler duruyor...hayır madem hala bu kadar yağ var neden 2 lt alabilme imkanı varken 1,5lt alıyorsun ben bunu anlamıyorum.
artık kontrole de gitmiyorum.. yok zayıflamam lazımmış yok o ödemler geçermiş. belimi yaptıgında zayıfladıkmı da sonuç iyi oldu..eylül sonuna kadar bekliycem.. bakalım birazda kilo vereyim de görelim gerçekten olacakmı...
anikacım merhaba ,benimde senden kalır yanım yok gibi, genelde bakınca iyi görünüyor göbek eskisi gibi değil ama ben bu kadar az bir iyi görüntü için mı o kadar zahmeti çektim anlamadım,yada belki benim beklentim çok yüksekti en azından daha düz bir karına sahip olacağımı zannediyordum,2 aydır yazlıktaydım yeni geldim,galiba birazda kilo aldım hemen spora başlıycam ve birazda kavitasyon yaptıracağım sonuç bakalım ne olacak,sonrada doktoruma gideceğim,çünkü göbeğin altındaki elips şeklindeki şey hala orda duruyo ve çokda komik görünüyor,yaz boyu o ilginç görüntü ile dolaştım durdum çok fenaydımsn kullanıyormusun ????
yok canım şirketteyim burdan kullanamıyorum ya..
ama ikimizdede aynı durum olması enterasan sen başka yerde yaptırmıştın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?