Ay kusura bakmayın kızlar yazamadım. Süper geçti valla. Burada anlatılanlar hakikaten azmış. Bir doktor bu kadar pozitif olabilirmi yaaa? Herşeyi anlatıyor ama öyle bir anlatıyorki dinlerken ağzım açık kaldı. O kadar tecrübeli o kadar espirili ki, ben doktorumu buldum kızlar. Şimdi, haftaya çok yoğun, en erken Cuma olur dedi. Belki öbür haftaya kalır izin işlerimi ayarlayıp hemen ameliyat olacağım.Gösterdiği resimlerde çok güzeldi tam hayalimdeki memeler. Kavuşmak için acele ediyorum, gelişmelerden haberdar ederim sizi. Sen nasıl oldun iyileştin mi?:teselli:
Cuma olursa sanırım Bayek'te olacak bu hafta Bayek yoğunluktaymış. Bakıyım canım ya Aylin hanım yapacak ameliyatı nasılsa hastanenin çok önemi yok. Ben Erenköy'de oturuyorum. Belki Acıbadem Maslakta da olabilirim. Senin nasıl gitti pansuman ? Sen meme küçültme olmuşsun sanırım değil mi?
Merhaba semercia ben de Aylin hanıma ameliyat olmuş biri olarak şanslı kişilerdenim. 15 gün oldu tamı tamına. Sana şimdiden geçmiş olsun. Öpüyorum seni. annejim sana geçmiş olsun, zaten geçmiş bile anladığım kadarıyla.zemuszemus
Kızlar ancak ourabildim bilgisayar başına ben bugün randevumu aldım Cuma sabahı Bayek'te oluyorum ameliyatımı. Ve lütfen ben ameliyatımı olmadan Aylin hanımı kaçırtayım demeyinnnnnalsanaalsanasmile
Merhaba fyz87 ben yarın ameliyat oluyorum, yuvarlak koyarsa 4500, anatomik protez koyarsa 5000 TL ödeyeceğim. Bu arada kızlar ölüyorum korkudan, evet biliyorum süper memelerim olacak ama yine de korkuyorum narkozdan yaaa
annejim ben cumartesi sabahı amelıyat olucam 20 şubatta cok öpuyorum...
Aylin Hn.a burun ameliyatı olan yok mu acaba?
geçmiş olsun semercia, çok ağrının olmamasına da çok sevindim. artık darısı benim gibi hala araştırma halinde olanların başına.
arkadaşlar yine göğüsle ilgili başka konu altında bişey okudum kafama takıldı. kapsül mü ne bişey oluşma riski varmış ilk 3 ay önemliymiş oluşmazsa 6.aya kadar dikkatli olunuyormuş yine de. nasıl yani? bir de böyle kapsül yani sertlikler gibi bişeyler oluşma ihtimali mi var? aylin hanımın hastaları lütfen sizler izlenimlerinizi aktarır mısınız? çünkü ben aylin hanıma ağırlık veriyorum. çok iyi şeyler okuyorum hakkında.