Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

Çok sağol meldacığım. ıyiyim valla, hele psikolojim tavan yaptı, tutmasalar uçucam. Kocişim bu kadar mutlu olacanı bilsem hiç karşı çıkmazdım dedi.kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaslar uzun zamandir ugrayamadim foruma. 4 ayi gectim ben memelr super oldu. Gelinciktarlasi ve Sardegna sizlerede gecmis olsun. Melosum sen nasilsin? Gorusemedik bi suredir. Seninkilerde oturdumu iyice? Gerci forumda kisalmis iyice nereye gitti bizim yazdiklarimiz?

Teşekkür ederim velepit, ben toparladım iyice . Tek derdim meme başı da küçüldüğü için ve meme askılandığı için meme başındaki büzüşük izler. Onlarda açılıp toparlayacakmış, onun dışında problem yok.bayanssulusmile

Aylin hanim dediyse kesin toparlanir. Uzulme sakin keyfini cikar. Sardegna olmadimi ameliyat ? Niye yazmamis hic.

Kızlar ben pazartesi oldum ameliyatımı :) Hiç mi hiç korkulacak bişey yokmuş. O kadar büyük acıya alıştırmıştım ki kendimi. Ameliyathanede ayılırken eee unuttunuz mu protez koymayı, benim niye hiç ağrım yok dediğimi hatırlıyorum:) Çok hafif ağrım oldu. Ne nefes almam da problem yaşadım ne de çok gerginlik hissettim. Hatta ameliyattan çıktığım gibi kardeşimle tel. da konuştum. O da çok şaşırdı sesimi duyunca. Saat 1e doğru girdim ameliyata 2 ye doğru çıktım. 1. gün akşam 9 a kadar bikaç kere ağrı kesici takıldı. Ama ağrım çok mu çok hafifti hiç birşey hissetmedim. ılk gün her kalktığımda başım döndü ama ertesi gün sabahtan itibaren ayağa kalkıp yürüdüm hiç bir problem yaşamadım. 300 cc dekolte istediğim için de high profile yuvarlak protez takıldı. Çok güzel görünüyorlar ama tabi çok sertler şu anda. Kendim giynebiliyorum. Ellerimi kullanabiliyorum. Sadece sırt ağrım oluyor biraz hep sırtüstü yattığım için. Onun dışında bir problem yok ben çooook mutluyum :)))

Çok geçmiş olsun Sardegna bende seni merak etmiştim. Benimde çok ağrım olmadı, hafif derin nefes alma problemim oldu. Çok sevindim senin adına, biz atlattık sıradakiler hadi buyrun bakalım.....bayanssulusmile

Çooooook geçmiş olsun Sardegna , dilerim bundan sonraki süreç de çoooook iyi geçer opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bugün daha da iyiyim. Evet annejim hafif kaşıntı var ve bantlar çok sıkı olduğu için daha benimmiş gibi hissedemiyorum kendilerini tam göremiyorum çünkü kaydirigubbakcemile3 Cumartesi pansumanım var bakalım o gün karar verilecek ne zaman alınacağına bandajların. Gelinciktarlasi sen nasıl oldun canım? Senin 1 haftan doldu sanırım. Annejim sen kaçıncı günde banyo yapmıştın?

Sardegnacım aylin Hanım bana 10. gün demişti ancak benim sağ memede bir hafta sonra enfeksiyon oluştu ve göğüs ucundan aşağı inen dikişi açtı. Bu yüzden banyom 17. güne sarktı.O güne kadar da hep tıbbi bakım havlularıyla idare ettim maalesef........senağlamasenağlama

Hmmm anladım canım.. Çok geçmiş olsun, umarım şimdi herşey yolundadır... Bana da 7. ya da 9. gün dedi ama ben çok sabırsızım :1rolleyes:

Evet canım çok iyiyim. Bugün pansumana gittim, yara yerlerimde ve diren yerimde problem olmadığını söyledi Aylin hanım, iki gün sonra duş alıcam. Darısı başına. Annejim geçmiş olsun umarım iyidir şimdi dikişlerin.

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.....Şu sıralar buna çok ihtiyacım olacak....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Merhaba semercia evet canım çok memnunum doktorumdan. Ağrı kişiden kişiye değişen bişey ama benim öyle öldürücü ağrım olmadı. İlk gün hafif gerginlik ve nefes alma problemi oluyor ama çok daha rahat olan arkadaşlarda var.Ameliyattan yaklaşık 5-6 saat sonra kaldırıyorlar ama kendi kendine yatıp kalkma 2-3 gün alıyor. Kollarda hafif güçsüzlük olabiliyor 1-2 gün sonra toparlıyor. Çocuğum olmadığı için 4. soruna cevap veremeyeceğim ama yeğenim 3. gün kucağıma gelmişti . Kolay gelsin.olumunekankayizsmile

Hiç korkma canım öyle bişey yok. Ağrı kesicilerin en kuvvetlisi var artık merak etme. Ayrıca hele bir ameliyat ol bütün piskolojin düzelecek, benim 2 ayı geçti, kendi memelerim gibi oldu.

Evet semerciacigim kesinlikle meme bir kadinin kendini kadin gibi hissetmesini saglayan en onemli etken. Ama Aylin hanim sagolsun bizi en iyi sekilde anlayip herkesin isteklerini goz onunde bulundurmaya calisiyor. Onun sayesinde inanilmaz mutluyum. Darisi basina insallah.

Son düzenleme:

Seniha seni burda görmek ne güzel. Ben de senin sayende ameliyat olmuştumkaydirigubbakcemile5. Bence deneyimlerimize buradaki arkadaşların hala ihtiyacı var. O yüzden bende çok girmesemde ara ara uğruyorum. Öpüyorum canım seni sevgiyle sarılıyorum.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…