Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

teşekkürler taliaada
ben ameliyat olmaya karar verdim ama hangi doktora olucağım konusunda kararsız kaldım benim durumum biraz farklı o yüzden kesin sonuç alabileceğim bi ameliyat istiyorum...
aylin hanıma detaylı soru sordum ama hala cevap bekliyorum....
inşlh. yakında cevaplar

Ben bugün ameliyat oluyorum arkadaşlar umarım güzel geçer, bana dua edin, unutmayın. Çokkkk korkuyoruuuuummmmmmmmmmeyvahedigeldismile

Nasıl bir fark canım bu ya sırf merakımdan istemezsen cevaplama

Ben bugün ameliyat oluyorum arkadaşlar umarım güzel geçer, bana dua edin, unutmayın. Çokkkk korkuyoruuuuummmmmmmmmmeyvahedigeldismile

Mrak etme canısı, yat keyfine bak. Herkes atlatıyo bu stresleri payına düştüğü kadar. Öpüyoruz seni ve takipteyiz. Hatta yarın ararım ben Aylin hanımı no'oldu diye.olumunekankayizsmile

Canım benimkine de 4 gün kaldı :) Bende çook heyecanlıyım. En çok ta o narkozu verecekleri ana kadarki süre beni korkutuyor :bbo: Herşey çok güzel olacak ama emin ol.. sadece bikaç gün sabır... umarım çok ama çok kolay atlatırsın. Çok öpüyorum cnm. Bizleri habersiz bırakma.

merhaba arkadaslar bende doktor Ayline ameliyat olmayi planliodum ama ertelemek zorunda kalicam gibi, acaba doktor hanim odeme kolayligi yapiomu haberiniz varmi, yalniz yabanci banka kartiyla, avrupadan giden arkadaslardan biri sormustu bu soruyu ama bulamadim tekrar. birde bu bayek ve mpark bahcelievler hastanelerinin fiyati nedirki?
yaa cok canim sikildi onumuzdeki ay ameliyat olmayi planliodum ...
ameliyat olucak arkadaslara basarili bi ameliyat dilerim darisi bana insallahhhh

Leyaleyacigim neden erteliosun ? Yabanci banka kartini Turkiyede kullanabiliyosan cektirebilirsin oradan. Heriki hastanede fiat ayniydi sanirim yuvarlak 4500, anatomic 5000boshayallersmile.

Evet her iki hastanenin de fiyatı aynı. Ben pazartesi Bayekte oluyorum ameliyatımı :)

Evet her iki hastanenin de fiyatı aynı. Ben pazartesi Bayekte oluyorum ameliyatımı :)

Hayırlısı olsun canım ne kaldı şunun surasında, hadi bakalım benden güzeli senin olur inşallah. Yuvarlak mı düşündü Aylin hanım yoksa anatomik mi?

canim biriktirdigim para yetmiomus ne yazikki ondan odeme kolayligi yapiomu acaba diye sorusturuorum.
simdi bu hastane fiyati 4500 yada 5000 in icindemi yoksa ayriyeten hastaneye parami vericez? arti spor sutyeni ve ilaclar icin para lazim sanirim...

bende 2 hafta sonra aylin hanima ameliyat olucam kizlar
telefonda konustuk.. büyük bi ihtimalle kas alti olucakmis mafoldumben
ve ben anatomik istiyorum..
yaptiricak herkese dua edicem kizlar kavusuruz ins. biran önce memislerimize bayanssulusmile allah yar ve yardimcimiz olsun :Saruboceq:

Ayri hastane parasi yok canim hepsi icinde, sütyen ilaç falan 100 TL'yi gecmez. Sütyen 44 TL idi ilaçlar 50 TL civarı. Bozma moralini ödeme nasil yapacaksin soyle Aylin hanima olumunekankayizsmile

Hayırlısı olsun canım ne kaldı şunun surasında, hadi bakalım benden güzeli senin olur inşallah. Yuvarlak mı düşündü Aylin hanım yoksa anatomik mi?

Ah bir karar verebilsem... ben üstten dekolte istediğim için Aylin hanım high profile olabilir en az 300 cc koyarım B-C cup arası olur dedi ama onunda üstleri çok şiş durur ve yapay gözükür diye ben korkuyorum... anatomik doğal oluyor falan benim göğsümün kısmı çok zayıf ve kemikli olduğu için açıkçası orası yine boş kalır diye korkuyorum... Kısacası ben karar veremedim Aylin hanıma resim gönderdim artık ona bıraktım gerisini... Senin ki nasıldı canım anatomik miydi? Nasıl görünüyor üstleri... memnun musun?

Gelinciktarlasinin ameliyat olmuş olması lazım. Merak ettim nasıl geçti acaba?? Ağrısı belki hafiflemiştir bugün...

Arkadaşlar ben çok iyiyim. Bilgisayarım çöktü az önce tamirden geldi yazamadım. Ağrım acım yokilk gün biraz gerginlik derin nefes alamama bende de oldu. Ama o kadar hevesliydim ki hiç dert etmedim kendime, füzelerimle çok mutluyum, darısı başına Sardegna. Oğlum kucağımdan inmiyor 2 gün görmediya ona rağmen iyiyim :))))))

Canım gerçekten çok sevindim ağrın acın olmamasına :) Ben de şimdi hazırlık yapıyorum yarın sabah yola çıkıyorum saat 11 de olacak ameliyatım. Şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi, bazen çok düşününce heyecanlanıyorum biraz ama doktora muayeneye gidecek gibi hissediyorum kendimi :) Sana nasıl protez koyuldu canım? Kaç cc? Çok ağrı kesiciye ihtiyacın oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…