- 27 Ocak 2010
- 255
- 239
ben de aylin hanımın iletişim bilgilerini almak istiyorum rica etsem verir misiniz?
teşekkürler taliaada
ben ameliyat olmaya karar verdim ama hangi doktora olucağım konusunda kararsız kaldım benim durumum biraz farklı o yüzden kesin sonuç alabileceğim bi ameliyat istiyorum...
aylin hanıma detaylı soru sordum ama hala cevap bekliyorum....
inşlh. yakında cevaplar
Ben bugün ameliyat oluyorum arkadaşlar umarım güzel geçer, bana dua edin, unutmayın. Çokkkk korkuyoruuuuummmmmmmmmmeyvahedigeldismile
Ben bugün ameliyat oluyorum arkadaşlar umarım güzel geçer, bana dua edin, unutmayın. Çokkkk korkuyoruuuuummmmmmmmmmeyvahedigeldismile
merhaba arkadaslar bende doktor Ayline ameliyat olmayi planliodum ama ertelemek zorunda kalicam gibi, acaba doktor hanim odeme kolayligi yapiomu haberiniz varmi, yalniz yabanci banka kartiyla, avrupadan giden arkadaslardan biri sormustu bu soruyu ama bulamadim tekrar. birde bu bayek ve mpark bahcelievler hastanelerinin fiyati nedirki?
yaa cok canim sikildi onumuzdeki ay ameliyat olmayi planliodum ...
ameliyat olucak arkadaslara basarili bi ameliyat dilerimdarisi bana insallahhhh
Evet her iki hastanenin de fiyatı aynı. Ben pazartesi Bayekte oluyorum ameliyatımı :)
Evet her iki hastanenin de fiyatı aynı. Ben pazartesi Bayekte oluyorum ameliyatımı :)
canim biriktirdigim para yetmiomus ne yazikki ondan odeme kolayligi yapiomu acaba diye sorusturuorum.
simdi bu hastane fiyati 4500 yada 5000 in icindemi yoksa ayriyeten hastaneye parami vericez? arti spor sutyeni ve ilaclar icin para lazim sanirim...
Hayırlısı olsun canım ne kaldı şunun surasında, hadi bakalım benden güzeli senin olur inşallah. Yuvarlak mı düşündü Aylin hanım yoksa anatomik mi?
hadi canim hayirli haberlerini bekliyoruz bizi habersiz birakma :Saruboceq:
Arkadaşlar ben çok iyiyim. Bilgisayarım çöktü az önce tamirden geldi yazamadım. Ağrım acım yokilk gün biraz gerginlik derin nefes alamama bende de oldu. Ama o kadar hevesliydim ki hiç dert etmedim kendime, füzelerimle çok mutluyum, darısı başına Sardegna. Oğlum kucağımdan inmiyor 2 gün görmediya ona rağmen iyiyim :))))))