Değerli üyelerimiz,
Yaptığımız araştırmada
raincloud
semercia
senihatoran
sasquatch
melda34
kullanıcı isimlerini kullanan kullanıcıların aynı bilgisayarı kullandığı tespit edilmiştir.
Kullanıcılardan bir tanesinin İtalya'da olduğunu söyleyip IP numarası Türkiye çıkınca, yapılan araştırmada diğer 4 kullanıcı ile aynı bilgisayarı kullandıkları ortaya çıktı.
Lütfen bu ve diğer konularda yaptıkları yorumlara ehemniyet vermeyiniz...
Umarım bir açıklama yaparlar....
Değerli üyelerimiz,
Yaptığımız araştırmada
raincloud
semercia
senihatoran
sasquatch
melda34
kullanıcı isimlerini kullanan kullanıcıların aynı bilgisayarı kullandığı tespit edilmiştir.
Kullanıcılardan bir tanesinin ıtalya'da olduğunu söyleyip IP numarası Türkiye çıkınca, yapılan araştırmada diğer 4 kullanıcı ile aynı bilgisayarı kullandıkları ortaya çıktı.
Umarım bir açıklama yaparlar....
Merhaba ben göğüs küçültme operasyonunu yaptırıcam ama henüz bir hazırlık yapmadım
sadece 14 nisanda gece 12 den sonra bişi yiyip içmiycem 15 nisan sabahında da hastaneye gidip ameliyat olucam
zeynepcim inşallah istediğin sonucu alırsın çok güzel geçer ameliyatın :) bende nisan sonunda meme küçültme ameliyatı olucam aylin hanıma istanbulda olmadığımdan ameliyat için gelicem merak ettiğim bir konu var ameliyattan önce herhangi bir test yapılıyor mu kan testi vs. gibiopuyorumnanaktan
İnşallah canım. İnşallah sende istediğim sonuca ulaşırsın. 15 nisanda olucam henüz bi test falan yaptırmadım ama ameliyattan önce yapılıcak sanırım aynı gün. Ben ayrıntıları öğrenince sana bildiririm canım. Muhtemelen yarın yada öbürgün konuşucam haber veririm sanada
zeynep ameliyat olmaya mı karar verdin??
tamam tatlım merakla bekliyorum:)) senin arkandan geliyorum:) tecrübelerinin çok faydası olacak bana kesinkaydirigubbakcemile5
herkese merhaba.yazdıklarınızı okuyorum uzun zamandır.sayenizde ameliyat olmaya karar verdim.aylin hanıma ameliyat olmak istiyorum.önümüzdeki hafta istanbula gidicem.aylin hanımla görüşüp nisan sonuna gün almak istiyorum.aylin hanımın iletişim bilgilerini verebilir misiniz?teşekkürler..
merhaba özelden yazmak istedim ama özel mesaj almıyormuşsun lütfen cevap verirsen çok sevirim başkaları da vermı böyle bir çok nick ile ayni bilgisayar kullananyapayım açıklama
yukarıdaki 2 üye de aynı şekilde aynı ıp adresini kullanıyor. Ben sanki bunlaır yazmamışım gibi yazmaya devam etmeleri nasıl açıklanabilir bilmiyorum.
Açıklaması basit:
Kendileri soruyorlar, kendileri cevaplıyorlar %100 memnuniyet... çokda açıklamaya ihtiyaç yok sanırım....
Güncelliyorum :
Yaptığımız araştırmada
raincloud
semercia
senihatoran
sasquatch
melda34
cibes
elaya
Kullanıcılardan bir tanesinin italya'da olduğunu söyleyip ıp numarası türkiye çıkınca, yapılan araştırmada diğer 6 kullanıcı ile aynı bilgisayarı kullandıkları ortaya çıktı.