Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar uzun zamandir ugrayamadim foruma. 4 ayi gectim ben memelr super oldu. Gelinciktarlasi ve Sardegna sizlerede gecmis olsun. Melosum sen nasilsin? Gorusemedik bi suredir. Seninkilerde oturdumu iyice? Gerci forumda kisalmis iyice nereye gitti bizim yazdiklarimiz?
Teşekkür ederim velepit, ben toparladım iyice . Tek derdim meme başı da küçüldüğü için ve meme askılandığı için meme başındaki büzüşük izler. Onlarda açılıp toparlayacakmış, onun dışında problem yok.bayanssulusmile
Kızlar ben pazartesi oldum ameliyatımı :) Hiç mi hiç korkulacak bişey yokmuş. O kadar büyük acıya alıştırmıştım ki kendimi. Ameliyathanede ayılırken eee unuttunuz mu protez koymayı, benim niye hiç ağrım yok dediğimi hatırlıyorum:) Çok hafif ağrım oldu. Ne nefes almam da problem yaşadım ne de çok gerginlik hissettim. Hatta ameliyattan çıktığım gibi kardeşimle tel. da konuştum. O da çok şaşırdı sesimi duyunca. Saat 1e doğru girdim ameliyata 2 ye doğru çıktım. 1. gün akşam 9 a kadar bikaç kere ağrı kesici takıldı. Ama ağrım çok mu çok hafifti hiç birşey hissetmedim. İlk gün her kalktığımda başım döndü ama ertesi gün sabahtan itibaren ayağa kalkıp yürüdüm hiç bir problem yaşamadım. 300 cc dekolte istediğim için de high profile yuvarlak protez takıldı. Çok güzel görünüyorlar ama tabi çok sertler şu anda. Kendim giynebiliyorum. Ellerimi kullanabiliyorum. Sadece sırt ağrım oluyor biraz hep sırtüstü yattığım için. Onun dışında bir problem yok ben çooook mutluyum :)))
Kızlar ben pazartesi oldum ameliyatımı :) Hiç mi hiç korkulacak bişey yokmuş. O kadar büyük acıya alıştırmıştım ki kendimi. Ameliyathanede ayılırken eee unuttunuz mu protez koymayı, benim niye hiç ağrım yok dediğimi hatırlıyorum:) Çok hafif ağrım oldu. Ne nefes almam da problem yaşadım ne de çok gerginlik hissettim. Hatta ameliyattan çıktığım gibi kardeşimle tel. da konuştum. O da çok şaşırdı sesimi duyunca. Saat 1e doğru girdim ameliyata 2 ye doğru çıktım. 1. gün akşam 9 a kadar bikaç kere ağrı kesici takıldı. Ama ağrım çok mu çok hafifti hiç birşey hissetmedim. İlk gün her kalktığımda başım döndü ama ertesi gün sabahtan itibaren ayağa kalkıp yürüdüm hiç bir problem yaşamadım. 300 cc dekolte istediğim için de high profile yuvarlak protez takıldı. Çok güzel görünüyorlar ama tabi çok sertler şu anda. Kendim giynebiliyorum. Ellerimi kullanabiliyorum. Sadece sırt ağrım oluyor biraz hep sırtüstü yattığım için. Onun dışında bir problem yok ben çooook mutluyum :)))
teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan şu bantlardan da bir kurtulsam
Bugün daha da iyiyim. Evet annejim hafif kaşıntı var ve bantlar çok sıkı olduğu için daha benimmiş gibi hissedemiyorum kendilerini tam göremiyorum çünkü kaydirigubbakcemile3 Cumartesi pansumanım var bakalım o gün karar verilecek ne zaman alınacağına bandajların. Gelinciktarlasi sen nasıl oldun canım? Senin 1 haftan doldu sanırım. Annejim sen kaçıncı günde banyo yapmıştın?
Bugün daha da iyiyim. Evet annejim hafif kaşıntı var ve bantlar çok sıkı olduğu için daha benimmiş gibi hissedemiyorum kendilerini tam göremiyorum çünkü kaydirigubbakcemile3 Cumartesi pansumanım var bakalım o gün karar verilecek ne zaman alınacağına bandajların. Gelinciktarlasi sen nasıl oldun canım? Senin 1 haftan doldu sanırım. Annejim sen kaçıncı günde banyo yapmıştın?
Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir forumu takip ediyorum. Meme büyüttürme ve lipossakşın yaptırmak istiyorum. Aylin hanımdan genelde herkez çok memnun olduğundan kafamda kendisi var ama sorularım var yardımcı olur musunuz? Birincisi meme protezi kas altı olduğu zaman çok ağrılı diyorlar. Bu doğru mu? İkincisi kaç gün kalkamayacağım? Üçüncüsü kollarımı kaç gün kullanamayacağım? Dördüncüsü bebeğimi kaç gün kucaklayamayacağım?Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim kızlar cevaplar için. Göğüs bölümünde doğumdan beterdi, 1 hafta ağrıdan öldüm gibi şeyleri okuya okuya psikolojim bozuldu. Çok istiyorum çünkü. Kadın olarak kendimi eksik hissediyorum artık yeter.mafoldumben
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmaıştım foruma. Aylin hanım hakkında ilk yazan bendim. Bu süre içinde o kadar çok arkadaş benim mutluluğuma dahil oldu ki görevim bitti diye düşündüm. Baktım bu gece sizi özlemişim yazayım dedim. Ben ameliyat olalaı 1 seneyi geçti artık hatta onların protez olduğunu bile unuttum. O kadar doğal bir hal aldılar ki. yeni ameliyat olduğum halleri hatırlıyorum. Dimdik, sert füze gibiydiler. Yeni ameliyat olan arkadaşlar merak etmesinler asla öyle bir iniyor, oturuyorki yerine, şaşırıyorsunuz gelişimi gördükçe. Herkese kolay gelsin, asla korkmayın herşeye değer herşeyeeeee
Kızlar bugün randevu aldım görüşmeye gidiyorum, bana şans dileyin.
Kızlar bugün randevu aldım görüşmeye gidiyorum, bana şans dileyin.