Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

Merhaba Raincloud ; Aylin Hanımın şaheserlerinin arasına hoşgeldin a.s. a.s. a.s. Aylin Hanım gerçekten de dünya tatlısı bir insan.Ameliyattan sonraki ilgisinden de çok memnun kalacağına eminim. Bol şanslar opuyorumnanaktan

Sagolun desteginiz icin walla 1 hafta kaldı heyecanliyim. Umarim agrim sizim cok olmaz.eyvahedigeldismile

Hiç heyecanlanacak bişey yok. Çok ağrım olacak diye korkarsan ağrın olur. Pozitif düşün pozitif olsun. Benim ciddi bir ağrım olmamıştı valla. bayanssulusmile

merhabalar benide araniza alirmisiniz hemen hemen bütün yazilanlari okudum benimde sorum olucakti sizlere ben almanyada yasiyorum karin germe ve meme diklestirme amelyati olmak istiyorum bir kac arkadas yurtdisindan gelmis bu amelyat icin acaba her iki amelyat icin ne kadar ödediler yazarsaniz cok memnun olurum bide aylin hanimin tel verirseniz cok memnun olurum tesekkürler

tesekkür ederim melda 34 en kisa zamanda arayip konusucam canim insallah bende sizin gibi amelyatimi olup burda sevincimi paylasirim senelerdir hayalini kuruyom benim sorunum para denklestirirsem bi dakika düsünmücem opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar..
Ben de ameliyat olmayı planlıyorum.(meme büyütme) 2 ay once Naci Celik'le gorustum ama yogunlugu sebebiyle 2010 subattan sonraya bıraktık..kendisiyle gorustugumde bende guven bıraktı, fakat sonucta onu da internette araştırıp bulmuştum..bu süreçte ben biraz daha bu konuda araştırayım derken Aylin Hn ın ismini o kadar duydum ki, ozellikle sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra, kafam karıştı.. Aylin Hn hakkında hiç olumsuz bir şey duydunuz mu? tum forumu okumadım tabii, hani aranızda birkaç ay once ameliyat olup da, hala sorun yaşayan var mı, asimetri, sertlik vb gibi..
bi de naci çelik biraz daha pahalı gerçi ama, onun hakkında bilgi verebilecek olan aranızda var mı?
çok teşekkürler..

a.s. Attım canım özelden... Hakkında hayırlısı olsun......

Merhaba bamberg meme protezinde zaten aşağı inip oturana dek ufak tefek asimetriler, şişlikler oluyor, Aylin hanım muayenede anlatıyor zaten canım. Sonrasında yani 3 ayı geçtikten sonra problem yaşadım ben, yaşayanı okumadım burda. Ayrıca birkaç arkadaşım benim sayemde gittiler, onların da çok doğal ve güzel oldu memişleri. Ben zaten söylememe gerek aşırı memnunum.bayanssulusmile

merhaba elifnaz, galiba Aylin Hn ı da bir ziyaret etsem iyi olacak, forumlardan anladığım naci beyin daha cok burun estetiginde, aylin hn ın ise meme estetiginde daha cok begenildigi...sen ne zaman olmustun ameliyatını, sende iyilesme surecinde bir problem oldu mu? nisan basında dusunuyorum ameliyatı, 3 ayda tamamen iyilesip tatile cıkabilir miyim mesela?

Slmmm...kizlar bana yardim edin cok kararsizim meme büyütme amelyati icin naci celik mi?aylin hanim mi?6 aydir kendime bu soruyu soruyorum bi türlu karar veremyiorum hatta 1 ay once istanbula geldim karar vermek icin yani görüsmek icin doktorlarla naci beyle görüstüm ama aylin hanimla görüsemedim..ben dogal olsun estetik oldugu anlasilmasin istiyorum..lütfen yardim edin 1 kere burun amelyati oldum yaptirdim doktora yaptirmasaydim diye pisman oldum..bbu seferede pisman olmak istemiyorum..lütfen yardmici olun bana.. ufffffffffff

slmm canimm..bende naci celikle aylin hanim arasinda kaldim yurdisinda oldum icin karar vermek zor oluyo..sen kararini verdinde lütfen bana yaz..naci celigin avantaji 3 boyutlu makinesi yani amelyatan sonra nasil olucani göre biliyorsun ve silikon olarak en iyi en ünlü markalari kulaniyo..ama aylin hanimdanda memnun olan cok..ufff yaaa naci celik diyorum ama her bu sayfayi okudumda kararsiz kaliyorum yine..tabbi naci celik biraz daha pahali ama diyorum para önemli degil bi sorun cikmasinda..aylin hanimda beni rahatsiz eden tek bisey var oda sabit 1 hastanede degil..sen ne düsünüyosun?

herkese merhaba, aylin hanım daha çok meme ameliyatları yapıyor sanırım. benim durumum biraz farklı.aylin hanıma liposuction yaptırıp memnun olan var mı acaba

herkese merhaba, aylin hanım daha çok meme ameliyatları yapıyor sanırım. benim durumum biraz farklı.aylin hanıma liposuction yaptırıp memnun olan var mı acaba

Merhabalar Nehir a.s. Ben 13 Ocak ta meme küçültme, karın germe ve liposuction yaptırdım. Doktorum Aylin Hanım ve ameliyat öncesi de sonrası da çok konforluydu.Henüz 2 ay bile olmadı ve şişliklerim halen var tabii ama bu görüntümden bile çok memnunum. Zaten tüm şişlikler 6 ay ile 1 yıl arasında geçiyormuş.Ayrıca liposuction sonrası ciddi ağrıları ve çok fazla morlukları olan arkadaşları duymuştum. Bilemiyorum benim hiç öyle problemlerim olmadı. Morarma azdı ve 1 hafta içinde de geçti. Darısı başına......sositososito sositososito

teşekkürler cevabın için annejim.. umarım kendini iyi hissedersin ilerleyen aylarda dahada güzel durur. inşallah bende sorunsuz olurum bu ameliyatı. peki aylin hanm muayne ücreti alıyormu

Aylin hanım en çok meme ameliyatları yapıyor. Burun ameliyatı çok nadir yapıyor canım. Ben olalı 9 ay oluyor, hiç bir problem yaşamadım şükür. Herşey Aylin hanımın dediği gibi ilerledi ve sonuç mükemmel. 3 ayda çoktan iyileşirsin hatta mmeler aşağıya inip oturur bile.

Canım Aylin hanım bizim ekonomik durumumuza göre hastane ücretleri ayarlayabilmek için 3 hastanede çalışıyor. Sadece Acıbadem'de yapsa herkes 9000 veremez, sadece Bayek'te yapsa daha lüks hastanede olmak isteyen olamayacak. O yüzden durum bu. Kolay gelsinopuyorumnanaktan

canım ben 7 ay önce naci beye gögüs büyütme ameliytı oldum ve inanılmaz memnun ve mutluyum,bir an önce yaz gelse denize gitsem diye acele ediyorum. 3 boyutlu taasrım yapılması senin ameliyat sonrasındaki görüntün hakkında bilgin olmasını sağlıyor.ben ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde naci bey 3 boyutlu fotografların çekelim dedi,daha önceki görüşmelerimde benim ne kadar pinpirikli olduğumu bilir naci bey.
ve hep ameliyat sonrası görüntümün nasıl olacağını aklımda canlandıramadığımı söyleyip duruyordum,ameliyattan 2 gün önce,son görüşmede naci bey 3 boyutlu tasarımı yaptı.. tasarımda görüntü çok hoş gözüküyor. benim aklıma hep nasıl olsa protez konulacak,doğal bir görüntü olmaz diye düşünüyordum.. ameliyat sonrasında gerçekten o kadar doğal bir sonuç ortaya çıktı ki inanamazsınız. görüntü son derece doğal ve ol kadar yumşaklar ki size anlatamam.. naci bey mentor marka protez kullanıyor ve vücudunza ve sizin kontürlerinize en uygun büyüklüğü uyguluyor.Şu an izlerim biraz daha belli oluyor, onlar da tamamen solduğunda kimse hiç birşey anlayamaz.annemin gögüsleri kadar yumuşak... ben naci beyi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. aylin hanımdan da memnun olan çöok fazla. her iki dokotorla da görüşmek ve kararı ona göre vermek en iyisi sanırm. Bu arada en 10 doktora gittikten sonra naci beye karar verdim,iyi ki de karar vermişim,gerçekten hiç jkararsız kalmaya beklmeye gerek yok,tam 5 yıl araştırdım.. hiç gereksiz yere kendimi üzmüşüm,ameliyattan sonra insan bu kadar sene neden bekeldiğini soruyor kendi kendine. Bu arada bana kas zarı altuına yerleştirildi protez.ashanti,yaz gelmeen ol bence ameliyatını rahatça gir denize. ben temmuz ayında olmuştum naci bey 2. hafta tatile gitmiyor musun diye soruyordu,ama ben korkudan gidemedim tabii ki.srmak istediğin birşey olursa sorabilirsin canım..

tatile gitmiyormusun derken? deniz vs onu mu kast etti canim :) merak ettim iki hafta sonrasinda.. cok erken degilmiydi yoksa senin iyilesme sürecinelemi alakali?

tatile gitmiyormusun derken? deniz vs onu mu kast etti canim :) merak ettim iki hafta sonrasinda.. cok erken degilmiydi yoksa senin iyilesme sürecinelemi alakali?

deniz,güneş,kum... kastettiği buydu. içim gitti ama cesaret edemedim,naci bey hatta ameliyatın ertesi günü duş alabilirsiniz diyo,yani hayata dönüş çok hızlı oluyo. tabi ben yine de 3. günde banyo yapmıştım,haftasına bişeyim kalmamıştı zaten.

Gecmis olsun Kalem1981 sanırım Aylin hanimda sadce mentor kullanıyormus ve vucuda uygun protez secimi yapiyormus. benimde tercih etmemdeki sebep bu. Sunu merak ettim 3 boyutlu resimde gorulen goruntu ile ameliyat sonrasi ayni mi oldu?

canım,ameliyat sonrası görüntü üç boyutlu görüntüden daha da güzel oluor,yani son derece doğal bir görüntü oluyor.

teşekkürler cevabın için annejim.. umarım kendini iyi hissedersin ilerleyen aylarda dahada güzel durur. inşallah bende sorunsuz olurum bu ameliyatı. peki aylin hanm muayne ücreti alıyormu

Evet canım alıyor 100 TL......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…