Evet canım alıyor 100 TL......
Kizlar bu gece Turkiye'ye inmis ve otelime yerlesmis bulunmaktayim. Yarin kismetse Aylin hanimla gorusmem, sali gunu sabahta ameliyatim var. Cok merakli ve heyecanliyim. Benim icin de dua edin. Yarin yazarin umarim. Opuyorum hepinizi.olumunekankayizsmile
Kislar dun ameliyatimi oldum bugun otele geldim sagsaglim. Laptopuma sarildim size haber vereyim dedim. Bunlar gercekten benim mi inanamiyorum ya, yillarca bekledim muradima kavustum. Darisi tum ısteyenlerin basina. olumunekankayizsmile
Kizlar amelyatan kac gun sonra aylin hanim dikisleri aliyo?
Merhaba Ashantiii ; Eğer alınacak türden dikişin olursa 15. gün alıyor onları Aylin Hanım. Sen ne ameliyatı olacaksın?
:dance: aylin hanima karin germe ameliyati olanlara sorum fiyati ne kadar di ve dikis cekiliyormu????
Aylin hanımda alınmayan dikiş kullanıyor canım meme protezi ameliyatlarında.
tsk ettim canimopuyorumnanaktansHiRiNe özel mesaj yazamıyorum henüz ben,ben bir arkadaşım vesilesiyle gittiğim için 6.500 tl fiyat aldım,bu teknikle dikiş izi olmadan yapılan bir ameliyat için değer dedim,inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım,içim çok rahat,az para değil gerçi ama ne yapalım artık
hmmm anladim peki sagol sekeropuyorumnanaktanAlınmayan dikişte daha az iz kalıyor sanırım, ama benim izlerim bile o kadar azaldı ki meme altında kalıyor zaten görünmüyor.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmaıştım foruma. Aylin hanım hakkında ilk yazan bendim. Bu süre içinde o kadar çok arkadaş benim mutluluğuma dahil oldu ki görevim bitti diye düşündüm. Baktım bu gece sizi özlemişim yazayım dedim. Ben ameliyat olalaı 1 seneyi geçti artık hatta onların protez olduğunu bile unuttum. O kadar doğal bir hal aldılar ki. yeni ameliyat olduğum halleri hatırlıyorum. Dimdik, sert füze gibiydiler. Yeni ameliyat olan arkadaşlar merak etmesinler asla öyle bir iniyor, oturuyorki yerine, şaşırıyorsunuz gelişimi gördükçe. Herkese kolay gelsin, asla korkmayın herşeye değer herşeyeeeee
Merhaba shirineee bana ozelden sormussun canim ama msj sayim yeterli degilmis. Ben yarin donuyorum. Bugun 3. gun bitti. Problemim yok sukur. 3 gun yeterli diyor Aylin hanim. Ben 5000 TL odedim anatomic proteze. Cok guzel gorunuyorlar simdiden. darisi basina canim opuyorum.olumunekankayizsmile
Canım benim kas altı 330cc anatomik protez kondu. Süper doğal harika memelerim var. Aylin hanımı şiddetle tavsiye ederim. Meme dokusu altına koymak için bayağı bir meme dokusu lazımmış yoksa protez her taraftan ele gelirmiş.olumunekankayizsmile