Op Dr Aylin Karanlık hakkında bilgi paylaşım.

a.s.ben almanyadan yaziyorum, karin germe ameliyati yaptirmak istiyorum önce illede fatih dagdelen olsun demistim ama bu forumda okudugum kadariyla reklamlarda görüldügü kadar iyi degilmis, o yüzden aylin hanim icin ne kadar iyi seyler yazildigini görünce aylin hanim olsun dedim. Ben iki dogum yaptim ilk dogumdan sonra zaten cildim cok berbat oldu 97kg dan 57kg düstügüm halde hic de belli olmuyordu sanki 65-68kg gibi görünüyordu, suan ikinci dogum yaptim 92 kg dan 72 kg düstüm yazina kadar 58kg düsmek istiyorum ondan sonra ameliyat olmak istiyorum. Bu yüzden arkadaslar lütfen bana yardim edin acaba aylin hanim karin germe ameliyati icin ne kadar ücret istiyor yanii fiyati ne kadar olur ve karin germe fiyatinda liposuction dahilmi??? lütfeeeeeeeen cevab yazin lütfen lütfen iyi geceler:gitme::gitme:

(cocuklarim icin bütün vücüdum, haytim ve ruhum helal olsun):CüvCüv:

iyi günler, bende bugün aylin hanimdan messaj aldim, ben fatih dagdeleni düsürken buradaki forum sayesinde aylin hanimin daha dogru olacagini gördüm gercektende öyle okadar süper bir insan ki bütün sorularimi cevablamis tatli bir dille. sen ne ameliyati olacaksin??? ben karin germe ameliyatini istiyorum maalum 2 dogumdan sonra karnim coook gevsedi.

sana hayirlisi olsun, gecmis olsun.

Kizlar bende amelyat olucam aranizda aylin hanima amelyat olanlar bana sadece gögüs resmini önce ve sonrasini göndere bilir mi lütfennnnnn özel olarak yani hotmailimi veririm..tesekürler

Hoşgeldiiiiiiiinnnn canım....a.s. a.s. a.s. Dilerim ameliyatın ağrısız sızısız geçer inşallah...Kendini iyi hissettiğinde bize yaz olur mu? Allah yardımcın olsun çok öpüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kizlar amelyatan kac gun sonra aylin hanim dikisleri aliyo?

Merhaba kizlar burada Aylin hanimi secenlerin arttigini gorup mutlu oluyorum. Benim 4,5 ayi
gecti. Yuzum ve memelerim muhtesem tek kelimeyle. Yurtdisindan gidecek arkadaslar, inanin pisman olmazsiniz. Bizim durumumuz daha ozel cunku Turkiyedeki arkadaslar gibi doktor doktor dolasamiyoruz. Aylin hanima opucuklerimi yolluyorum.

Kislar dun ameliyatimi oldum bugun otele geldim sagsaglim. Laptopuma sarildim size haber vereyim dedim. Bunlar gercekten benim mi inanamiyorum ya, yillarca bekledim muradima kavustum. Darisi tum ısteyenlerin basina. olumunekankayizsmile

Geçmişler olsun canım... Dilerim hızla iyileşip gönlünce sütyen alışverişine çıkarsın... Öpüyorum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Merhaba Ashantiii ; Eğer alınacak türden dikişin olursa 15. gün alıyor onları Aylin Hanım. Sen ne ameliyatı olacaksın?

Annejim ben meme büyütme amelyati olucam ama doktora karar veremiyorum Naci celigi düsünüyorum ama Aylin hanimin yapitigi bi aymelyati görmeden rahat edemicem cunki karar veremiyorum..naci bey meme altindaki amelyatlarinda dikis yokmus yani deriyi yapistiryo iz fazla kalmasin diye..aylin hanim nasil yapiyo meme altinda merak etim..

:dance: aylin hanima karin germe ameliyati olanlara sorum fiyati ne kadar di ve dikis cekiliyormu????

:dance: aylin hanima karin germe ameliyati olanlara sorum fiyati ne kadar di ve dikis cekiliyormu????

Karın germe 5000 TL diye biliyorum.Benim meme ameliyatı ile birlikte olduğu için 8000 TL ödedim. Tam karın germe ameliyatında göbek deliğinin yeri değiştiriliyor ve sadece oradaki dikiş alınıyor.Gerilen kısımdaki dikişler alınmıyor.

sHiRiNe özel mesaj yazamıyorum henüz ben,ben bir arkadaşım vesilesiyle gittiğim için 6.500 tl fiyat aldım,bu teknikle dikiş izi olmadan yapılan bir ameliyat için değer dedim,inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım,içim çok rahat,az para değil gerçi ama ne yapalım artık

ben dikisi sordum cünkü almanyadan gelecegim buradaki dokorlar baskasinin yaptigi ameliyattaki dikisleri ellemez o yüzden ondan sonra dikis icin tekrar türkiyeye gelmek sorunda kalmamak icin. illede yapmak istiyorum karin germe ameliyati amaaaa cok korkuyorum yyaaaaa

tsk ettim canimopuyorumnanaktan

Alınmayan dikişte daha az iz kalıyor sanırım, ama benim izlerim bile o kadar azaldı ki meme altında kalıyor zaten görünmüyor.
hmmm anladim peki sagol sekeropuyorumnanaktan

Merhaba senihatoran
sn ne tip protez taktirdin acaba bide nereye ve nerden yerlestirdiler. Bu ayrintilari bana yazabilirmisin ben birturlu karar veremiyorum kas altimi kas ustumu daha dogal duruyor. Genel yargi kas altinin daha dogal durdugu. Ama bazi kas ustu resimleri gordum igrencti. Yani kadinin memeleri sanki omuzlarindan basliyor gibi. Bazi kas ustu resimleride top gibi onlarda igrenc. Birde kas alti olunca silikon kol hareletlerinden etkilenip omuzlara dogru cikiyormus. Senin hangi tip oldugunu bilmiyorum. Cok memnun oldugun icin hangi tip oldugunu ve nereye uygulattigini merak ettim. Cevaplarsan cok sevinirim

ay tsk ettim canima.s. görmemisim buraya yazdigini..
insallah gün gectikce dahada güzellesir canimcim..
darisida bnm basima insallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Cevabin icin tesekkur ederim. Baska birkac sorum daha var. Simdi bu silikon kasaltinda ya sen elini kolunu oynattikca mesela cok yusekten bisey alacaksin uzanirken silikonlarin yukari dogru hareket ediyomu kasalti oluncada silikonlar kas hareketlerinden etkileniyo diye duymustum peki dogrumu cok merak ediyorum. Cevap verirsen yine cok sevinicem canim tesekkurler tekrar

Değerli üyelerimiz,

Yaptığımız araştırmada

raincloud
semercia
senihatoran
sasquatch
melda34

kullanıcı isimlerini kullanan kullanıcıların aynı bilgisayarı kullandığı tespit edilmiştir.

Kullanıcılardan bir tanesinin ıtalya'da olduğunu söyleyip IP numarası Türkiye çıkınca, yapılan araştırmada diğer 4 kullanıcı ile aynı bilgisayarı kullandıkları ortaya çıktı.

Lütfen bu ve diğer konularda yaptıkları yorumlara ehemniyet vermeyiniz...

Umarım bir açıklama yaparlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…