- 9 Temmuz 2010
- 302
- 1
kizlar bende emre beyde revision ameliyati oldum kesinlikle pisman olmasiniz:) böle bi doktor yok ya:)
Laylaylom ve laydyalone çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Evet o fiyattan daha ucuz otel yok gibi neredeyse:çok üzgünüm:
kizlar bende emre beyde revision ameliyati oldum kesinlikle pisman olmasiniz:) böle bi doktor yok ya:)
emeraude şimdiden geçmiş olsun. ben cuma oldum ameliyatımı. bir gece kaldım hastanede ve bugün evdeyim. Normalden biraz fazla şiştim ve morardım ama inan acı,ağrı hiç bişi yok. Hiç ağrı kesici almadım. Bende ilk defa genel anestezi oldum. İnan korkulacak bişi yok. Emre Bey in hemşiresi 'iyi uykulaar' dedi ve kalktığımda herşey bitmişti. İçini ferah tut. Çok güzel geçecek!Kelebeketkisi canım super olmuş iyi günlerde kullan burnunu çok beğendim..:)
kızlaaaarrr evet büyük güne saatler kaldı. doktor seçimi, ne zaman olur nasıl olur vs vs. derkeenn yarın ameliyat oluyorum.ameliyat olmuş arkadaslarımızın yazdıklarını okuyarak vee muhteşem sonuçları görerek daha da cesaretleniyorum ve korkmuyorum..en önemlisi doktorumuza sonsuz güveniyorum.ilk defa narkoz alıcak biri olarak merak ediyorum sadece nasıl olucak ameliyat öncesi nasıl olur sonrası nasıl olur çok şişer miyim morarır mıyım bunlar var aklımda suan..inşallah hersey yolunda gider..şans dileyin bana olur muuu? :)
Kelebeketkisi canım super olmuş iyi günlerde kullan burnunu çok beğendim..:)
kızlaaaarrr evet büyük güne saatler kaldı. doktor seçimi, ne zaman olur nasıl olur vs vs. derkeenn yarın ameliyat oluyorum.ameliyat olmuş arkadaslarımızın yazdıklarını okuyarak vee muhteşem sonuçları görerek daha da cesaretleniyorum ve korkmuyorum..en önemlisi doktorumuza sonsuz güveniyorum.ilk defa narkoz alıcak biri olarak merak ediyorum sadece nasıl olucak ameliyat öncesi nasıl olur sonrası nasıl olur çok şişer miyim morarır mıyım bunlar var aklımda suan..inşallah hersey yolunda gider..şans dileyin bana olur muuu? :)[/QU
ozaman sana bool sans, Allah yardimcin olsun
Kızlar İstanbul'da tanıdığım yok, refakatçimle kaç gün kalmam gerek orada ameliyattan sonra? Oteller de çok pahalıya geliyor. Hastanede kalabiliyormuyuz o süre boyunca öyle bir uygulama var mı, bazı hastanelerde otel tarzı odalar başlatılmış kalacak yeri olmayanlar için, acıbademde de var mı? Gerçi onlar da çok ucuz olmaz tahminim. İstanbul'da ameliyat bir tek bu sorunlar yüzünden gözümde büyüyor.
Mocambo çok sağol canım. Benim derdim ilk kez ameliyat olacağım ve çok narin alerjik bir bünyemin olması. Hep bu yüzden erteletiyorum. Hastanede kalmak mantıklı geliyor fiyat olarak. Otelden çok farklı olmayacak, en azından kontrol altında olmak iyi olur sanırım.
Kelebeketkisi canım super olmuş iyi günlerde kullan burnunu çok beğendim..:)
kızlaaaarrr evet büyük güne saatler kaldı. doktor seçimi, ne zaman olur nasıl olur vs vs. derkeenn yarın ameliyat oluyorum.ameliyat olmuş arkadaslarımızın yazdıklarını okuyarak vee muhteşem sonuçları görerek daha da cesaretleniyorum ve korkmuyorum..en önemlisi doktorumuza sonsuz güveniyorum.ilk defa narkoz alıcak biri olarak merak ediyorum sadece nasıl olucak ameliyat öncesi nasıl olur sonrası nasıl olur çok şişer miyim morarır mıyım bunlar var aklımda suan..inşallah hersey yolunda gider..şans dileyin bana olur muuu? :)
emeraude şimdiden geçmiş olsun. ben cuma oldum ameliyatımı. bir gece kaldım hastanede ve bugün evdeyim. Normalden biraz fazla şiştim ve morardım ama inan acı,ağrı hiç bişi yok. Hiç ağrı kesici almadım. Bende ilk defa genel anestezi oldum. İnan korkulacak bişi yok. Emre Bey in hemşiresi 'iyi uykulaar' dedi ve kalktığımda herşey bitmişti. İçini ferah tut. Çok güzel geçecek!