kızlaarrrrr bitti bitti bitti çok şükür..hastaneden bildiriyorum sıcağı sıcağına..gayet iyiyim bi problem yok şuan için.. birz biraz başladı şişliklerim..daha snra tekrar yazarım şimdillik çok sağolun iyi dilekleriniz için..
merhaba arkadaşlar bn de en çok emre ilhanda olmak istiyorum ama fiyat konusu beni tedirgin ediyor indirim yapmıyor mu hiç öğrenciyim sonuçta yoksa yaptığı burunları çok seveniyorum kafamda 3 doktor daha var ama öncelikle emre bey gelioözelden yazabilirsiniz bu konuyu arkadaşlar
geçmiş olsuuun :)kızlaarrrrr bitti bitti bitti çok şükür..hastaneden bildiriyorum sıcağı sıcağına..gayet iyiyim bi problem yok şuan için.. birz biraz başladı şişliklerim..daha snra tekrar yazarım şimdillik çok sağolun iyi dilekleriniz için..
kızlaarrrrr bitti bitti bitti çok şükür..hastaneden bildiriyorum sıcağı sıcağına..gayet iyiyim bi problem yok şuan için.. birz biraz başladı şişliklerim..daha snra tekrar yazarım şimdillik çok sağolun iyi dilekleriniz için..
Kizlarrr resim ekledim sadece arkadaslarim bakabilirr :)) Umarim begenirsiniz, bugun 14.gün ve cok sis burnum.. :kedi:
Kizlarrr resim ekledim sadece arkadaslarim bakabilirr :)) Umarim begenirsiniz, bugun 14.gün ve cok sis burnum.. :kedi:
Ah güzelim ne kadar hos bir burun olmus. Ben gercekten begendim. Cok dogal duruyor hemde cok cekici :)))
Soyledigin gibi sislik var ama sanirim bu normal, bu sonra zaman gectikce iner.
Ah guzelim ne kadar guzel olmus yaaaaa :)
Aynalara bakmak ve foto cekinmek artik bir ayri keyif veriyor herhalde.
Bize anlatirmisin yeni burun ameliyati gecirmis biri olarak duygularinin nasil oldugunu? Ne hissediyorsun ve dusunuyorsun cok merak ediyorum.
Gulle gulle kullan, mutlu gunlerde :)
Darisi isteyenlerin basina diyelim demi kizlar