Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bende almanyadanim kuebraa demek ondan hic önden resim koymadiiin..hmm ama hakkaten ucu coook yavas iniyo...bende daha da ince bekliodum...bugün burnumun ya$ günü. bana da bazen sis gelio sizlerin yorumuna bakincaönden ama bana öle geliodur.

Kızlar KKindirim'de "RinoCenter’da KK pro kart üyelerine muayenelerde %20, ameliyatlarda ise doktor ücreti üzerinden % 15 indirim uygulanmaktadır" yazıyor.

Bu durumda 4,500 TL olan ameliyat ücreti ne kadar oluyor? Siz ne kadar ödediniz?

Cherry21 bende yarın sabah ameliyat oluyorum. Ameliyattan sonra seni en çok ne zorladı? Kaç gün bu sıkıntıları çekiyorsun... Biraz gerginim de bilmiyorumkismile

Canim benim sana simdiden Allah yardimcin olsun gecmis olsun. Umarim sonuc istedigin gibi olur.

Ben en cok ameliyattan sonra 1. Gunde zorlandim. Basim cok sisti buda bende bas agrisi yaratti. 3.gunden sonra rahatliyorsun yavas yavas. Unutma ki benim ameliyatim cok agir gecti bu yuzden benim bas agrisi cekmem normal.
Ameliyat oncesi ben surekli eski burnuma baktim, yan profilimden igrenc resimler cekmistim onlara bakip bakip cesaretlendim :)

sen hangi sehirindensinn ??
evt önden resim koymadim hic hele bi insin de insallah cok koyarim aklinialirimsmile

canım

Son düzenleme:
Selam bende ekimde ameliyat olcam, almanyadanim... Dogruyu söylemek gerekirse biraz korkuyorum acaba doktorda dogru secimi yaptimmi diye.... Ailem biraz beni korkutuyorda ama bilmiyorum... :çok üzgünüm:

Kızlar İstanbul'da tanıdığım yok, refakatçimle kaç gün kalmam gerek orada ameliyattan sonra? Oteller de çok pahalıya geliyor. Hastanede kalabiliyormuyuz o süre boyunca öyle bir uygulama var mı, bazı hastanelerde otel tarzı odalar başlatılmış kalacak yeri olmayanlar için, acıbademde de var mı? Gerçi onlar da çok ucuz olmaz tahminim. İstanbul'da ameliyat bir tek bu sorunlar yüzünden gözümde büyüyor.

bildigim kadar gündelik 50 euro hastanede kalabiliyorsun ama refakatci ile 70 euro gibi bir fiyat söylenmisti. emin degilim bence doktorun asistanina bir sor. bundan ucuza otelde pek bulunma var olanlarda nekadar iyi allah bilir.

Selam bende ekimde ameliyat olcam, almanyadanim... Dogruyu söylemek gerekirse biraz korkuyorum acaba doktorda dogru secimi yaptimmi diye.... Ailem biraz beni korkutuyorda ama bilmiyorum... :çok üzgünüm:

ailen seni doktor konusundami korkutuyor yoksa ameliyat mi?
ameliyatsa benim arkadasimda sirf etrafi onu korkuttugu icin ameliyattan vazgecti hatta görüsmesi vardi gitmedi ama simdi benim burunu gördükce pisman oluyor keske görüsseydim diyor. ameliyattan korkma öyle korkulcak bir ameliyat degil. kimseyi bu konuda dinleme yoksa arkadasim gibi ahlanir vahlanirsin.

duffie'nin ameliyatı vardı bugün yanılmıyorsam..umarım iyi geçmiştir ve ağrısı sızısı yoktur şuan..buradan ona pozitif enerjilerimizi gönderelim kızlar..

teşekkür ederim megumi iyi dileklerin için.

canım.amelıyat olmus ve hastanede kalmıs bırısı olarak soyluyorum bunları...drun senı hastaneye yatırdıgı gun ve amelıyat gunun emre beye odedıgın fıyatın ıcınde refakatcıde onun ıcınde...ama bu ıkı gun sonrası kısı bası 50 euro,refakatcıyle bırlıkte 70 euro..ben 4 gun kaldım..asırı SIKILDIM hastanede sonra cıktım...acıbadem atasehır hastanesı ıcın bu soyledıklerım...

Laylaylom ve laydyalone çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Evet o fiyattan daha ucuz otel yok gibi neredeyse:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…