- 15 Şubat 2008
- 998
- 87
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cherry21 bende yarın sabah ameliyat oluyorum. Ameliyattan sonra seni en çok ne zorladı? Kaç gün bu sıkıntıları çekiyorsun... Biraz gerginim de bilmiyorumkismile
pff okadar beklicemm yanii... baya uzunmus ama napalim beklicez artik boshayallersmile
bende almanyadanim kuebraa demek ondan hic önden resim koymadiiin..hmm ama hakkaten ucu coook yavas iniyo...bende daha da ince bekliodum...bugün burnumun ya$ günü. bana da bazen sis gelio sizlerin yorumuna bakincaönden ama bana öle geliodur.
Kızlar KKindirim'de "RinoCenter’da KK pro kart üyelerine muayenelerde %20, ameliyatlarda ise doktor ücreti üzerinden % 15 indirim uygulanmaktadır" yazıyor.
Bu durumda 4,500 TL olan ameliyat ücreti ne kadar oluyor? Siz ne kadar ödediniz?
Çok sağol canım.
klava:
canım yanlış bilği vermişim .. asistanı ararsan sana dogru bilğiyi verecek cok özür ..googleye yazarsan emre ilhan die adresı ve tel cıkıcaktır burdan veremioruz malummmklava:
Kızlar İstanbul'da tanıdığım yok, refakatçimle kaç gün kalmam gerek orada ameliyattan sonra? Oteller de çok pahalıya geliyor. Hastanede kalabiliyormuyuz o süre boyunca öyle bir uygulama var mı, bazı hastanelerde otel tarzı odalar başlatılmış kalacak yeri olmayanlar için, acıbademde de var mı? Gerçi onlar da çok ucuz olmaz tahminim. İstanbul'da ameliyat bir tek bu sorunlar yüzünden gözümde büyüyor.
Selam bende ekimde ameliyat olcam, almanyadanim... Dogruyu söylemek gerekirse biraz korkuyorum acaba doktorda dogru secimi yaptimmi diye.... Ailem biraz beni korkutuyorda ama bilmiyorum... :çok üzgünüm:
kabul ettim albümüde açtım:)cnm üzülme hiiç takma kafana o kadar güzel oluor ki herşey yolunda maşallah çok memnunum burnumdan ılk burnumu ii kotu begenıodum keşke 2.yi olmasaydım die aylarca ağladım ama şu an çook mutluyum her geçen gün dahada güzelleşiyor yaa böyle kalsın dıorum ertesi gun woww bugun dahada güzel boyle kalsın dıorum:bbo: 1 yıl sonra ne dicem bilemiorum :))aynı duyguları bende yaşadım şimdi üzüldüğüme üzülüorum:) inşallah seninkide çook çok güzel olur dilediin buruna kavuşursun A.Emre İlhan diorum başkada bişey demiorum:))
Kızlar İstanbul'da tanıdığım yok, refakatçimle kaç gün kalmam gerek orada ameliyattan sonra? Oteller de çok pahalıya geliyor. Hastanede kalabiliyormuyuz o süre boyunca öyle bir uygulama var mı, bazı hastanelerde otel tarzı odalar başlatılmış kalacak yeri olmayanlar için, acıbademde de var mı? Gerçi onlar da çok ucuz olmaz tahminim. İstanbul'da ameliyat bir tek bu sorunlar yüzünden gözümde büyüyor.
sen hangi sehirindensinn ??
evt önden resim koymadim hic hele bi insin de insallah cok koyarim aklinialirimsmile