Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlaarrrrr bitti bitti bitti çok şükür..hastaneden bildiriyorum sıcağı sıcağına..gayet iyiyim bi problem yok şuan için.. birz biraz başladı şişliklerim..daha snra tekrar yazarım şimdillik çok sağolun iyi dilekleriniz için..

merhaba arkadaşlar bn de en çok emre ilhanda olmak istiyorum ama fiyat konusu beni tedirgin ediyor indirim yapmıyor mu hiç öğrenciyim sonuçta yoksa yaptığı burunları çok seveniyorum kafamda 3 doktor daha var ama öncelikle emre bey gelio:KK43:özelden yazabilirsiniz bu konuyu arkadaşlar

kızlaarrrrr bitti bitti bitti çok şükür..hastaneden bildiriyorum sıcağı sıcağına..gayet iyiyim bi problem yok şuan için.. birz biraz başladı şişliklerim..daha snra tekrar yazarım şimdillik çok sağolun iyi dilekleriniz için..

Gecmis olsun canim. Umarim hersey istedigin gibi gitmistir. Istedigin buruna kavusmussundur canim.

merhaba arkadaşlar bn de en çok emre ilhanda olmak istiyorum ama fiyat konusu beni tedirgin ediyor indirim yapmıyor mu hiç öğrenciyim sonuçta yoksa yaptığı burunları çok seveniyorum kafamda 3 doktor daha var ama öncelikle emre bey gelio:KK43:özelden yazabilirsiniz bu konuyu arkadaşlar

bende ögrenciyken yaptrdim, normal herkezin ödedigi fiyati ödedim..estetik sonucta yani hem saglik sorunu yüzünden ameliyat olmyuorsun ki:) benim ailem karsiladi fiyati....ailen belki destek olabilir.

kelebeketkisi mrb:) şimdi iyice inceledim de fotolarını..yaw ne iyi etmişsin revizyon ameliyatı olmakla:) yerinde olsaydım kesinlikle ben de isterdim, gerçekten de gerek varmış, ve iyiki de olmuşsun, çok beğendim ve de sana çok yakıştırdım:nazar:

gecmis olsuun.. sislerin cabucak iner istedign buruna kavusursun

Kizlarrr resim ekledim sadece arkadaslarim bakabilirr :)) Umarim begenirsiniz, bugun 14.gün ve cok sis burnum.. :kedi:

Kizlarrr resim ekledim sadece arkadaslarim bakabilirr :)) Umarim begenirsiniz, bugun 14.gün ve cok sis burnum.. :kedi:

Ah güzelim ne kadar hos bir burun olmus. Ben gercekten begendim. Cok dogal duruyor hemde cok cekici :)))

Soyledigin gibi sislik var ama sanirim bu normal, bu sonra zaman gectikce iner.

Ah guzelim ne kadar guzel olmus yaaaaa :)

Aynalara bakmak ve foto cekinmek artik bir ayri keyif veriyor herhalde.

Bize anlatirmisin yeni burun ameliyati gecirmis biri olarak duygularinin nasil oldugunu? Ne hissediyorsun ve dusunuyorsun cok merak ediyorum.

Gulle gulle kullan, mutlu gunlerde :)

Darisi isteyenlerin basina diyelim demi kizlar :KK66:

eskı burnuna nazaran buyuk bır fark var .buyuk bır agırlık atmıssındır burnundan artık:) . Yuzune cok yakıstı seklı bu arda ondende gayet dogal ve duzgun duruyo yuzune hıc yapmacık durmadı hele bı sıslıkler ınsın ozaman daha guzel olacaksın.. Hayırlı olsun guzelım kazasız belasız nazarsız kullan:nazar:

Ah güzelim ne kadar hos bir burun olmus. Ben gercekten begendim. Cok dogal duruyor hemde cok cekici :)))

Soyledigin gibi sislik var ama sanirim bu normal, bu sonra zaman gectikce iner.

Ah guzelim ne kadar guzel olmus yaaaaa :)

Aynalara bakmak ve foto cekinmek artik bir ayri keyif veriyor herhalde.

Bize anlatirmisin yeni burun ameliyati gecirmis biri olarak duygularinin nasil oldugunu? Ne hissediyorsun ve dusunuyorsun cok merak ediyorum.

Gulle gulle kullan, mutlu gunlerde :)

Darisi isteyenlerin basina diyelim demi kizlar :KK66:

Cok sagol canim benim :)) Evettt ayri keyif vermez miii hayatimda ben bu kadar keyif almamistim :) Kendinden cok emin oluyorsun. Benim eski burnum buyuktu genisti top gibiydi kemerliydi.. ben buyuk burnumun boyle olacagini hic tahmin etmezdim. Cok mutlu oldum gercekten.. Emre bey sagolsun..

X