Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Dileklerin icin cok sagol canim!! Onden biraz sis gorunuyor karanlikta fazla belli olmuyor kanatlarda esit degil ama bunun tek sebebi daha yeni olmasi.. Zamanla hepsi duzelecek emre bey uyardi beni zaten.

daha cok yeni sis olmasi cok normal, ama eski /yeni arasi cok büyük bir fark, güle güle kullan

Canim evet cok buyuk bir fark var.. Cok tesekkur ederim.. Darisi olmayanlarin basina!

Kizlarrr resim ekledim sadece arkadaslarim bakabilirr :)) Umarim begenirsiniz, bugun 14.gün ve cok sis burnum.. :kedi:

Cherrycim ifaden tamamen değişmiş, başka bi kız olmuşsun:) forumda ameliyat olmama gerek var mı diye sorduğun günleri hatırlıyorum da şimdi:) canım ucu çok şiş tabii ama yine de eski haline göre küçücük geliyordur herhalde gözüne:) yani bana öyle geldi burdan bakınca ve şiş olmasına rağmen ucunu çok beğendim..şekli tahmin ediliyor şimdiden bir de inmiş halini düşün, bin kat daha iyi duracak.. çok fena heyecanlı:içelim:

Esom cok tesekkur ederim.. evet bana kucucuk geliyor tabiki onceki burnumla kiyaslarsan. Cok sis ucu dedigin gibi, kalin derili oldugum icin inmesi epeyi surecek. Kim bilir inmis hali nasil olacak :)) canim umarim sende benim gibi mutlu olursun seninde tarihin yaklasiyor seninkide eminim cok guzel olacak.. Bu zamana kadar ozelden yazistik destek oldun soru isaretlerime yanit verdin sanada cok cok sagol hersey icin!! :)

cherry21 yaa nekadar guzel olmus burnun bykadar kısa surede şahane hepnızın burunları ayrı guzel bı tane bıle fıyasko yok ıyı gunler gecırın

Cherry21 burnun çok güzel görünyorrrrrrrr. İnanmıyorum 14. günde çok iyi görünüyorsun.
Yaf kızlar benimde 2 güne tamponlarım çıkacak. Ameliyattan bile bu kadar korkmamıştım. Çok acı veren birşey midir?? :1shok:

cherry21 yaa nekadar guzel olmus burnun bykadar kısa surede şahane hepnızın burunları ayrı guzel bı tane bıle fıyasko yok ıyı gunler gecırın

Cok sagol cnm.. evet dedigin gibi bitane fiyasko yok zaten o dusunceyle eminlikle gittim ameliyat oldum ve gercektende o kadar abartilacak bir ameliyat degilmis.. tekrar tsk :)

cherry bende görebilirmiyim övgü dolu burnunu baya güzel olmus heralde cok merak ettm yaaa

Ekledim seni :)

canım gercekten bakısın durusun değişmiş cok cok güzel olmus güle güle kullan artık burnunu tatlım.

evet her goren dedigini soyluyor.. cok sagol cnm :)

Canim benim cok sagol... nazar degmesin zemuszemus

hayır değil duffie merak etme zaten nasıl oldu bitti anlamassın bilesempatiksalakcinni
sadece kendini kasma acicak diye şartlama yeter

Cherry çok güzel olmuşsun geçmiş olsunn :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ögrenciyken yaptrdim, normal herkezin ödedigi fiyati ödedim..estetik sonucta yani hem saglik sorunu yüzünden ameliyat olmyuorsun ki:) benim ailem karsiladi fiyati....ailen belki destek olabilir.

yaa eet bnm ailemde kısmen yardımcı oluyo ama bilmiyorım emre ilhan gibi güzel burun yapanını da göremedim şu zamana kadar o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…