- 1 Ağustos 2009
- 879
- 0
- 37
eskı burnuna nazaran buyuk bır fark var .buyuk bır agırlık atmıssındır burnundan artık:) . Yuzune cok yakıstı seklı bu arda ondende gayet dogal ve duzgun duruyo yuzune hıc yapmacık durmadı hele bı sıslıkler ınsın ozaman daha guzel olacaksın.. Hayırlı olsun guzelım kazasız belasız nazarsız kullan
daha cok yeni sis olmasi cok normal, ama eski /yeni arasi cok büyük bir fark, güle güle kullan
Kizlarrr resim ekledim sadece arkadaslarim bakabilirr :)) Umarim begenirsiniz, bugun 14.gün ve cok sis burnum.. :kedi:
cherry bende bakmak istiorum amaaamafoldumben
Cherrycim ifaden tamamen değişmiş, başka bi kız olmuşsun:) forumda ameliyat olmama gerek var mı diye sorduğun günleri hatırlıyorum da şimdi:) canım ucu çok şiş tabii ama yine de eski haline göre küçücük geliyordur herhalde gözüne:) yani bana öyle geldi burdan bakınca ve şiş olmasına rağmen ucunu çok beğendim..şekli tahmin ediliyor şimdidenbir de inmiş halini düşün, bin kat daha iyi duracak.. çok fena heyecanlı:içelim:
cherry buruncugun harika olmuss güle güle kullan..fark ettin dimi buruncugun diorum kücük olmus.)
Hahahaha cnm gece gece guldurdun beni :) Cok sagol canim.. buruncuklarimiz guzel oldu ahahaha :))) tekrar sagol!
cherry21 yaa nekadar guzel olmus burnun bykadar kısa surede şahane hepnızın burunları ayrı guzel bı tane bıle fıyasko yok ıyı gunler gecırın
cherry bende görebilirmiyim övgü dolu burnunubaya güzel olmus heralde cok merak ettm yaaa
canım gercekten bakısın durusun değişmiş cok cok güzel olmus güle güle kullan artık burnunu tatlım.
Cherry21 burnun çok güzel görünyorrrrrrrr. İnanmıyorum 14. günde çok iyi görünüyorsun.
Yaf kızlar benimde 2 güne tamponlarım çıkacak. Ameliyattan bile bu kadar korkmamıştım. Çok acı veren birşey midir?? :1shok:
Cherry21 burnun çok güzel görünyorrrrrrrr. İnanmıyorum 14. günde çok iyi görünüyorsun.
Yaf kızlar benimde 2 güne tamponlarım çıkacak. Ameliyattan bile bu kadar korkmamıştım. Çok acı veren birşey midir?? :1shok:
bende ögrenciyken yaptrdim, normal herkezin ödedigi fiyati ödedim..estetik sonucta yani hem saglik sorunu yüzünden ameliyat olmyuorsun ki:) benim ailem karsiladi fiyati....ailen belki destek olabilir.
Valla onu Emre beye sorman lazim cnm.. Onunla konus istersen..
Cherry21 bende görebilir miyim buruncuğunu?