merhaba kızlar bn de burun estetiği olmak istiyorum hatta emre beye olmak istiyorum ama ücreti biraz fazla geliyoeskiden bir kaç hastanede yapıyordu şimdi teke düşünce biraz fiyatta yükseldi sanırım indirim yapmıoyr mu acaba bu arada sizin fotolarınızı da görmek istiyorum eklicem haberiniz olsun
baleacim gercekden cok gzl olmus burnun iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan
bide birsey sorcam burnun önden hic sis degil yani tamamen incelmis bu ameliyattan kac ay sonraki hali .. benimki suan önden cok sis ve kaba duruo seninki gibi incelermi acaba :uhm:
kızlar eylülden sonra Emre Bey Acıbadem ile yeni anlaşma yapacağı için fiyatta zamn olacakmış. Ameliyatı düşünenler ellerini çabuk tutsun aklinialirimsmile
Kizlaar isterseniz yukarida KK indirim yazan yere bakin. Orda KKpro kart uyeleri icin var olan indirimler yaziyor.. :)
benim ameliyatim ekimde olucak, emre bey bana böyle bisey söylemedi, ben simdi doktor beyin dedigi fiyatami ameliyat olucam, yoksa zamli fiyata göremi?bilmiyorumkismile
ameliyatlarda doktor fiyati üzerinden 15% yaziyor yani doktor fiyati neki?
balea bneide eklermisin burnu bende görebilirmiyim.....kac ayidr takip ediyorudum hepnizi ama özelden mshj atma hakkim yok suan(((
kuebraa burnun harika görünüyor. Hangi şişlikten bahsediyorsun
kuebraa almanyada nerde kaliyorsun ben kölnde kaliyorum !!
kübracm seni en iyi ben anlarım şu andaistinasız Emre Beye yegane sorumdur burnum önden tuhafmı duruyo diyesempatiksalakcinni
hic sorma canim bende anneme soruyorum sürekli ... tuhaf degil diyo ama aynaya bakinca bayaa bi irii... avatarliga devam yanii sırnaşık şey
sislikler hemen inmez canim yavas yavas iniyor malesef. benim burun bir seneye yakin ancak oturdu ve 6 ay sonra incelmeye basladi. biraz sabir gerekiyor ama illaki inecek