Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba kızlar bn de burun estetiği olmak istiyorum hatta emre beye olmak istiyorum ama ücreti biraz fazla geliyoeskiden bir kaç hastanede yapıyordu şimdi teke düşünce biraz fiyatta yükseldi sanırımindirim yapmıoyr mu acaba bu arada sizin fotolarınızı da görmek istiyorum eklicem haberiniz olsun

indirim yapacagini sanmiyorum yapsa bile haksizlik olur bir cogu indirimsiz ameliyat oldugu icin. kim bilecek indirim yaptigini derseniz illa duyulur öyle bir durumda indirimsiz yaptiranlar gider muayenehanesini basar. ben öyle yapardim.

kizlar gecen foruma yazdim benide ekleyen burunlarinizi merak ediyorum...ve 8.09.2010 ameliyat oluyorum.... BASKA OLAN VARMI O taride ?????
kocaman sevgilerrrrrr

balea bneide eklermisin burnu bende görebilirmiyim.....kac ayidr takip ediyorudum hepnizi ama özelden mshj atma hakkim yok suan (((

Kizlaar isterseniz yukarida KK indirim yazan yere bakin. Orda KKpro kart uyeleri icin var olan indirimler yaziyor.. :)

Son düzenleme:

kübracm seni en iyi ben anlarım şu anda istinasız Emre Beye yegane sorumdur burnum önden tuhafmı duruyo diyesempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar eylülden sonra Emre Bey Acıbadem ile yeni anlaşma yapacağı için fiyatta zamn olacakmış. Ameliyatı düşünenler ellerini çabuk tutsun aklinialirimsmile

kızlar eylülden sonra Emre Bey Acıbadem ile yeni anlaşma yapacağı için fiyatta zamn olacakmış. Ameliyatı düşünenler ellerini çabuk tutsun aklinialirimsmile

benim ameliyatim ekimde olucak, emre bey bana böyle bisey söylemedi, ben simdi doktor beyin dedigi fiyatami ameliyat olucam, yoksa zamli fiyata göremi?bilmiyorumkismile

benim ameliyatim ekimde olucak, emre bey bana böyle bisey söylemedi, ben simdi doktor beyin dedigi fiyatami ameliyat olucam, yoksa zamli fiyata göremi?bilmiyorumkismile

normalde ekimde olacaksan ve sana zamsiz fiyat söylediyse ozaman o fiyata olman gerekiyor. yoksa sana direk zamli fiyati söylemesi gerekmez mi.

Cherry21 bende yarın sabah ameliyat oluyorum. Ameliyattan sonra seni en çok ne zorladı? Kaç gün bu sıkıntıları çekiyorsun... Biraz gerginim de bilmiyorumkismile

duffie merak etme, hic korkma yanibiraz heycanli olyuor insan ama gecer:) sakinlestrien igne yaptilar kus gibi yapio mutluluktan gülüp ucuyosun

kübracm seni en iyi ben anlarım şu anda istinasız Emre Beye yegane sorumdur burnum önden tuhafmı duruyo diyesempatiksalakcinni

hic sorma canim bende anneme soruyorum sürekli ... tuhaf degil diyo ama aynaya bakinca bayaa bi irii... avatarliga devam yanii sırnaşık şey

hic sorma canim bende anneme soruyorum sürekli ... tuhaf degil diyo ama aynaya bakinca bayaa bi irii... avatarliga devam yanii sırnaşık şey

sislikler hemen inmez canim yavas yavas iniyor malesef. benim burun bir seneye yakin ancak oturdu ve 6 ay sonra incelmeye basladi. biraz sabir gerekiyor ama illaki inecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…