Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

selam kızlar

ben emre ilhana ameliyat olalı 1 buçuk yıl oldu çok memnunum hepinize tavsiye ederim

soranlar için öncesi ve sonrası albümlerim herkese açık profil sayfamdan bakabilirsiniz :))

fotolarını gönderebılrmısın bende emre beyle gorusuyrm cok dogal hıcbısı olmamıs gbı gorunmesını ıstemıyorum kararsıızım aslında

buda 30 eylül 2014 doğüm gunu fotom :) 5 yıl oldu düşme cokme vs hiçbirsey yok :)

Eklentiler

• IMG-20140930-WA0015.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 492
Evet arkadaslar bundan tam 3 yil önce burun ameliyatim gerceklestii :) dr. emre beye cokkk cokk tsk etsem azdir. Bugün oturma odasinda otururken eski bi fotografi kesfettim ve aynen bunu dedim "iyiki burun ameliyati oldum, iyiki doktorum emre ilhan beydi , iyiki dogru kara verdim... " veee cok mutluyum en önemliside bu ayni ilk gündeki gibi olmasi <3

Merhaba kızlarr :) Emre İlhana ameliyat olalı 15 ay oldu ve sizlerle memnuniyetimin fotograflarını paylasmak icin bi albüm olusturdum. Ameliyat olmayı düsünenlere belki fikir olusturur :)

Arkadaşlar bende emre beye ameliyat düşünüyorum yeni yorumlarınızı alabilir miyim?

Arkadaşlar bende emre beye ameliyat düşünüyorum yeni yorumlarınızı alabilir miyim?
Bence güzel secim...hic pismanlik yok.. hic üzüntü yok ... Emre Bey cok iyi bi Doktor ben 2011 e ameliyat oldum ve halen yazisiyoruz konusuyoruz ve türkiyeye gittigim Zaman onu görmeden kontrol olmadan geri almayaya dönmüyorum. Öbür doktorlar gibi ameliyat yapip bye diyenlerden degil. Cok ilgileniyor hem önc hem sonrasinda da. Ben almanyadan tam 5 kisi yoladim ve 5 kisi emre beyde ameliyat oldugu icin cok memnun.

merhabalar, Ben Sayın Emre İLHAN' a reviz yon ameliyatımı yaptırdım, yani lütfetti yaptı daha doğrusu...birinci ameliyatım berbat berbat ötesi idi.... hayatım kapkaranlıktı.... revize ameliyat sonucumdan çok memnunum şu anda 2,5 ay geçti ameliyatın üzerinden... Emre Beyi herkese tavsiye ederim, herkesin kolay kolay yapamayacağı bu zor ameliyatı üstlendi ve başarıyla çıktı işin içinden.... ameliyatım altı saat sürdü kulaktan kıkırdak alındı...ameliyat öncesi ve sonrası fotolarımı paylaşıyorum... bakabilirsiniz.... allah razı olsun Emre Beyden, onu çok seviorum çok mütevazı ve çok sıcak bir insan aynı zamanda....

merhaba kizlar bende ameliyat olali 10 ay oldu burnumdan cok sükür cok memnunum ama bir sorum olucak bazen sanki sisio gibi ve burnumun ucu hala iraz kaba duruyor bu normalmi? bazen sisligi hissediyor gibiym burnumun ucunun sisligi inermi daha yoksa az kalkikoldundanmi boyle

merhaba kızlar emre beye amelıyat olalı 5 hafta oldu .Her konuda takıntılı ve zor begenen bırı olarak halıyle çılgınlar gibi araştırma yaptım duydugum tek bır kotu yorumla 10 kısının mukemmel dedıgı doktorları hıce saydım,emin olmadıgım hiç bir tavsıyeye ınanmadan, tamamen kendı guvenılır arastırmalrım sonucunda emre beyın burun konusunda bır marka olduguna karar verıp ızmırden ıstanbullara kalkıp geldım :) muaynehaneye geldıgımde kontrol için gelen hastalarla sohbet etmeye baslayınca ,dogru yerde olduguma emın oldum ,emre beyı tanıdıktan sonra aklımda suphe bıle kalmamıstı zaten emre bey en az 8 ay olumlu yada olumsuz yorum yapmamı soledı burnum için cunku kalın deriliyim iyilesme surecım ınce derili kısılere gore daha yavas ve gec olurmus .Herneyse ben dayanamayıp yazmak ıstedım su an hala şiş ve seklının oturmamasına ragmen cok begenıyorum etraftan tek bır olumsuz yorum almadım gerek dogallıgı gerek seklıyle hersey cok hos kesınlıkle tavsıye edıyorum :)

Kızlar merhaba :) başka bir topik için girdim ama burayada tesadüf yolum düştü. Ben Emre beye ameliyat olalı 4 yıl olmuş :) koskoca bir dört yılı devirmişim. Tabii bu arada çocuğum oldu hayatımda bi çok şey değişti. Kadınlar kulubü bir nevi günlük olabiliyor eski msjlarınızı paylaşımlarımızı tekrar tekrar görebiliyorsunuz güzel birşey açıkçası. Şimdi sözün kısası ben burnumu yaptırdığım için çoookkkk mutluyum. Hayatımın en doğru kararını vermişim. Komik birşey söyleyeceğim ama Burnum o kadar sağlam ki çocuğumun kafa atma darbelerinden bile hiç etkilenmedi :) Birde dip not: benim burnum sonsuz kalıcı şeklini ıkı yıl sonra aldı :) evet kızlar burundaki ödemeler belki kişiden kişiye göre değişiyordur ama bu konuda hiç kaygılanmayın zaman ilerledikçe tüm şişlikler iniyor ben geriye dönük fotolarımı karıştırdığımda farkı gözle görülür derecede fark ettim. Dünyaya bidaha gelsem gene ameliyat olurdum ama Emre beye gene :) burnunuzu aslında sağlığınızı bu işi iyi bilen çok ameliyat tecrübesi olan doktorlara emanet edin.

Herkese geçmiş olsun...

Benim ablam burun ameliyatı olacak yaz aylarında.. Burnunda eti de var. Ama herkesin kemer sıkıntısından ziyade kalkik kemersiz ama önden geniş kalin derili burnu var. Sizce bu konu da emre bey nasil? Çünkü ben sunu farkettim burunlar profilden kusursuz ama önden çoğunlukla geniş. İncecik pek goremedik ..

EVET HAKLISINIZ BENDE FARKETTİM KEMER KISMI DUZELTİLİP UCU ÇOK KALKIK ÇOK DOĞAL DURMUYO YANİ HEP AYNI MODEL BENDE DÜŞÜNÜYORUM ESTETİK OLMAYI BURNUM KEMERLİ UCU BİRAZ SARKIK NAPICAĞIMI BİLMİYOM ACABA OLMASAMMI DİYOM KARARSIZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…