- 14 Ocak 2015
- 2
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 bin ilk iki muayene ücreti de dahilmişArkadaşlar birisi ücret hakkında bilgi verebilir mi? Muayene ücreti ne kadar? Ameliyat ücreti ne kadar? Yada ücret aralığı ne kadar? Ameliyat olan arkadaşlardan rica ediyorum bilgi verir misiniz?
şişlikten olabilir canım ben 3 yıl önce emre beye ameliyat oldum önden burnum ince fotoğraflarıma bakabilirsinBenim ablam burun ameliyatı olacak yaz aylarında.. Burnunda eti de var. Ama herkesin kemer sıkıntısından ziyade kalkik kemersiz ama önden geniş kalin derili burnu var. Sizce bu konu da emre bey nasil? Çünkü ben sunu farkettim burunlar profilden kusursuz ama önden çoğunlukla geniş. İncecik pek goremedik ..
aslında hepsi birbirinden farklı kardeşimle ben ameliyat olduk emre beye ikimizin burnu birbirine hiç benzemiyorEVET HAKLISINIZ BENDE FARKETTİM KEMER KISMI DUZELTİLİP UCU ÇOK KALKIK ÇOK DOĞAL DURMUYO YANİ HEP AYNI MODEL BENDE DÜŞÜNÜYORUM ESTETİK OLMAYI BURNUM KEMERLİ UCU BİRAZ SARKIK NAPICAĞIMI BİLMİYOM ACABA OLMASAMMI DİYOM KARARSIZIM
Önceki burnunun sorunlarını yazmıştın hepsi bende de var bunun için özellikle senin fotolarını görmek istiyorum ama görünmüyo;(Merhaba Kader, ben ameliyat olalı 3 ay oldu. Istersen ekle beni resimlerimi görebilirsin. Benimde nefes, kemik, burun kanatları ve düşük burun ucu sorunlarım vardı. Ben çok memnunum. Zaten Eyvah diyen daha önce birkaç ameliyat geçirmiş olan hastalar Emre Beye gidiyor hepsi çok memnun. Ben şanslı olanlardanım çünkü ilk ameliyatımı Emre beye oldum.
Herkese merhaba,
Emre Bey'le ilk randevuda tasarım yaptırılabiliyor mu? yoksa ilk randevu sohbet havasında mı geçiyor? Bir de randevular arasında ne kadar süre oluyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi?