Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

son zamanlarda emre beye ameliyat olup olumsuz deneyim yaşayan oldu mu?konu uzun suredir pek aktif degil nedense.emre bey ultrasonik ile 200. hastasini gecmis.sanirim artik burunlari cok daha guzel oluyordur

Bende revizyon düsünorum. Özelden fotoraf gönderebilirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar bende Emre beye amelyat olmak istiyorum kaç yıldır sitedeki bir arkadaşım Emre beyin cep numarasını vermişdi kendisi ile telefonda konuşmuştum o kadar güzel doktor ki insanı o kadar rahatlatıyor ki çok teşekkür ederim kendisine tüm sorularımı cevapladı tam amelyat olucam derken olmadı evlilik sonra hamile oldum 9 ay gebelik 1 yıl emzirme dönemi derken amelyat olamadım Eylül ayına amelyat olmayı düşünüyorum inşallah Allah nasip ederse

Bende revizyon düsünorum. Özelden fotoraf gönderebilirmisiniz?
Canım farklı adresden de denedim ama mesaj atma kısmında sanırım sorun var bilemedim.sen bana deneme msj gönderebilir misin? Belki bu şekilde halledebiliriz. Ya da benim albümüm var fotolarımı oradan da görebilirsin.bir sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırım

Ben yurtdisi hastasiyim. Kendisinde bugun randevum vardi ,bana (ulasabildikleri halde )ulsmadilar ,Ben yurtdisindan planlarimi buna gore yaptim ,saatlerce ac karnima yol
Cektim ve randevum iptal edilmis ,telefondaki bayan "biz size facebooktan haber ulasamak zorunda degiliz ,istediginiz yere sikayet yzabilirsiniz"cevabi Verdi cozum uretmek yerine magdur edildim,Ben yillardir ozelden vaktimi ayirarak bana ameliyat icin bilgi isteyen hastalarina yardimci oldum ,cogu sorunlari emre beyin guleryuzune gormezden geldim memmun olmadigim bircok sorunda musteri memmuniyeti ve devamliligi goz onunde bulundurulmuyor cozum yerine "nereye yazarsaniz yazin "cevabi aldim ..burdan profesyonelligi dusunun !!!

Resim eklicem agiz burun aramdan asfalt gecer olumsuz yorumlar siliniyor ama Ben itlandaya doneyim resmimi eklemedigim platform birakmicam ust dudak olursa mesafe kapanir diye dusundum paramla calisandan kustahca crvaplar aldim "istediginiz platforma yazin ,size facebooktan yazmak zorunda degiliz "peki numarami almadan nerden randevumu iptal ettikleri zaman ulasmaya calistilar acaba by nasil bir is disiplinidir ? Bundan Boyle ozelden donen Her hastaya asla cevabi vericem

Selam Saadetcim bu başlıgı takip ediyorum yazını görünce şasırdım tatile gelmiştin diye biliyorum Emre beyi hep met ederdin facedede görürdüm begenilerini mesajlarını kac sene gecmiş veryansının neden hep met ederken? Özeldende cok yazıştık senle burnun muhteşem guzeldi sende coook memnundun hatta beraber gideriz Emreye demiştik ne oldu burnuna güncel resimlerinde bisey yok merak ettim sorununu canım ha şuda var hic bir dr faceden randevu yada iptal bildirmez diyebiliyorum...
Telin yokmu onlarda neyse cok gerilme Türkiye tatilinin tadını cıkar

Burada yorum davaya gidecek yorumsa siliniyor hayatımm eski üyesin k.kyı biliyorsun :)sen kime kızdın sekretere mi ? Ara araya sıkıştırsınlar dönmeden seni..cok memnundun sekretere kızıp yorganı yakma doktorunla:)iyi tatiller tekrar kuzularını öpüyorum

Pardon ? Davalik derken ? Kendi burnumdan hoslanmadigim su acidan dedigim icinmi oba altindan sopa goruyorum ? Ne ayip !!

Ben eski uyeyim ama nadir giriyorum Emre bey kisilik olarak cok iyi bir insan malesef calisanini yuzunden sorun yasadik ,Keske yasanmasaydi ,Ben malesef bazi rahatsizliklarimi asistaninada belirtmistim neden ust dudaga dolgu istedigimi neyse Bitti gecti Ben emre bey ile ozelden hallederim burayada girmedigim oluyor :) bakamiyorum buraya

Pardon ? Davalik derken ? Kendi burnumdan hoslanmadigim su acidan dedigim icinmi oba altindan sopa goruyorum ? Ne ayip !!
Kız facedeki jelesec ben ☺☺☺ konuştuğun anlamışsın mevzuyu burada yazmıyım daha bişeylere kızıp k.k dan kocaya saydıracam bende ☺ bu arada sayende ilk defa faceden arandımm ilk deneyimim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…