Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Aynen oyle sabah ogle aksam ameliyat yapiyor gece 2 ye kadar bile yaptigi oluyor bazen gunduz muaynehanede oluyor hastalarin kontrollerine de yetismesi lazim dimi o zaman aksam ameliyat oluyor

Benim haziranın 9 unda ilk randevum var haziranın sonu gibi ameliyat olmak istiyorum emre ilhanda ameliyat olanlar bu süreci biliyorlardır bu mümkün olabiliyor mu??

Haziran sonuna ameliyat gunu aldiniz mi yoksa gidince mi alcaksiniz almadiysaniz haziran sonuna ameliyat gunu vermesi imkansiz en az 4 5 ay sonrasina verir. Ameliyat oncesi en az 3 gorusme yapiyor ilk gorusmede kendinden bahsediyor sizi dinliyor sikayetlerinizi vs 2. Gorusmede fotografinizi cekip tasarim yapiyor ve 3. Gorusmede ameliyattan bir kac gun once oluyor son kez isteklerinizi dinliyor netlesiyor ameliyattan sonra dikkat etmeniz gereken seyleri anlatiyor hemsiresi de gorusuyor ve bitiriyor:) hastanede 1 gun kaliniyor 5. Veya 6. Gun tampon ve alci 13. 15. Gun gibi de butun bantlar cikiyor:)

Hepimiz ayni sekilde bekledik cunku emre bey cok yogun maalesef beklemek gerekiyor ama inanin beklediginize degiyor

Merhaba arkadaslar
benim 2 yil oldu ameliyat olali, inanilmaz memmunum , Emre bey kesinlikle iyi bir secim kesinlikle tereddut etmeyin ve ameliyatinizi olun ..

arkadaslar hemen termin veriyormu yoksa cok bi zaman bekliyormusunuz? foruma göre cok yogun doktor bey. bu ay arasam, agustos ayinda estetik olabilirmiyim yoksa sürer mi?

insallah 25 msj hakkimi tamamlayabilirsem bende burnunuzu görebilirim bende Doktor arama asamasindayim umarim bizlere vesile olur basarili ameliyat gecirenler

arkadaslar bende aranizda yeni sayilirim lütfen banada yol gösterin.benimde sorunum problemli burun hem nefes problemim var Hemde büyükkk hayatim boyunca hersey ters gitti hayatimda aynaya baktimda burnumda gözüme carptigi Zaman kendime küstüm arti))komik geblebilir ama nefret ediyorum burnumdan Yurt disinda yasadigim icin ancak netten arastirabiliyorum kendimi türk doktorlarina emanet etmes istiyorum burnumda hem ici sorunlu yillardir Dogru Düzgün nefes alamadim genis burun ucum cok etli Burda Tarif edildigi uzere kalin derili ilk et aldirma ameliyatimdan kalan kemer problemimde var acikcasi burnimda yok yok hertarafi tamir edilmeli sizce bukadar sorunlu bir burunu yaptirayim derken temelli maf etmis olma sansim yoktur deilmi burnum heryerden sorunlu oldugu icin doktorumda özel olmali diorum benim icin en musait Alan Ankara suanada Kadar en basarili okudum Doktor emre Ilhan sizce bukadar sorunlu bir burun icin kimi tercih etmeliyim Ankara olup bukadar sorunlu bir burnu olan ameliat olan arkadaslar var ise eklesin yazsin lutfenn biliorum cok uzattimm ama lutfen bana yardim edinn kendimi sevmek istiyorumm

Merhaba Kader, ben ameliyat olalı 3 ay oldu. Istersen ekle beni resimlerimi görebilirsin. Benimde nefes, kemik, burun kanatları ve düşük burun ucu sorunlarım vardı. Ben çok memnunum. Zaten Eyvah diyen daha önce birkaç ameliyat geçirmiş olan hastalar Emre Beye gidiyor hepsi çok memnun. Ben şanslı olanlardanım çünkü ilk ameliyatımı Emre beye oldum.

Çok geçmiş ve hayırlı olsun arkadaşım ben de bu yılın sonuna doğru ameliyat olucam inşallah emre Beye ameliyat.. Soy adını verebiilirsen facebook tan ben de takip edeyi seni.. :) Özelden de yazabilrsin..

Çok geçmiş ve hayırlı olsun arkadaşım ben de bu yılın sonuna doğru ameliyat olucam inşallah emre Beye ameliyat.. Soy adını verebiilirsen facebook tan ben de takip edeyi seni.. :) Özelden de yazabilrsin..

Bende şimdiden sana hayırlı olsun diyorum. Doğru bir adrestesin emin ol :) Burdanda takip edebilirsin beni Arkadaşlık isteği gönderirsen resimlerime bakabilirsin.

Merhaba, bende 3 hafta önce emre beye ameliyat oldum.acikcasi burnumun suan ki halinden cok memnun degilim gözüme Oldukca büyük geliyor. Hafif kavisli ve hafif kalkik istemistim. Sanirim zamana ihtiyacim var ve ben bu Halde bile doktoruma sonsuz güveniyorum. Emre bey gercekten hastalarina cok deger veren harika bir insan tabii calisanlarida...

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Kizlar cenemle ilgili hic bir sey sormadim emre bey'e henuz..Ben burun ameliyatindan cok korkarim cene cok agri yapiyormu yaptoiraniniz varmi icinizde? ucreti ne kadar ayrica cenenin ozelnde bana bilginiz varsa atarsaniz sevinirim...

slmm burun ameliyati oldunmu?? bnde dusunuyorum ama terettutlerimde var olmazsa diye:18:,aradan zaman gecdi nasil memmunmusun?

slm kizlar, artik evimdeym (almanya) ve 20 gün oldu ameliyat olali cok rahatim hersey yolunda cok sükür resim koyucam en kisa zamanda hepinize iyi dileklerniz icin tesekkür ederm sorusu olanlar varsa yanitlayabilirim :)

merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat ameliyat sonrası durum ve istanbul da kalacal yer vs.. gibi sorular kafamı karıştırıyor ayrıca resim eklediniz mi eklediysenz görebilir miyim

Bende Emre beye randevu aldım fakat istediğim gibi olmaz diye şüphelerim var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende Emre beye randevu aldım fakat istediğim gibi olmaz diye şüphelerim var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yüz yüze görüştünüz mü hiç? Şüphe elbette olur çok normal hepimiz o endişeleri duyduk ama görüşüp konuştuktan sonra güveniyorsunuz geçiyor:)

Yüz yüze görüştünüz mü hiç? Şüphe elbette olur çok normal hepimiz o endişeleri duyduk ama görüşüp konuştuktan sonra güveniyorsunuz geçiyor:)

Hayır henüz görüşmedim 😊 randevum 16 sında :) siz Emre Bey' e ameliyat oldunuz mu :) ben emre beyi instagram facebooktan takip ediyorum fakat burada emre beye ameliyat olan arkadaşları da görmek isterim 😊

Hayır henüz görüşmedim 😊 randevum 16 sında :) siz Emre Bey' e ameliyat oldunuz mu :) ben emre beyi instagram facebooktan takip ediyorum fakat burada emre beye ameliyat olan arkadaşları da görmek isterim 😊

Evet 2 buçuk sene önce oldum ben:) annem 3 sene önce kız kardeşim de 1 sene önce oldu :) çok memnunuz biz kesinlikle için rahat olsun. Çoğu arkadaşın albümü özel eklerseniz resimlerini görebilirsiniz

Evet işte bende ondan tereddüt yaşıyorum bir kaç sene sonra çökme vb şeyler olmasından korkuyorum bunu çok yaşayan var :) teşekkür ederim zaman ayırdığınız için :)

Merhaba herkese,
Bende Emre beye ameliyat oldum, kendisi saolsun duyarlıdır ilgilenir hem ameliyat öncesi hemde sonrasında,bundan yana sıkıntınız olmasın. Benım tam 1 yılım doldu, kendisi sürekli düzenli olarak beni kontrollere çağırıyor, yanı demek istediğim ameliyat sonrası da baya ilgili. Ben kendisine ve deneyimine son derece güveniyorum, şimdi ol deseler tereddüt etmeden gene Emre beye gözüm kapalı ameliyat olurum ki , şundan emin olun Emre bey hastasını yarı yolda bırakmaz. Ben ne zaman aradıysam telefonuma cevap verdi, hiç bir zaman cevapsız kalmadım. Komik gelcek belki ama Facebooktan , whatsapp tan bile yazdığım olmuştur ve kendisi hemen cevap vermiştir gerisini siz düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…