Ben ne bilim. Bin tane bolum var, herseye maydonoz ol cabuk biter.
Ya merak ettim Emre Ilhan sabah ogle aksam ameliyat mi yapiyor anlayamadim. Instagramda arabadayken aksam hastaneye ameliyat icin giderken resim koymusda. Sabah ameliyat yapip eve veya baska yere gidip sonra geri mi geliyor!
Benim haziranın 9 unda ilk randevum var haziranın sonu gibi ameliyat olmak istiyorum emre ilhanda ameliyat olanlar bu süreci biliyorlardır bu mümkün olabiliyor mu??
Kızlarrr Merhaba herkese . Siteye yeni üye oldum. Bende uzun zamandır burun ameliyatı için doktor araştırması yapıyorum bir kaç doktorla da görüştüm. Yapılan bu güzel ve olumlu yorumlardan dolayı Emre Bey'den randevu aldım. ama 7 ay sonraya verdi telefonda görüştüğüm bayan ameliyatta sanırım muayeneden 6 ay sonra oluyomuş çok geç değil mi sizcede( sizde de böyle mi oldu? Emre İlhan Beye muayene ve ameliyat olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum
Emre beyin hastaları gerçekten çok memnun o yüzden yorumları okuyanlar inanamıyo sanırım ama durum bu... Abla, kardeş ameliyat olduk sonrada arkadaşım ameliyat oldu çok memnunuz hepimizinde önden çekilmiş fotoğrafı var isteyen bakabilir sadece yorumlara bakarak karar verilmemeli muayenehanesine gidip kontrole gelen hastalarını görünce zaten buradaki övgülerin ne kadar haklı olduğunu anlarsınız. Ameliyat olmak için 3 ay beklemiştim şimdi kasıma gün veriyorlarmış insanlar bu kadar zaman niye beklesin bi bildikleri vardır kimse saf değilki parasını boşa saçsın
arkadaslar bende aranizda yeni sayilirim lütfen banada yol gösterin.benimde sorunum problemli burun hem nefes problemim var Hemde büyükkk hayatim boyunca hersey ters gitti hayatimda aynaya baktimda burnumda gözüme carptigi Zaman kendime küstüm arti))komik geblebilir ama nefret ediyorum burnumdan Yurt disinda yasadigim icin ancak netten arastirabiliyorum kendimi türk doktorlarina emanet etmes istiyorum burnumda hem ici sorunlu yillardir Dogru Düzgün nefes alamadim genis burun ucum cok etli Burda Tarif edildigi uzere kalin derili ilk et aldirma ameliyatimdan kalan kemer problemimde var acikcasi burnimda yok yok hertarafi tamir edilmeli sizce bukadar sorunlu bir burunu yaptirayim derken temelli maf etmis olma sansim yoktur deilmi burnum heryerden sorunlu oldugu icin doktorumda özel olmali diorum benim icin en musait Alan Ankara suanada Kadar en basarili okudum Doktor emre Ilhan sizce bukadar sorunlu bir burun icin kimi tercih etmeliyim Ankara olup bukadar sorunlu bir burnu olan ameliat olan arkadaslar var ise eklesin yazsin lutfenn biliorum cok uzattimm ama lutfen bana yardim edinn kendimi sevmek istiyorumm
Merhaba Kader, ben ameliyat olalı 3 ay oldu. Istersen ekle beni resimlerimi görebilirsin. Benimde nefes, kemik, burun kanatları ve düşük burun ucu sorunlarım vardı. Ben çok memnunum. Zaten Eyvah diyen daha önce birkaç ameliyat geçirmiş olan hastalar Emre Beye gidiyor hepsi çok memnun. Ben şanslı olanlardanım çünkü ilk ameliyatımı Emre beye oldum.
Çok geçmiş ve hayırlı olsun arkadaşım ben de bu yılın sonuna doğru ameliyat olucam inşallah emre Beye ameliyat.. Soy adını verebiilirsen facebook tan ben de takip edeyi seni.. :) Özelden de yazabilrsin..
Kizlar cenemle ilgili hic bir sey sormadim emre bey'e henuz..Ben burun ameliyatindan cok korkarim cene cok agri yapiyormu yaptoiraniniz varmi icinizde? ucreti ne kadar ayrica cenenin ozelnde bana bilginiz varsa atarsaniz sevinirim...
slm kizlar, artik evimdeym (almanya) ve 20 gün oldu ameliyat olali cok rahatim hersey yolunda cok sükür resim koyucam en kisa zamanda hepinize iyi dileklerniz icin tesekkür ederm sorusu olanlar varsa yanitlayabilirim :)
Bende Emre beye randevu aldım fakat istediğim gibi olmaz diye şüphelerim var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yüz yüze görüştünüz mü hiç? Şüphe elbette olur çok normal hepimiz o endişeleri duyduk ama görüşüp konuştuktan sonra güveniyorsunuz geçiyor:)
Hayır henüz görüşmedim 😊 randevum 16 sında :) siz Emre Bey' e ameliyat oldunuz mu :) ben emre beyi instagram facebooktan takip ediyorum fakat burada emre beye ameliyat olan arkadaşları da görmek isterim 😊