Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Arkadaşlar birisi ücret hakkında bilgi verebilir mi? Muayene ücreti ne kadar? Ameliyat ücreti ne kadar? Yada ücret aralığı ne kadar? Ameliyat olan arkadaşlardan rica ediyorum bilgi verir misiniz?

Beş sene önce emre bey ameliyatımı yaptı.Burnumda et ve kemer vardı zor nefes alıyordum aynı zamanda sinüzitimde vardı hepsini düzeltti ben çok memnun kaldım.Çok şükür ozamandan beri hiçbir sorun yaşamadım.maliyeti ise 5000 liraydı ama şimdi nekadar bilmiyorum.ameliyatdan sonra iki sene kadar kontrole gittim hiçbir ücret ödemedim.burun ameliyatında emre beyi tek isim geçerim.

Arkadaslar ben daha onceden bir kez emeliyyat oldum.burnumda hec bi hekimin cozemediyi bir problem oldu.mesala dr abdulkadir gokselle gorustum.ama tatmin olmadim yani burnumun problemini coze bilmedi.kendi doktorumuda guvenmiyorum artiq acaba emre ilhan bana yardim ede bilirmi?ama ki burdada bir kac yorum oxudum kafam karisdi

şişlikten olabilir canım ben 3 yıl önce emre beye ameliyat oldum önden burnum ince fotoğraflarıma bakabilirsin

aslında hepsi birbirinden farklı kardeşimle ben ameliyat olduk emre beye ikimizin burnu birbirine hiç benzemiyor

emre beye 2 sene önce revizyon ameliyatı oldum sonuna kadar işinin hakkını veren işine aşık ve bu yüzden hastalarına ilgisini asla kesmeyen bi doktor. revizyon ameliyatımdan sonra gerçekten çok mutlu olduğum şeklen beni çok mutlu eden bi burnum var ve süper nefes alabiliodum.ufak tefek problemim oluştu revizyon olmamdan kaynaklı ama emre bey saolsun 2 sene sonra bile oluşan o minik pürüzleri hastam mutlu olsun diyerek küçük müdahalelerle yok etmeyi başardı. tek pişmalığım ilk ameliyatımı emre beye olmamak oldu ama iyiki emre beye güvendim ve sonuçlarından bu kadar memnunum. ztn muaynehanesine gittiğinizde orda ameliyat olanları görüp daha doğru fikirlere varabilirsiniz. ben sonuna kadar iyiki diyenlerdenim darısı herkesin burnuna

Önceki burnunun sorunlarını yazmıştın hepsi bende de var bunun için özellikle senin fotolarını görmek istiyorum ama görünmüyo;(

fiyatı çok ama çok aşırı pahalı onun dışında emre ilhan'ın bir eksiği yok gibi. bizim maaşlarımıza her yıl 1000 tl zam gelmiyor ki nasıl olacak da o parayı denkleştireceğim muallak ama kendisine randevum 2015 Aralık başı. Çene implantı da gerekebilir bana tabi Emre Bey ne önerecek bilemiyorum. Kalın derili bir burnum var kemerli değil ucu büyük ve top gibi çok rahatsızım, hafif de eğri. Eğer düzeltirse Emre Bey düzeltir diye düsünüyorum.Angelina Jolie'nin de burnu benim gibiymiş şimdiki burnu incecik.

Onun harici burun dudak arası mesafem de fazla geliyor onu da kısaltırmısınız dediğimde kendisi ikisini aynı anda yapmanın riskli olacağını söyledi. Bu burun dudak arası mesafesinin kısaltılması yurtdışında çok olağan bir uygulama ama Türkiyede yapan doktor bulmak çok zor daha çene implantı bile yeni yeni geliyor ülkemize, Hollywood'da yaptırmayan kalmamışken.

Sorularıma cevap verebilecek olan varsa çok sevinirim:)

Arkadaşlar merhaba.benim 19 haziranda ameliyat tarihim vardı ama ertelemem gerekiyor ağustos veya temmuz sonunda ameliyat tarihi olan ama daha erken ameliyat olmak isteyen varsa bana yazabilir mi?

19 hazirandaki ameliyat tarihimi degistirmiyorum.lutfen muayenehaneyi arayip bu konuda rahatsiz etmeyin.19 haziranda ameliyat veya muayene icin bos yer yoktur bilginize!

Kızlar benim bir sorum var ben 3 yıl önce burun eğriliği sorunum yüzünden ameliyat olmustum simdi tekrar eğrilik olustu. Emre beye trkrar ameliyat olursam yeniden ameliyat ücreti mi ödemem gerkiyor ?

Herkese merhaba,

Emre Bey'le ilk randevuda tasarım yaptırılabiliyor mu? yoksa ilk randevu sohbet havasında mı geçiyor? Bir de randevular arasında ne kadar süre oluyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Herkese merhaba,

Emre Bey'le ilk randevuda tasarım yaptırılabiliyor mu? yoksa ilk randevu sohbet havasında mı geçiyor? Bir de randevular arasında ne kadar süre oluyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Dr bey'le ilk görüşmemi yaptığım için cevaplayabilirim, ilk görüşme tanışma havasında geçiyor, şikayetlerinizi v.s soruyor, sorularınızı cevaplıyor, tasarım 2. görüşme de yapılıyor ben de o tarihi bekliyorum şu an....İlk görüşme de ameliyata karar verirseniz eğer 2. görüşme randevunuzu ve ameliyat tarihinizi belirliyorlar, ve bu iki tarih arası 20 gün ya da 1 ay arası olabiliyor...Benim tasarım görüşmemle ameliyat tarihim arasında 1 aylık süre var size bir fikir vermiştir umarım....

Merhaba herkese.

Burun ile birlikte çeneye dolgu yaptıran oldu mu acaba? Kaç günde işe gidebilir hale geliniyor?

Arlikta ameliyat termini olan varmi ? Ve bunu ertelemek isteyen ben bu aralikta mutlaka olmak istiyorummm

Merhaba,

Burun ameliyatıyla birlikte Emre Bey de yüzüne yağ enjeksiyonu yaptıran var mı?
Varsa sonuçlarını yazabilir mi?

Mrhablr ben 4ayonceburun ameliati oldum istanbul da ve hiç memnun değilim tekrar aynı doktora görünmek istemiyorum çünkü güvenim hiç kalmadı zaten de vermemişti!şimdi emre beyi takip ediyomda ck olumlu şeyler ve hakkında bende sanırım ona revizyon olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…