- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
Ben ne bilim. Bin tane bolum var, herseye maydonoz ol cabuk biter.
Ya merak ettim Emre Ilhan sabah ogle aksam ameliyat mi yapiyor anlayamadim. Instagramda arabadayken aksam hastaneye ameliyat icin giderken resim koymusda. Sabah ameliyat yapip eve veya baska yere gidip sonra geri mi geliyor!
Aynen oyle sabah ogle aksam ameliyat yapiyor gece 2 ye kadar bile yaptigi oluyor bazen gunduz muaynehanede oluyor hastalarin kontrollerine de yetismesi lazim dimi o zaman aksam ameliyat oluyor
Benim haziranın 9 unda ilk randevum var haziranın sonu gibi ameliyat olmak istiyorum emre ilhanda ameliyat olanlar bu süreci biliyorlardır bu mümkün olabiliyor mu??
Haziran sonuna ameliyat gunu aldiniz mi yoksa gidince mi alcaksiniz almadiysaniz haziran sonuna ameliyat gunu vermesi imkansiz en az 4 5 ay sonrasina verir. Ameliyat oncesi en az 3 gorusme yapiyor ilk gorusmede kendinden bahsediyor sizi dinliyor sikayetlerinizi vs 2. Gorusmede fotografinizi cekip tasarim yapiyor ve 3. Gorusmede ameliyattan bir kac gun once oluyor son kez isteklerinizi dinliyor netlesiyor ameliyattan sonra dikkat etmeniz gereken seyleri anlatiyor hemsiresi de gorusuyor ve bitiriyor:) hastanede 1 gun kaliniyor 5. Veya 6. Gun tampon ve alci 13. 15. Gun gibi de butun bantlar cikiyor:)
Kızlarrr Merhaba herkese . Siteye yeni üye oldum. Bende uzun zamandır burun ameliyatı için doktor araştırması yapıyorum bir kaç doktorla da görüştüm. Yapılan bu güzel ve olumlu yorumlardan dolayı Emre Bey'den randevu aldım. ama 7 ay sonraya verdi telefonda görüştüğüm bayan ameliyatta sanırım muayeneden 6 ay sonra oluyomuş çok geç değil mi sizcede( sizde de böyle mi oldu? Emre İlhan Beye muayene ve ameliyat olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum
Hepimiz ayni sekilde bekledik cunku emre bey cok yogun maalesef beklemek gerekiyor ama inanin beklediginize degiyor