Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Katb Teşekkür ederim. Yöntemini bilmiyorum ama bende senin gibi çok şaşırdım. Canlı sanat örneğiyim ben. :))
Evet şiş konusunda şanslı olanlardanım.

Katb Teşekkür ederim. Yöntemini bilmiyorum ama bende senin gibi çok şaşırdım. Canlı sanat örneğiyim ben. :))
Evet şiş konusunda şanslı olanlardanım.
Emre beyden nasıl bir burun istediniz ya da onun ellerine mi teslim ettiniz burnunuz muazzam güzel olmuş ben fazla kalkık ve iddialı bir burun istemiyorum benim burun ucum düşük.burun deliklerim de geniş ayrıca burnumda kemik eğriliği var anlayacağınız benim burnumun çoook işlemden geçmesi lazım

Çok teşekkür ederim. Seninde aynı benimki gibi çok işlemli. Ilk önce isteklerini söyle sonra Emre Beye bırak herşeyi. Inan sana en uygun burnu yapacaktır.

ben 5 yıl önce ameliyat olmuştum emre beye .. hayatımın en doğru kararıydı .. ona gidince nekadar doğru karar verdiğinizi anlıyorsunuz ... cekınmeyın gercekten isteklerinizi söleyın .... siz sölersiniz o söler ve sonuc harika olur...

çok güzelmiş sizin ameliyat bayağı eskiymiş şimdiye kadar hiç bir sıkıntı olmadı mı nefes probleminiz mi vardı birde sizin fotoğraflarınızı çok merak ettim ama göremedim arkadaş olarak ekledim umarım kabul edersiniz

slm kızlar 25 msj nasıl tamamlayacağım

Ben ne bilim. Bin tane bolum var, herseye maydonoz ol cabuk biter.

Ya merak ettim Emre Ilhan sabah ogle aksam ameliyat mi yapiyor anlayamadim. Instagramda arabadayken aksam hastaneye ameliyat icin giderken resim koymusda. Sabah ameliyat yapip eve veya baska yere gidip sonra geri mi geliyor!

Eklentiler

• $13052014956.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 413
  • $13052014959.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 366
  • $13052014955.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 417
  • $13052014957.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 389
  • $Sarelle.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 406
Benim haziranın 9 unda ilk randevum var haziranın sonu gibi ameliyat olmak istiyorum emre ilhanda ameliyat olanlar bu süreci biliyorlardır bu mümkün olabiliyor mu??

Kızlarrr Merhaba herkese . Siteye yeni üye oldum. Bende uzun zamandır burun ameliyatı için doktor araştırması yapıyorum bir kaç doktorla da görüştüm. Yapılan bu güzel ve olumlu yorumlardan dolayı Emre Bey'den randevu aldım. ama 7 ay sonraya verdi telefonda görüştüğüm bayan ameliyatta sanırım muayeneden 6 ay sonra oluyomuş çok geç değil mi sizcede( sizde de böyle mi oldu? Emre İlhan Beye muayene ve ameliyat olan arkadaşlar sizden cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…