- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
Kardelenyad size birşey soracağım sizin burnunuza nasıl bir yöntem uygulandı acaba ameliyat öncesi burun ucunz düşük ve burun delikleri bayağı geniş ama ameliyat sonrasında da kusursuz mükemmel bir burun ortaya çıkmış teşbihte hata olmasın burunuza bayıldım şiş olduğu da foto belli etmiyor
Emre beyden nasıl bir burun istediniz ya da onun ellerine mi teslim ettiniz burnunuz muazzam güzel olmuş ben fazla kalkık ve iddialı bir burun istemiyorum benim burun ucum düşük.burun deliklerim de geniş ayrıca burnumda kemik eğriliği var anlayacağınız benim burnumun çoook işlemden geçmesi lazımKatb Teşekkür ederim. Yöntemini bilmiyorum ama bende senin gibi çok şaşırdım. Canlı sanat örneğiyim ben. :))
Evet şiş konusunda şanslı olanlardanım.
Emre beyden nasıl bir burun istediniz ya da onun ellerine mi teslim ettiniz burnunuz muazzam güzel olmuş ben fazla kalkık ve iddialı bir burun istemiyorum benim burun ucum düşük.burun deliklerim de geniş ayrıca burnumda kemik eğriliği var anlayacağınız benim burnumun çoook işlemden geçmesi lazım
Aynen dediğiniz gibi yapacağım inşallah tam istediğim gibi olurÇok teşekkür ederim. Seninde aynı benimki gibi çok işlemli. Ilk önce isteklerini söyle sonra Emre Beye bırak herşeyi. Inan sana en uygun burnu yapacaktır.
Aynen dediğiniz gibi yapacağım inşallah tam istediğim gibi olur
ben 5 yıl önce ameliyat olmuştum emre beye .. hayatımın en doğru kararıydı .. ona gidince nekadar doğru karar verdiğinizi anlıyorsunuz ... cekınmeyın gercekten isteklerinizi söleyın .... siz sölersiniz o söler ve sonuc harika olur...
merak edenlere resim :)
slm kızlar 25 msj nasıl tamamlayacağım
Önden ve alt bakıştan da foto koyabilirmisin. Yandan tatmin etmiyor. Bi zahmet. Tsklr