Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emre bey kkb doktoru sanmıyorum karın germe gögus vs yapsın .. belkı yönlendirdiği farklı bır dr takımı vardır ..Herkese selamlar, Emre beye Karin germe ve gogus (combine) ameliyat olan var mi lutfen yardiimmm
tesekkur ederim herkes burun ameliyatindan bahsedince bende plastik cerrahi sanmistim :)emre bey kkb doktoru sanmıyorum karın germe gögus vs yapsın .. belkı yönlendirdiği farklı bır dr takımı vardır ..
Bence güzel secim...hic pismanlik yok.. hic üzüntü yok ... Emre Bey cok iyi bi Doktor ben 2011 e ameliyat oldum ve halen yazisiyoruz konusuyoruz ve türkiyeye gittigim Zaman onu görmeden kontrol olmadan geri almayaya dönmüyorum. Öbür doktorlar gibi ameliyat yapip bye diyenlerden degil. Cok ilgileniyor hem önc hem sonrasinda da. Ben almanyadan tam 5 kisi yoladim ve 5 kisi emre beyde ameliyat oldugu icin cok memnun.Arkadaşlar bende emre beye ameliyat düşünüyorum yeni yorumlarınızı alabilir miyim?