Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

selam emel hanım emre beye ameliyat olmuşsunuz sanırım kadınlar kulübüne yeni üye oldum nasıl mesaj yazarım ve fotoğrafları görebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba katb örneğin bana mesaj atacaksınız ismimin üzerine tıklayıp özel mesaj at ikonuna tıklayacaksınız. Sizi zaten yönlendirecek. Fakat özel mesaj içinde belli bir yorum yapma şartı var diye biliyorum. 25 yorumdan sonra herkese açık olan albümleri görüyorsunuz.

Teşekkür ederim cevbınız için siz Emre İlhan a ameliyat oldunuz mu ben de buaradan hakkında çok olumlu yazılar okudum bende Ankara da yaşıyorum ameliyat için gerekirse İstanbula geleceğim ama burada da birçok hastane ve doktor var ama ameliyat olan çevremde hiçkimse yok ama buradan araştırmaya devam edeceğim

selam emel hanım emre beye ameliyat olmuşsunuz sanırım kadınlar kulübüne yeni üye oldum nasıl mesaj yazarım ve fotoğrafları görebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi
arkadaş olarak ekledim 25 mesaj sayısını tamamladığında albümleri görebilirsin canım

arkadaş olarak ekledim 25 mesaj sayısını tamamladığında albümleri görebilirsin canım
Çok teşekkür edrim emel hanım ben Ankarada yaşıyorum Emre İlhan hakkında o kadar olumlu yorum okudum ki hemen randevu almak için 3 kasım a randevu verdiler ne yapalım sonuç iyi olacaksa seve seve bekliyeceğim

Rica ederim. Evet ben 2 Nisanda ameliyat oldum. 1 ay oldu. Bende sizin gibi çevremde kimse ameliyat olmadığı için bilgi sahibi değildim. Kadınlar kulübünde uzun araştırma sonucu Emre Ilhan'a karar verdim. Merak ettiklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz.

İlk görüşmede karar verirsem ameliyat olmaya ne kadar bekleyeceğim ameliyat olmak için siz ilk görüşmeden sonra ameliyat olmak için kaç defa daha muayenehanesine gittiniz şu açıdan soruyorum memur olduğum için her an il dışına çıkamıyorum cevabınız için şimdiden teşekkürler

Pardon yaa..bu sayfa emre beyin sahsi sitesi oldugunu bilmiyordum gercekten..emre beyin bi hastasi bu forumda bu sayfayi actigini düsünmüstüm..fikir paylasimi, birilerine yardim etme amacli oldugunu sanmistim..simdi anlasildi zaten neden bukadar reklam yapildigi..emre beyin sahsi sayfasiysa burasi ozaman emre bey bu msjimi okur kesin..emre bey sizin sayfanizda baska bir doktorun adini yazdigim icin sizden cok özür dilerim..

Pesssss ya siteyide adamin yaptiniz:))) cok alem bir insansiniz tamam emre bey kabul eder ozrunuzu eminim uzmeyin kendinizi:)

Merhaba. Ilk görüşmem Ocak başındaydı. Ikinci tasarım görüşmem Mart başında. 3. Ve son görüşme 31 Mart . Ameliyat günümde 2 Nisandaydı. Siz durumunuzu izah edersiniz ona göre bir program uygularlar. Ne zamandı ilk görüşmeniz.

Pesssss ya siteyide adamin yaptiniz:))) cok alem bir insansiniz tamam emre bey kabul eder ozrunuzu eminim uzmeyin kendinizi:)

Vayyy demek onada siz karar veriyorsunuz :)) canim benim siz burnunuzu yaptirmadan önce keske baska TIP-dallarina bi görünsrydin vatana millete daha hayirli olurdu :))

Vayyy demek onada siz karar veriyorsunuz :)) canim benim siz burnunuzu yaptirmadan önce keske baska TIP-dallarina bi görünsrydin vatana millete daha hayirli olurdu :))

Bak bak bak ne kadar üzüldüm şimdi şu lafına bence şu yazdıklarından sonra anladığım ona senin daha çok ihtiyacın var psikiyatr falan gibi Kendi doktorunun sayfasına ilerlesene sen bu sayfada işin ne anlamadım onu ben durumunu iyi görmüyorum üstüne gelmicem hadi canım hadi işine

Bu forumunu bu şekilde kullanmanız hiç yakışık almıyor. Biz ameliyat olacak kişilere yardım etmek için burdayız. Bende bu forum sayesinde bilgi sahibi oldum. Arkadaşlar sayesinde doğru doktorumu buldum ve kendime yeni ameliyat olanlara yardımcı olmak adına söz verdim. Benim önceki mesajlarımı okursanız ve üyelik yılıma bakarsanız bu düşündüklerinizde ne kadar hatalı olduğunuzu anlayacaksınız. Ben ki son anda başka bir doktora ameliyat olmaktan vazgeçmiş bir insanım o doktorda bu forumda çok tanınan biri. tabi oda iyi burunlar yapıyor ama benim tarzım değildi.İşin ilginç yanı Emre İlhan'ı bana tavsiye eden kesinlikle ona ameliyat olmuş bir hasta değildi. Başka bir doktora ameliyat olmuş ama mutlu bir sonu bulamamş biriydi.
Umarım bu açıklamam sizi birazda olsun elemanımız olduğu kanısından uzaklaştırır ve yalnızca yardım etmek için burada olduğumuz kanısına vardırır. Sevgiyle kalın...

Arkadasim ben zaten birsey demedimki..ilk yazimi bi okuyun isterseniz anlarsiniz..iyi olabilir emre bey..bukadar cok ismini duyduguma göre öyledirde..ben naci beye ameliyat oldum..orda bi bayan emre beyle naci bey arasinda kalmis ve bende emre beyi tanimadigim icin bu sayfaya girdim..nekadar fiyata ameliyat yaptigini gördüm hatta bi arkadas emre beyde ameliyat olmak istedigini ancak okadar parasinin olmadigini yazmisti..bende bunu okuyunca bakin böyle böyle bi doktorda var deme amaciyla bi msj attim..vaaaayy vallah bi cümle yazdim ama on cümlede laf isittim..böyle olmazki..sanki ben birine laf atmisim durumuna düstüm..siz yardim ediyorsaniz diger üyelere bende ediyorum..benim amacim kimseyi karamak degil..anladinizmi..mesela ben diyorumki bu SAYFA emre beyin sahsi sayfasimi arkadasta okuyamiyor hemen saldiriya gecip bu SITENIN emre beyin oldugunu yazmisim gibi lanse ediyor..yani gercekten daha artik gülmekten bi hal oldum..ALLAH yardimcisi olsun..diyecek baska birsey bulamiyorum..:))

Woow..emre bey bayagi pahaliya yapiyormus..ben prof. Dr. Naci karacaoglanda 20 gün önce ameliyat oldum 4500 tl ye ve gayet memnunum hem burnumdan hemde doktorumdan..ne buldunuz emre ilhan diye tutturuyorsunuz anlamiyorum

Keze34 İşte bu mesajın gayet rahatsız ediciydi. ."ne buldunuz emre ilhan diye tutturuyorsunuz anlamiyorum"

Siz şöyle düşünün. Sizin ameliyat olduğunuz doktorun forum sayfasına bu yorumu yapmamız yakışırmı.
Lütfen empati kurarak yorumlar yapınız ki böyle hoş olmayan durumlar ortaya çıkmasın.

Kardelenyad size birşey soracağım sizin burnunuza nasıl bir yöntem uygulandı acaba ameliyat öncesi burun ucunz düşük ve burun delikleri bayağı geniş ama ameliyat sonrasında da kusursuz mükemmel bir burun ortaya çıkmış teşbihte hata olmasın burunuza bayıldım şiş olduğu da foto belli etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…