Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Caglacim burnun cok guzel masallaaah benzer diyalog emre beyle benim aramda da gecmisti:) kesinlikle iste bu aradigim doktor demistim:)

Ben de acibadem hastanesinde oldum liv de yapmiyordu o zaman emre bey ama ne kusma oldu ne bogaz agrisi sadece hafif bi agri oldu ayagimda 1 2 saate gecti o da :) ben de cok bas agrisi oldu o da migrenim oldugu icin onun disinda hic agrim olmamisti:) bunyeyle alakali o sanirim:)

Dilekcim Emre bey ile anlaştık.kalkıklık gerekirse aynen dedîğin gibi Demet în kadar kaldırcakmış:))dedim napayım demetin fotolarını görünce îyice hevesleniyorum diye.tamam o zmn dedi 6 ay sonra yaparız:))))

Aslinda sana hic yapmamasi lazimmmm hak ettin sen emre beyi dinlemedinn:)) saka bi yana canim 6 ay bekle belki emre beyin yaptigi burunlar sisler indikce kalkiyor kavisleniyor sen cok dogal dumduz istemissin ama ne kadar olur bilmiyorum:) anneme gosterdm burnunu bisey demedim ne guzel burnu var masallah dedi:) ben estetik diyince cok sasirdi dogal burnu sandim dedi:) simdide cok guzel ama ben kalkik burun seviyorum kaldiralimmmmm:)

Hıhhh hep dizin yüzünüzden zaten.öle kalkık burunlu gördüm seni çok yakışmıştı napim.demet ile avuturken kendimi hopp oda kalkık burun yaptırmazmıbenim burnum çok sönük kaldı sizlerin yanında:) aam doğal istedim ama iddalı da olabilirdi dimi.sizinki de çok doğal duruyom hem.ama favorim Demet sanırım emre bey de benim gibi düşünüyor.çünkü benim yüzüme ancak o kalkıklık gider.her zaman dediğimiz gibi yakışanı biliyor emre bey. Gerçi bu doğal halime dokunmak istemiyor .beğeniyor ama ben ıstar edince kırmak istemedi sanırım. kalkıklık yakışmıyacağını düşünseydi kabul etmezdi zaten.o yüzden güveniyorum emre beye

bizim ufaklık ( şeloş) şimdi hastahanede olmalı bugün büyük gün aileden bukadar kişi ameliyat olunca artık çok normal rutin bi iş gibi geliyor :) iş çıkışı yanındayım :)

bizim ufaklık ( şeloş) şimdi hastahanede olmalı bugün büyük gün aileden bukadar kişi ameliyat olunca artık çok normal rutin bi iş gibi geliyor :) iş çıkışı yanındayım :)

Bize de oyle gelmisti :) rahat ol canim doktoru emre bey:) cok cok gecmis olsun bizi haberdar et:)

Bize de oyle gelmisti :) rahat ol canim doktoru emre bey:) cok cok gecmis olsun bizi haberdar et:)

:))
canım saat 11 de odadan almışlar ameliyathaneye ama annemin demesine göre ameliyat 12 de başlamış halen sürüyormuş.. ( normal 3 saat garantide ) zaten Emre bey özene özene içine sinene kadar devam ettiriyor ameliyatlarını alıştık rutin diyorumda her 15 dakikada bir annemi arıyorum neoldu çıktımı diye :)

Tatlım benimde ameliyatım 3 saatin üzerinde sürmüştü. mükemmeli başarmak için süreyi uzatıyor. sen metanete devam et..

Benim kardesim de 2 hafta once oldu dk basi ameliyathanenin katina indim arattim cok heyecanliydim seni cok iyi anliyorum:) ama cok guzel bir burunla geri gelicek:) 3 4 saat surer canim insallah cok rahat uyanir benim gibi:)

Ciğdemcim ne durumdasınız canım.îş çıkışı yanına gidecektin sanırım.şelalemede narkozdan kurtul gel buraya demîştim ama kendine gelemedi galiba:) güzel haberlerinizi bekliyoruz tatlım.çok şirin bir burna sahip olacak emînim.göz yapınız benziyor zaten ona da fındık burun çok yakışacak. Merakla bekliyoruz bakalım emre beyin eserini:)

canımmm Şelale aynı benim gibi sanki hiç ameliyat olmamış cin gibi :) inanılmaz kendinde çok rahat geçirmiş dün morarma yoktu bugün olur dedim ama sabah resim atmış morluk yok denecek kadar az gerçi bugün aksama dogru asıl sisme ve morarma başlıyacak
neyse :)
buruna geçelim tabiki tampon var ama genede anlaşılıyor minicik bir ucu var kalkık ve kavisli olduğu çok bariz bayıldım burnunun ucunu yiyesim geldi :))
size selamı var annem izin vermiyor telefondan bağlanmasına internete o yüzden yazamıyor eve geçer geçmez yazacaktır
ama maşallahı var çookkk çokkk iyi

Aleyküm selam canım.iyi olmasına çok sevindim.dün haber alamayınca merak ettim tabi.annen en doğrusunu yspıyor da ben dayanamamıştım :) burnumu sınır koymadan kaldırtacam diyordu.Emre beye bırakacaktı en son konuştuğumuzda.eminim en uygun olanı yapmıştır Emre bey. Zaten bir burun ucuna dokunuş azcık kavis mükemmeli ortaya çıkarmıştır eminim.
İnşsllah şişme morarma olmazda daha kısa zamanda toparlar.bu arada kusma falan olmadı sanırım.şimdi evde keyif yapıyordur.ama ben de foto bekliyorum canım. Eski burnumu görünce yenisini görmesem çatlarım

Cok gecmis olsun canim ne guzel kolay atlatmis ben de cok rahat uyanmistm sanki ameliyat olmamis gibi:) kalkik burun seviyor demekki o da benim gibi cok merak ettim burnunu fotograflari bekliyoruuuuz merakla:) bu arada bioderma arnica cikarmis emre bey soylemisti gecen hafta cok etkiliymis onu da alabilirsiniz:) yanilmiosam biodermaydi markasi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…