Hosgeldinnn:) biz de ailecek emre beye olduk annem ben en son da kardesim :) 13 gun once oldu kardesim de yeni:) ablanin burnu findik burun darisi senin basina canim bekliyoruz fotograflarini:) emre bey mukemmel bir doktordur guzel bir burun daha geliyor desene:)
Dün Emre beyin muayenehanesinde görme şansım oldu.mesajında ameliyat olduğunu algılamışım.görünce şaşırdım tabi:))çok şekersin.ameliyatın yarınmış.şîndiden çok çok geçmiş olsun tatlım.ablan gibi sen de çok güzelsin.bir fındık burun daha gelîyor kesin.çok çok yakışacağından eminim.sevgiiler....
dün cok güzel bi tesadüf oldu :) evet ameliyatım yarın sabah -özellikle emre beyin çektiği fotoğraftan sonra daha bi istekliyim
ayrıca çok teşekkür ederim senin burnun gibi güzel bi buruna kavuşcagım içinde cok mutluyum :))
Yeni burnuna kavuşacağın için ben de bir o kadar heycanlanıyorum.helekî eski burnunu görünce Emre beyin sende bırakacağı eserî görmek için sabırsızlanıyorum.öle çok kötü bir görüntüsü yok tabi burnun ama özellikle ucuna yapacağı bir dokunuş bile güzelliğine güzellik katacaktır.etli bir burna da sahip olmadığın içîn ablan gibi fındık bir burna sahip olacaksın .senin de çok doğal gözükecek bundan emînim:)) narkozun etkisinden kurtulur kurtulmaz seni burda görmek isteriz.güzel haberlerini bekliyoruz canım.öptüm
dün cok güzel bi tesadüf oldu :) evet ameliyatım yarın sabah -özellikle emre beyin çektiği fotoğraftan sonra daha bi istekliyim
ayrıca çok teşekkür ederim senin burnun gibi güzel bi buruna kavuşcagım içinde cok mutluyum :))
yarın ameliyatmı oluyosun ? :)
Aramiza hosgeldin!!! :) :) :)
Ve bu arada cok buyuk gecmis olsun. :)
Eveettt sonunda emre beyin sihirli elleri yarın burnuma dokuncak :)
Çok güzel olcaksınnnn, hazırmısın değişime :)) söyle mideni aspire etmeyi unutmasın dangoz hemşireler. kan kustum ameliyat sonrası. ayakların çok ağrıcak bide. bunlara hazır ol. başka bişey yok.
Hazırıım yarın sabahı iple çekiyorum :) söylediğin için sagol kan kusmak istemem tabiki
Çok heyecanlııııııı... Aynaya bakınca bu nedir deme, ilk baştaki görüntüyü umursama,mutlaka 1 ay bekle, uyanma odasında ilk bilincin açılacak, gözlerini açamayabilirsin korkma, uyanmak için kendini zorla, bismillah de kalk... huhh.... ne günlerdi be.. :)
Çok güzel olcaksınnnn, hazırmısın değişime :)) söyle mideni aspire etmeyi unutmasın dangoz hemşireler. kan kustum ameliyat sonrası. ayakların çok ağrıcak bide. bunlara hazır ol. başka bişey yok.
Herkesin bünyesi farklı oluyor sanırım.bende mide bulantısıda yapmadı kusmam da olmadı haliyle.tabi kusan hastalarda var .o yüzden bünyeye göre değişiyor sanırım.bacak ağrımda olmadı.sana varis çorabı gîydîrmişlermiydi.belki ondandır hiç ağrı sızım olmadı benim çok şükür.umarım şelalemin de olmaz:)
Herkesin bünyesi farklı oluyor sanırım.bende mide bulantısıda yapmadı kusmam da olmadı haliyle.tabi kusan hastalarda var .o yüzden bünyeye göre değişiyor sanırım.bacak ağrımda olmadı.sana varis çorabı gîydîrmişlermiydi.belki ondandır hiç ağrı sızım olmadı benim çok şükür.umarım şelalemin de olmaz:)
Haklısın canım geniz temizlenmez ise olu öle şeyler.sen acı ademde oldun sanırım.biz liv hospital mükemmel hastane hem de çalışanları çok iyi.hemşireler çok ilgili.herşey düşünülmüş.onun artsını da yaşadım sanırım:)topuklarım acıyodu, kımıldamıyım diye iki yuvarlar meteryal koymuşlar, onlarda şişirmiş davul gibi topuklarımı. ayrıca genizden akan kan mideye gidiyo biliyosun senin miden aspire edilmiş o halde. benimkisini unuttuklarını söylediler çünkü(
Umarıım bende seninki gibi agrısız bulantısız atlatırım :) zaten burnunu dün yakından görme şansım oldu çok güzellll tam bi emre ilhan imzası :))
Haklısın canım geniz temizlenmez ise olu öle şeyler.sen acı ademde oldun sanırım.biz liv hospital mükemmel hastane hem de çalışanları çok iyi.hemşireler çok ilgili.herşey düşünülmüş.onun artsını da yaşadım sanırım:)
yahu acıbademde oldum ondan heralde. cıx cıx cıx...
Haklısın canım geniz temizlenmez ise olu öle şeyler.sen acı ademde oldun sanırım.biz liv hospital mükemmel hastane hem de çalışanları çok iyi.hemşireler çok ilgili.herşey düşünülmüş.onun artsını da yaşadım sanırım:)
İnşallah canım senin için dua edicem.tez zamanda da toparlarsın merak etme.zaten yanında her zaman tecrübeli ablan var bizlerde seni yanlız bırakmayız.evde geçireceğin süre de burada konuşuruz.sıkıcı bir süreç bilirim.bu arada burnumu beğenmene sevindim. Ama bsşka başka burunlarıda görünce özeniyotum sanırım.dün Emre beye söyledim bi tık daha kaldırsak daha mı iyî olurdu diye.kızdı bana:)) sen doğal istedin kaldırma dedin diye:)) eee haklı ben böle istedim.çok da doğal oldu.sevim bu halimi de ama kalkık da hiç fena olmazdı dimi:) ikna edersem ben de kaldırtacam eccük:)) sonuçta Emre beye ameliyat olmaktan korkmuyorum.gerçi emre bey bu doğal burnumu beğeniyor o yüzden dokunmak istemiyor.2 ay oldu daha kalkar dedi.bakalım 6 ay sonraki şekline sanırım ben biraz acele ediyorum:)
çok teşekkür ederimm alçı cıkana kadarki süreç sıkıcı olabilir sanırım gerçektende
ve dediğin gibi iki aylık bi burun eminimki 1 yıl içinde cok fazlasıyla değişecektir hem ucu gayet kalkık yüzünede cok güzel yakısmıs :) ablam için bile daha kavislenecek dedi emre bey eminimki seninde sislerin indiğinde kalkıklıgı daha cok belli olucaktır :)