Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

bizim ufaklık ( şeloş) şimdi hastahanede olmalı bugün büyük gün aileden bukadar kişi ameliyat olunca artık çok normal rutin bi iş gibi geliyor :) iş çıkışı yanındayım :)

çiğdemcim çok geçmiş olsun..güzel fotoları bekliyoruz sabırsızlıkla

Meraba kizlar ben dun ameliyat oldum bugun 1. gunum emre beyin ne kadar mukemmel oldugunu ameliyat olanlar bilir ama olmayanlar icin taze taze ameliyat surecimi anlatmak istiyorum. Dun emre beyin 3 ameliyatinin 1.siydim. ameliyathaneye girmeden sakinlestirici yaptiklarindan o kismi cok nadir hatirliyorum daha sonrasinda gozlerimi actigimda bana seslenen kisiler vardi kendime geldigimi gorunce odaya gondermeden once biraz beklettiler. Tabi benim aklimdan annem geciyodu :) hemen saati sordum cok merak etmemistir umarim annem diyodum. Daha sonrasinda odaya ciktim hic bir agri yada rahatsizlik hissetmiyodum. Kan tadi hic almadim. Tek zorlugu o sira 3 saat su icemicek olmamadi. Inanilmaz susamistim. Neyseki liv hospital calisanlari cok ilgili ve cok yardimcilar. Her sey cok rahatti. Tum gece belirli araliklarla kontrolle geldiler ve ilgilendirler. Hatta bugun ogle yemegi icin diyetisyen bile ziyaret etti. Emre beyde dun gece 11-12 arasi 3. ameliyati bitince ugradi. Ameliyatimdan memnun kaldigini soyledi. Annem kizlarini sag saglim guzellestirdigi icin ayri minettardi emre beye :) her hastasi ile o kadar ilgili ve isini oylesine severek yapiyoki ameliyatlarini cok buyuk titizlikle yapiyo. Ablamin oldugu donemde bunu farketmistim ama suan kendi ameliyatimda bunu cok daha iyi anliyorum. Oyle hayret ediyorumki kendisine dun 3 ameliyat sonrasi muhananeye gidicekti. Allah uzun omurler versin bu gucu hic kesilmesin ellerinin sihiri hic kaybolmasin.. :) Suanda eve geldim hala cok iyiyim agrim yok ustelik adina paris dedigim yeni alcilarada bayildim :) son olarak yuzumde genel olarak bi sislik ve hafif bi morarti var ama ilk 3 gunu atlattiktan sonra daha ilerlicegini dusunmuyorum. sadece fazla yatmaktan kafam uyusmus gibi hissediyorum. Kafamin arkasi biraz agriyo ama burnumla ya da yuzumle ilgili hic bi rahatsizlik hissetmiyorum. Ozelliklede bogazdan henuz hic bi sizinti olmadi ve daha oncede yazdigim gibi kan tadi hic almadim. Burdan da tekrar emre beye cok tesekkur ederim. Ameliyat olmayi dusunenlere kesinlikle emre beyi hic terettut etmeden secmelerini oneririm. Simdilik benden bu kadar annem "kendini yorma diye" soylenirken cok bile yazdim :)

eski burnunu fotoğraflarda görmüştüm o halide güzeldi pek bi sorun yoktu eminim şuan çok daha güzel olmuştur çok geçmiş olsun canım:)

eski burnunu fotoğraflarda görmüştüm o halide güzeldi pek bi sorun yoktu eminim şuan çok daha güzel olmuştur çok geçmiş olsun canım:)

çok teşekkür ederim :) emre bey yapınca burunlar bi başka güzel oluyor :)) ***emre beye ve tüm burunlarına nazar boncugu***

Yokyok aramızda kalsın eski burnu güzel değildi:)) zaten güzel olsa emre bey o ameliyatı yapmazdı.ben canlısını gördüm ondan bîliyom.sadece ucuna yapılacak değişiklik mükemmelî yaratmıştır diye düşünüyorum.bence yeni burnu süper olmuştur.

estetik mucizeleri ey yüce Allahım senin güzel yaratmana gerek yok sanırım

En kocamanınsan Maşallah diyelim o zaman Emre beye sadece estetik olarak da bakmayalım canım.sağlık açısından da gerekli oluyor tabi.hatta sağlık için gidip güzel orjinal burnumuzu da bozan doktorlar var( tıpki benim gibî)işte o zaman Emre bey devreye giriyor ve estetiğin mükemmelini bizlere sunuyor.

Herkese yeniden merhaba :) bugün 5.günüm ve bu 5 günlük süreci o kadar rahat ve hızlı geçirdim ki Emre bey farkıdır diye yorumluyorum :) (ağrım sızım boğazdan kan akıntısı hiç birinin olmadığını daha önceden yazmıştım zaten)
Bu süreçte beni tek zorlayan şey ağız kuruluğudu bu yüzden elimden su hiç düşmedi, normalde günde 2 bardak suyu zor içen bir insan olarak günde 5 litre suyu rahatlıkla bitirir oldum. Sağlıkla güzelleşmek bu olsa gerek :)
nasıl geçtiğini anlamadan 5. günüm geldi ve bugün muayenehaneye gittim. Açıkçası Çiğdem ablamın anlattıklarından sonra biraz tırsarak gittim ama sonradan anladım ki üşengeç ablamın burun spreyini kullanmaması sonucu Emre beyin elleri ne kadar hafif de olsa tamponu zor çıkmış. Dediğim gibi Emre beyin elleri gerçekten çok hafif. Gözlerimi kapatmış acı çekmeyi beklerken silikon rahatlıkla cıktı. şimdi de çok rahat bir şekilde bandajımla aynadan bol bol burnuma bakıyorum :) sonuç olarak Emre bey sayesinde burnum ve ben çok mutluyuz sizde yeni açtığım albümden 5. gün fotoğraflarıma bakabilirsiniz :))

Oyy oyyyy ne güzel haberlerle geri geldin tatlım.Emre beye de sana da kocaman maşallah.dediğin gibi talimatlar yetine getirildiği düre içerisinde 1 hafta da herşey normale dönüyor. Sende çok kolay atlatmışsın çok çok geçmiş olsun.yeni burnunun ne kadar güzel olacağını gözletimde canlandırmıştım zaten .sabırsızlıkla şişletin inip yeni halini görmek istiyorum.5. Gün haline de hemen bakıyorum.gelişimini hep birlikte görmek ne güzel. Ablacını da seni de çok çok öpüyorum cnm

Çoooook teşekkür ediyorum hem yorumların hem de bu güzel enerjin için :)) bugun Emre beyle de konusurken kadınlar kulübünun lafı geçti ve bir aile gibi olundugundan, çok güzel paylasımlar oldugundan bahsettik. bende burnumun şekillenişini buraya sık sık yazmayı planlıyorum :)

Şelalem aynen öle canım.sizleri tanıdıkça özlim merak ediyom ben de ne yapayım.burada bir sürü kardeşlerim , arkadsşlarım oldu. Çok samimi bulduğum bir forum.şu an benim de dostum diyeceğim bir arkadaşım kadınlar kulubü sayesinde oldukısmet işte. Bak seninle bile tesadüf görüştük umarım daim olur.sizler de çok cana yakınsınız. Güzel haberlerini her daim paylaşmanı isterim.ben de kopamıyorum böle olunca. Emre beyin farkında olmadan bizlere yaşattığı mutluluk bizleri biraraya getirmeyi sağladı.o yüzden kendimi hep şanslı hissediyorum.beklediğime değdi çok şükür

çok haklısın buranın samimiyeti gerçekten çok güzel :) Emre beyin burunlarına sahip olmak bir ayrıcalık, herkesten çok farklı bi yeteneği var nazar değmesin masallahh :))

heeey kızlar merhaba, buraya burnum hakkındaki gelişmeleri sık sık yazmayı planlıyodum ama o kadar sorunsuz ve rahat geçiyoki sadece aynı seyleri yazmama neden oluyo :) bu arada cuma günü son bandaja geçicem sabırsızlıkla o günü bekliyorummm. dikişleriminde alıncagını tahmin ettiğimden önce su bir haftadır korktugumdan kendimi tutup atamadıgım kahkahamı atıcam ardındanda yeni fotogaflar koyucam :)))

Şelalem çok sevindim canım .maşallah.bence de korkulacak hiç bir şey yok.1 haftalık îyikeşme dürecinden sonra herşey normale giriyor zaten.insan bir an önce yeni burnunu mersk ediyor.en heyecsnlu kısmı da bu olda gerek .gelsn artist gibi fotolar artık.burun kesinlikle insanı çok değiştiriyor. Bizlere de bir güven geliyor kî sorma.Emre bey harikalar yarattıkça bizlerin mutluluğu paha biçilemezdarısı tüm ameliyat olacaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…