Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Bu arada daha 15 kere daha yazmam gerekli ki resimlerine bakmak icin

Ben yazmaya devam edeyim :)

@Karazeytin. O mesaj sana :)

aha 7 oldu simdi

canımsın yaaa gel seni öpem benim ki bildiğin doğal işte öle havalı bir burnum yok ama Emre bey herkese yakışanı yapıyor canım. bakarsın senin yüz hatlara çok doğal ve düz burun olmazda belki daha kalkık kavisli bir burun gider. bunun kararını birlikte veriyorsunuz zaten. o yüzden çok doğal olsun diye tutturma derim. ama göndermiş olduğun burun fotoları gerçekten çok hoş. fazla kalkık olmayan az kavisli yan profil gayet güzel. önden de burun delikleri çok görünmediği süre içerisinde hoş duruyor . bence iyi tercih olacaktır. tabi dediğim gibi alın elma ve çene kemikleriyle de orantılı olmalı bana soracak olursan:):26:
bu arada mesaj sayını dolduracak sayfalar var. ordan da çabuk doldurabilirisn cnm

:) :) :)

Cok haklisin. Onu gormeden ve o benim burnumu gormeden yuzde yuz bir burun sekiline karar veremem. Ama insallah guzel olur. Insallah Ya Rabbi yaaaa!!! Dr Ilhani gormek icin sabirsizlaniyorum. :) Hakkimda hayirlisi ne diyim :)

:) :) :)

Cok haklisin. Onu gormeden ve o benim burnumu gormeden yuzde yuz bir burun sekiline karar veremem. Ama insallah guzel olur. Insallah Ya Rabbi yaaaa!!! Dr Ilhani gormek icin sabirsizlaniyorum. :) Hakkimda hayirlisi ne diyim :)

canım aradın mı peki muayenehanesini. öncelikle randevu al canım. gerisi kolay. her şey o kadar hızlı gelişecek ki bir bakmışsın güzel burnunla ayna karşısında ohhh keyfini çıkar valla bak benim 2 ay oldu henüz. deli gibi fotoğraf çekiyorumne güzel bir duygu gerçekten. dediğim gibi boşuna onca yıl sıkıntı çekmişiz. tez zamanda senin de o güzel fotolarını görmek nasip olur bizlere de canım

merhaba Hayriye..ben de bir emre ilhan hastası olarak Dr.umu tavsiye ederim..mutlaka kendisiyle görüşmelisin..ben kendisine revizyon ameliyatımı oldum ve hem çok kalın hem de emre beyin söylediğine göre hiç elastik olmayan inanılmaz zor bir derim varmış..ona rağmen ortaya çıkan sonucu çok seviyorum

Aramaya calisiyorum ve baglanti kesilip duruyor Hatlar'da bir sorun var sanirim. Yarim saat sonra tekrar deniyecem. insallah baglanir.

Para konusunda bir derttim yok cok sukur :) sadece izin ve biletimi almam lazim :) Babamla konustum gecen gun, olumlu bir cevap verdi cok sukur :) Ama babamin'da sag solu bellisiz ya canim. :) Bi daha soracam tam emin olmak icin ondan sonra, Alah'in izniyle biletimi alacam. Ve tabi bilet alacagim gun'de randevu tarih ile yakin olmasi lazim. Ayy cok heyecanladim desem yalan degildir ha :)

:) Yazdigin icin cokk tesekkurler. Profil resimdeki bayan sensin galiba? Eger oylese cok HARIKA olmus :) Masallahh!!!! Sana da gecmis olsun. Annem benden daha cok heyecanli. Kendisi cok destek veriyor. Ne kadar cektigimi gordu ondan. Ana yuregi iste. Canim benim

randevunu almadan biletini alma canım. bir görüş bakalım ne zamana verecekler ona göre ayarlarsın sen de zamanını ve biletini. Babalarda kızlarına kıyamazlar canım. eminim o da senin mutluluğunu isteyecektir.inşallah hiç bir aksilik yaşamazsın da kısa sürede ameliyatını olursun.:13:

Insallah insallah. :) :)

Meraba kızlaarr, ben aranıza yeni katıldım özelliklede çarsamba günü Emre beye ameliyatım sonrası fotograflarımı paylasmak için üye oldum :) bu arada Emre beyin ünlü burunlarından biri olan ablamı tanıyosunuzdur; cgdmrcn :))

:) ablasının küçüğü :)
aramıza hoşgeldin

Hosgeldinnn:) biz de ailecek emre beye olduk annem ben en son da kardesim :) 13 gun once oldu kardesim de yeni:) ablanin burnu findik burun darisi senin basina canim bekliyoruz fotograflarini:) emre bey mukemmel bir doktordur guzel bir burun daha geliyor desene:)

Canım öncelikle geçmiş olsun .aramıza hoşgeldin.eminim Emre bey yüzünüze uygun en güzel burnu yapmıştır. Ablanın burnu da maşallah çok güzel.senin de bir o kadar güzel olmuştur.iyileşme sürecîni atlat en kısa zaman da fotoğraflarını görmek isteriz.sevgiler

Aramiza hosgeldin!!! :) :) :)

Ve bu arada cok buyuk gecmis olsun. :)

Dün Emre beyin muayenehanesinde görme şansım oldu.mesajında ameliyat olduğunu algılamışım.görünce şaşırdım tabi:))çok şekersin.ameliyatın yarınmış.şîndiden çok çok geçmiş olsun tatlım.ablan gibi sen de çok güzelsin.bir fındık burun daha gelîyor kesin.çok çok yakışacağından eminim.sevgiiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…