Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

verdi............................
oh sonunda 25 msj oldu ne saçma bi kural ya.

Kural saçma olunca bizleri de bu yola sevkediyorlar gerçi bunun için deneme tahtası sayfası var .tabi yeni kayıtlı olanlar farkddene kadar yol yarılanıyor
Şanslıymışsın canım.Emre bey fırsat buldukça cevapsız bırakmıyor diye biliyorum.seninli bayağı hızlı olmuş.sevindimameliyatlık durum var sanırım:)

Geçen cuma ikinci bandım ve dikişlerimin alınması için Emre beyin muayenesine gittim. Kendisi tatile çıktığından arkadaşı İlkay bey hastalarla ilgileniyordu. Arkadaş gerçekten de arkadaşa benzermiş, İlkay bey de Emre bey gibi son derece hastalarla özenle ilgileniyordu. Ama tabi ki bizler Emre İlhan fanatikleri olarak doktorumuzun yerine başkasını koyamayız

Burnumun son halini bugün albümüme ekledim. Cuma günü yeni burnuma tamamen kavuşucam ama bu bantlı halini de çok sevdim ben, dışarıda da rahatlıkla dolaşabiliyorum. Hem artık Emre İlhan sayesinde fotoğraf çekilirken ki "dur yandan çekme, dur oradan çekme, yok bu açıdan bakayım, yok kafamı su yönde tutayım" sorunlarım ortadan kayboldu. Artık tam istediğim gibi olan, Emre beyin sihirli ellerinin eseri burnumla her açıdan fotoğraflar çekilebiliyorum :))

Bantlı fotonu gördüm canım çok çok beğendim.canlı canlı burnumu gören bîri olarak söylüyorum emre bey yine mükemmeli başarmış.burun ucun çok şeker görünüyor.güzel yüz hatlarına uygun bir burun olmuş.bantlı olmadına rağmen şekli belli ve şişlik falan da göremedim ben. Maşallah diyim canım . Güzelliğine güzellik katılmış allah nazarlardan korusun.

gecmış olsun cokk.. pekı kac gunde morluklar gıttı

O kisiye gore degisir kiminde hic olmuyor kiminde 3 5 gunde geciyor kiminde benim gibi 1 ayda anca geciyor:) ama ben istisnayim sanirim kimseye benim kadar morluk gormedim:) tabi benimde en bariz olan morluklar 1 haftada gecti

ben de de 1 hafta sürmüştü morluk ve şişlik ama zaten alçılısın mor şiş umrumda deel di benim de. bazılarında hiç olmuyor gerçekten olanda da genelde 1 haftada iyileşiyor. sağolsun emre bey her şeye karşı bizleri hazırladı. ameliyat sonrası kullanmamız gereken ilaç, merhem, ağrı kesici gerekli ne varsa temin ettirdi de o dönemi çok kolay atlattık.

gecmış olsun cokk.. pekı kac gunde morluklar gıttı

2.gün gözlerim baya şişti ve en mor oldugu gündü. Üçüncü günden itibaren hem şişlikler hem de morluklar 1 hafta içinde yok oldu. Bünye ve bol bol sürdüğüm arnika krem ile ilgili oldugunu düsünüyorum :))

Kızlar carsamba amelıyat oldum ve bugun gozlerımı acaöıyorum sıslıkten tum yuzum sıstı yarın emre beye gıtcem ama bu halde nasıl dısarı cıkcam bılmıyorum

Kızlar carsamba amelıyat oldum ve bugun gozlerımı acaöıyorum sıslıkten tum yuzum sıstı yarın emre beye gıtcem ama bu halde nasıl dısarı cıkcam bılmıyorum

geçmiş olsun canımşişlikler artık gerileyecek . bundan sonra iyileşme dönemine gireceksin canım merak etme. tamponların çıkınca da daha rahat edeceksin. mesajını yeni gördüm. emre beye göründün sanırım. nasıl geçti:26: dışarıya çıkma konusunda de kendini kesinlikle kasma canım. hiç bir şey umrunda olmasın bu saatten sonra. biliyorsun ki bu durum geçici. önemli olan bundan sonra istediğin gibi bir burna sahip olman ve sadece bunu düşün ve kendini de bu konuda kasma canım.

Kızlar emre beye sormayı unuttum bugun tamponlarım alındı spreye devam etcekmıyım? Sımdıden cok tesekkurler=)

Bugun cok ıyıyım 5.gunum ve sıslıklerım azaldı
Tamponlarım cıktı cok rahat ve mutluyum
=)

Kızlar emre beye sormayı unuttum bugun tamponlarım alındı spreye devam etcekmıyım? Sımdıden cok tesekkurler=)

Bugun cok ıyıyım 5.gunum ve sıslıklerım azaldı
Tamponlarım cıktı cok rahat ve mutluyum
=)

Canım geçmiş olsun.tamponlar biraz sıkıcı şimdi daha rahat olacaksın.spreyini bir süre daha kullanmalısın canım.burun içînî nemli tutuyor.her ne kadar nefes alsanda zaman zaman kurulum yapıyor bir de temizlenesî için gerekli .ihmsl etme sadece saat aralığını biraz daha uzatabilirsin.bantlar için gittiğinde emre bey durumuna bakar ona göre önerilerde bulunur.nasıl canım nefes alman.

Yıne cevapladıgın ıcın cok tesekkur ederım=)
Nefes almanın basıl bır duygu oldugunu tamponlar cıktıktan sonra anladım
Sıs ama umarım 1 bucuk ayda normal olur okullar acıkmadan
Ama cok mutluyum
Butun sıkıntısı ılk 3 gunmus
Inanın buna degıyor yaptırmak ıstıyrn herkes yaptırsın ılerde neden gecıktım dıye pısman plmayın=)

kesinlikle 3 günden sonra daha bir rahatlıyorsun.şişlerine pek takma olacak o kadar. sonuçta kalıcı değil canım. her geçen gün şişlerin daha da inecek. ben ilk ayımda şiş olmasına rağmen o kdar beğeniyordum ki burnumu meğer o zamanlar çok şişmiş burnum. bunu 3 ayımı doldurunca daha da iyi anladım. bundan sonra dada da fark edecek tecrübeli arkadaşlar biliyorum. sen öğrenci misin canım? o zamana kadar burnun iyice şekillenmiş olacak emin ol. senin önceki burnun nasıldı bu arada :26:

Egrı ve neredeyse hıc nefes alamıyordum
Zor bı burundu yanı
Ve evet ogrencıyım eylule kadar guzellesır ınsallah
Ama emre bey cok ıyı ve guven veren bı doktor
Ona guvenıyorm guzel olcak dedı=)

Zor bı burundu yanı

kesinlikle çok güzel olcak:) en zorunu atlatmışsınız şimdi sabır gerekiyor sadece :) çok geçmiş olsun

Zor bı burundu yanı

evet nefes alamamak ne kadar kötü . ben de yıllardır bu sorun vardı.neyse her şey düzelecek çok şükür. emre bey gerçekten o güveni veriyor.zaten güvendiğim için ben de tercih ettim. çünkü işine olan aşkı zaten tartışılmaz. hastalarına da çok önem veriyor. bu yüzden şanslıyız diyebilirim.eylüle kadar burnun çok güzel olur canım. iyice şişler inecek o hallerine bile bayılacaksın.maşallah.bende merak ettim şimdi. toparlan bir arada fotoğrafını görmek isterim canım.

En kısa zamanda hatta 2-3 gune koycam
Goz altlarım ve bırazcıkta basın agrıdıgı ıcın usenıyorum ama koycam=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…