Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Hosgeldinnn:) biz de ailecek emre beye olduk annem ben en son da kardesim :) 13 gun once oldu kardesim de yeni:) ablanin burnu findik burun darisi senin basina canim bekliyoruz fotograflarini:) emre bey mukemmel bir doktordur guzel bir burun daha geliyor desene:)

Eminim emre bey sizde de harikalar yaratmıştır. kardeşine de güzellikler dolu geçmiş olsun :))

Dün Emre beyin muayenehanesinde görme şansım oldu.mesajında ameliyat olduğunu algılamışım.görünce şaşırdım tabi:))çok şekersin.ameliyatın yarınmış.şîndiden çok çok geçmiş olsun tatlım.ablan gibi sen de çok güzelsin.bir fındık burun daha gelîyor kesin.çok çok yakışacağından eminim.sevgiiler....

dün cok güzel bi tesadüf oldu :) evet ameliyatım yarın sabah -özellikle emre beyin çektiği fotoğraftan sonra daha bi istekliyim :p
ayrıca çok teşekkür ederim senin burnun gibi güzel bi buruna kavuşcagım içinde cok mutluyum :))

dün cok güzel bi tesadüf oldu :) evet ameliyatım yarın sabah -özellikle emre beyin çektiği fotoğraftan sonra daha bi istekliyim :p
ayrıca çok teşekkür ederim senin burnun gibi güzel bi buruna kavuşcagım içinde cok mutluyum :))

Yeni burnuna kavuşacağın için ben de bir o kadar heycanlanıyorum.helekî eski burnunu görünce Emre beyin sende bırakacağı eserî görmek için sabırsızlanıyorum.öle çok kötü bir görüntüsü yok tabi burnun ama özellikle ucuna yapacağı bir dokunuş bile güzelliğine güzellik katacaktır.etli bir burna da sahip olmadığın içîn ablan gibi fındık bir burna sahip olacaksın .senin de çok doğal gözükecek bundan emînim:)) narkozun etkisinden kurtulur kurtulmaz seni burda görmek isteriz.güzel haberlerini bekliyoruz canım.öptüm:KK16:

Uploaded with ImageShack.us

2 yıl önceydi.Biraz korkak biraz tırsak biraz meraklı hafiftende cesaretli bir hal içinde aynada baş parmağımla burnumu yukarı kaldırıp kaldırıp indirirdim. Kendimi öyle hayal ederdim, hatta bazen alnıma kadar bantlardım falan :))) gülüyosunuz dimi okurken hahaha sonra bi ara unuttum yine koca burnumu, alışıyo insan doğduğumda beri benle sonuçta sonra bir duyarım ki efendim çağla güzel kız ama burnu çok kötü, KARGA gibi burnu var demekki benimde beklediğim buymuş, çok teşekkür ediyorum benle dalga geçen sevimli düşmanlarıma deli gibi araştırmaya başladım, 5 doktorla görüştüm tatmin olmadım inanmadım, mal gibi bakıyolar, tamam yaparız diyolar. aradığım bu değil...parlayan gözler görmeliyim, işini aşkla yapan,mükemmeliyetçi,candan bi doktor olmalı.. derken bu siteye girdim son çare, hani belki yaptıran bi arkadaşla iletişim kurarım doktorundan memnun kalmış olur gaza gelirim bende diye Emre İlhan hakkında iyi yorumlar okuyunca etkilenmekle beraber kendimi bağdat caddesinde kendisinin ofisinde buluverdim. tanıştık. aramızda şöyle bi diyalog geçti :

emre bey: çağla hanım siz iddialı birisiniz.Size sıradan bi burun yapamam. Biraz cesaretli biraz masum biraz asilik olmalı ifadede..
çağla: (şokta) ee şey evet.. nası bildiniz ?!
emre bey: (güler) söyle bakalım nası bi ifade seçiyosun ?
çağla: ben masum olmak istiyorum. yüzümde daima kavga edicekmiş gibi bi ifade var.O GİTSİN MESELA !!
emre bey : olmuş bil. :KK66:

sonra yattık sendeye sendeleye sendeleye aldığım rahatlatıcı iğne etkisiyle, doktorlar dizisinin doktoru sanıyorum kendimi.:KK1::KK1: arkadaşım komalarda gözümü bi açtım uyanma odasındayım, ama allahım ameliyat olmuşum, burnum acımıyo. aksine ayaklarım acıyo.. ulan burnumu ayaklarımama monte ettniz diye haykırmak istiyorum meğer topuklarım kımıldamasın diye 2 meteryal takmışlar altına ayaklarım su toplamış. anam sanarsın ki içerde falakaya çektiler neyse sonra 7 de yemek yedim dikiş yerleri burnumda titreye titreye.. böhüüü o sahneler fena. (bu arada ilk sedyeyle içeri girdiğimde kusmuşum midemi spire etmeyi unutmuşlar annem çocuğum kan kusuyo ölüyo die acıbademi ayağa kaldırdı neyse bu kanlı sahneyi sinirle geçiyorum ) neyse sonra wcye gircem ay yok anam sokmuyo hemşireler, neymiş kendimi görürmüşüm pskolojim bozulurmuş, ulan zaten olan olmuş şişmişiz balon gibi daha ne olabilir ama acı yok ben anlatırken korkmayın bak. relaxxxxx :KK66:) sonra wcye bi girdim yandan tilki önden domuzum abi çıktım anneme bu hayvan betimlemelerinden bahsettim, saçmalama kız ! dedi sonra 2 hafta şiş bi şekilde gezdim hatta yolda gören bebeler ablaya nnnoolmuuuşş diyolardı bende ağlamaklı bi ifade babam bakar bakar yüzüme güler gelen akrabalar ah kız ne hallere düştü der... arkamdan konuşanlar çağla neye benzedi diye konuşur. orda bana bi pskolog lazımdı ama kendi kendime hep iyi ve en güzel olcağımı anlattım .. ve sonuç bu resimdir. saygılar. korkmayın. konuşanlar şimdi çok sessiz. kusur arıyolar ama bulamıyolar .. şerefineee Emre İlhan....
:nazar::nazar::nazar:

Yeni burnuna kavuşacağın için ben de bir o kadar heycanlanıyorum.helekî eski burnunu görünce Emre beyin sende bırakacağı eserî görmek için sabırsızlanıyorum.öle çok kötü bir görüntüsü yok tabi burnun ama özellikle ucuna yapacağı bir dokunuş bile güzelliğine güzellik katacaktır.etli bir burna da sahip olmadığın içîn ablan gibi fındık bir burna sahip olacaksın .senin de çok doğal gözükecek bundan emînim:)) narkozun etkisinden kurtulur kurtulmaz seni burda görmek isteriz.güzel haberlerini bekliyoruz canım.öptüm:KK16:

:)) çok teşekkür ederiim, zaten herkesde oldugu gibi büyük ihtimal benimde ağrım sızım olmaz kendime gelir gelmez yazarım buraya :))

yarın ameliyatmı oluyosun ? :)

Eveettt sonunda emre beyin sihirli elleri yarın burnuma dokuncak :)

Çok güzel olcaksınnnn, hazırmısın değişime :)) söyle mideni aspire etmeyi unutmasın dangoz hemşireler. kan kustum ameliyat sonrası. ayakların çok ağrıcak bide. bunlara hazır ol. başka bişey yok.

Çok güzel olcaksınnnn, hazırmısın değişime :)) söyle mideni aspire etmeyi unutmasın dangoz hemşireler. kan kustum ameliyat sonrası. ayakların çok ağrıcak bide. bunlara hazır ol. başka bişey yok.

Hazırıım yarın sabahı iple çekiyorum :) söylediğin için sagol kan kusmak istemem tabiki

Hazırıım yarın sabahı iple çekiyorum :) söylediğin için sagol kan kusmak istemem tabiki

Çok heyecanlııııııı... Aynaya bakınca bu nedir deme, ilk baştaki görüntüyü umursama,mutlaka 1 ay bekle, uyanma odasında ilk bilincin açılacak, gözlerini açamayabilirsin korkma, uyanmak için kendini zorla, bismillah de kalk... huhh.... ne günlerdi be.. :)

Çok heyecanlııııııı... Aynaya bakınca bu nedir deme, ilk baştaki görüntüyü umursama,mutlaka 1 ay bekle, uyanma odasında ilk bilincin açılacak, gözlerini açamayabilirsin korkma, uyanmak için kendini zorla, bismillah de kalk... huhh.... ne günlerdi be.. :)

evet ilk şişlerimin psikolojimi bozmasına izin vermicem :)

Herkesin bünyesi farklı oluyor sanırım.bende mide bulantısıda yapmadı kusmam da olmadı haliyle.tabi kusan hastalarda var .o yüzden bünyeye göre değişiyor sanırım.bacak ağrımda olmadı.sana varis çorabı gîydîrmişlermiydi.belki ondandır hiç ağrı sızım olmadı benim çok şükür.umarım şelalemin de olmaz:)

Herkesin bünyesi farklı oluyor sanırım.bende mide bulantısıda yapmadı kusmam da olmadı haliyle.tabi kusan hastalarda var .o yüzden bünyeye göre değişiyor sanırım.bacak ağrımda olmadı.sana varis çorabı gîydîrmişlermiydi.belki ondandır hiç ağrı sızım olmadı benim çok şükür.umarım şelalemin de olmaz:)

topuklarım acıyodu, kımıldamıyım diye iki yuvarlar meteryal koymuşlar, onlarda şişirmiş davul gibi topuklarımı. ayrıca genizden akan kan mideye gidiyo biliyosun senin miden aspire edilmiş o halde. benimkisini unuttuklarını söylediler çünkü :KK43:(

Umarıım bende seninki gibi agrısız bulantısız atlatırım :) zaten burnunu dün yakından görme şansım oldu çok güzellll tam bi emre ilhan imzası :))

topuklarım acıyodu, kımıldamıyım diye iki yuvarlar meteryal koymuşlar, onlarda şişirmiş davul gibi topuklarımı. ayrıca genizden akan kan mideye gidiyo biliyosun senin miden aspire edilmiş o halde. benimkisini unuttuklarını söylediler çünkü :KK43:(
Haklısın canım geniz temizlenmez ise olu öle şeyler.sen acı ademde oldun sanırım.biz liv hospital mükemmel hastane hem de çalışanları çok iyi.hemşireler çok ilgili.herşey düşünülmüş.onun artsını da yaşadım sanırım:)
Umarıım bende seninki gibi agrısız bulantısız atlatırım :) zaten burnunu dün yakından görme şansım oldu çok güzellll tam bi emre ilhan imzası :))

İnşallah canım senin için dua edicem.tez zamanda da toparlarsın merak etme.zaten yanında her zaman tecrübeli ablan var bizlerde seni yanlız bırakmayız.evde geçireceğin süre de burada konuşuruz.sıkıcı bir süreç bilirim.bu arada burnumu beğenmene sevindim. Ama bsşka başka burunlarıda görünce özeniyotum sanırım.dün Emre beye söyledim bi tık daha kaldırsak daha mı iyî olurdu diye.kızdı bana:)) sen doğal istedin kaldırma dedin diye:)) eee haklı ben böle istedim.çok da doğal oldu.sevim bu halimi de ama kalkık da hiç fena olmazdı dimi:) ikna edersem ben de kaldırtacam eccük:)) sonuçta Emre beye ameliyat olmaktan korkmuyorum.gerçi emre bey bu doğal burnumu beğeniyor o yüzden dokunmak istemiyor.2 ay oldu daha kalkar dedi.bakalım 6 ay sonraki şekline sanırım ben biraz acele ediyorum:)

Haklısın canım geniz temizlenmez ise olu öle şeyler.sen acı ademde oldun sanırım.biz liv hospital mükemmel hastane hem de çalışanları çok iyi.hemşireler çok ilgili.herşey düşünülmüş.onun artsını da yaşadım sanırım:)

yahu acıbademde oldum ondan heralde. cıx cıx cıx...

İnşallah canım senin için dua edicem.tez zamanda da toparlarsın merak etme.zaten yanında her zaman tecrübeli ablan var bizlerde seni yanlız bırakmayız.evde geçireceğin süre de burada konuşuruz.sıkıcı bir süreç bilirim.bu arada burnumu beğenmene sevindim. Ama bsşka başka burunlarıda görünce özeniyotum sanırım.dün Emre beye söyledim bi tık daha kaldırsak daha mı iyî olurdu diye.kızdı bana:)) sen doğal istedin kaldırma dedin diye:)) eee haklı ben böle istedim.çok da doğal oldu.sevim bu halimi de ama kalkık da hiç fena olmazdı dimi:) ikna edersem ben de kaldırtacam eccük:)) sonuçta Emre beye ameliyat olmaktan korkmuyorum.gerçi emre bey bu doğal burnumu beğeniyor o yüzden dokunmak istemiyor.2 ay oldu daha kalkar dedi.bakalım 6 ay sonraki şekline sanırım ben biraz acele ediyorum:)

çok teşekkür ederimm alçı cıkana kadarki süreç sıkıcı olabilir sanırım gerçektende
ve dediğin gibi iki aylık bi burun eminimki 1 yıl içinde cok fazlasıyla değişecektir hem ucu gayet kalkık yüzünede cok güzel yakısmıs :) ablam için bile daha kavislenecek dedi emre bey eminimki seninde sislerin indiğinde kalkıklıgı daha cok belli olucaktır :)

çok teşekkür ederimm alçı cıkana kadarki süreç sıkıcı olabilir sanırım gerçektende
ve dediğin gibi iki aylık bi burun eminimki 1 yıl içinde cok fazlasıyla değişecektir hem ucu gayet kalkık yüzünede cok güzel yakısmıs :) ablam için bile daha kavislenecek dedi emre bey eminimki seninde sislerin indiğinde kalkıklıgı daha cok belli olucaktır :)

Evet ya ben en îyisîmi susayım:))) daha çok erken 2 ay da burun mu oturur dimi. Şişmiş dolanıyom hala bir de kalkık diye tutturuyom hahahahaaaa napım böle senesini dolduranları görünce heves ediyorum ben de:) taam bekliyecem başka çare yok dimi..

bende kan kusmuştum:S

X