Herkese yeniden merhaba :) bugün 5.günüm ve bu 5 günlük süreci o kadar rahat ve hızlı geçirdim ki Emre bey farkıdır diye yorumluyorum :) (ağrım sızım boğazdan kan akıntısı hiç birinin olmadığını daha önceden yazmıştım zaten)
Bu süreçte beni tek zorlayan şey ağız kuruluğudu bu yüzden elimden su hiç düşmedi, normalde günde 2 bardak suyu zor içen bir insan olarak günde 5 litre suyu rahatlıkla bitirir oldum. Sağlıkla güzelleşmek bu olsa gerek :)
nasıl geçtiğini anlamadan 5. günüm geldi ve bugün muayenehaneye gittim. Açıkçası Çiğdem ablamın anlattıklarından sonra biraz tırsarak gittim
ama sonradan anladım ki üşengeç ablamın burun spreyini kullanmaması sonucu Emre beyin elleri ne kadar hafif de olsa tamponu zor çıkmış. Dediğim gibi Emre beyin elleri gerçekten çok hafif. Gözlerimi kapatmış acı çekmeyi beklerken silikon rahatlıkla cıktı. şimdi de çok rahat bir şekilde bandajımla aynadan bol bol burnuma bakıyorum :) sonuç olarak Emre bey sayesinde burnum ve ben çok mutluyuz sizde yeni açtığım albümden 5. gün fotoğraflarıma bakabilirsiniz :))