Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

canım düşüncelerimizi yazarsak olay çıkıyo ben artık yazmıyorum ama kesinlikle Emre İlhan derim :)
canım neden olay çıkıyor ki görüyorum başka doktorların sayfalarında olumsuz eleştiriler var.emre ve muhammed bey hakkında tercih yapmam lazım denildiğinde mi sorun çıkıyor

canım neden olay çıkıyor ki görüyorum başka doktorların sayfalarında olumsuz eleştiriler var.emre ve muhammed bey hakkında tercih yapmam lazım denildiğinde mi sorun çıkıyor

yaziyim o zaman ben muammed beyin burunlarını bi kaç kişi dışında hiç bi zaman beğenmedim bunu yazdığımda çok tepki gösterenler oldu o yüzden:) kendi düşüncelerimi söyliyim o zaman Muammed beyin burunlarının şekli hep aynı ben hiç farklı buruna rastlamadım burun sırtı kalın,köşeli... yine burun sırtı burun ucuna oranla yüksekte... burun ucuda yine burun sırtı gibi belirgin köşeli burun delikleri büyük, burun kanatlarında da pek değişiklik yapmıyo erkeksi burun tarzı var bence... İmkan olsa şuan yaptğı burnun şeklini buraya çizerdim bu yüzden ben tercih etmedim ama kesinlikle başarısız değil beğenmediğim halde çoğu doktora göre başarılı bence sonuçta çok kötü burunları da gayet güzel düzeltmiş ama Emre beyle karşılaştırma bile yapamıyorum yine tekrar edeyim bu BENİM DÜŞÜNCEM :) Söyledikleri gibi Emre bey kalkık burun yapmıyo kim ne istiyosa onu yapıyo kalkık isteyene kalkık doğal isteyene doğal, kimsede doğal yaptığı burnu anlayamaz.

Son düzenleme:
muhammed beyinde emre beyin de beğenmediğim burunları oldu.ama şöyle düşünmek lazım .o burun için en iyi şekil belki de odur.belki daha iyisi olamaz. o yüzden beğenemiyoruz.

Op. Dr. A. Emre İlhan - HABERTURK 1GÜN Programı - YouTube bu videoyu muhammed beyin sayfasına da yazdım.burdaki burnu ben pek beğenemedim.biraz yapay duruyor sanki. ama dediğim gibi beğendiğim burunları da olmuştur.

bu konuda haklısın her burun şekli farklı, her hastanın istekleri de farklı bu arada habertürkteki bayanın burnunu Emre bey yapmamış zaten videoda öyle bi şey söylemiyo dikkat edersen

11 ay once emre beye ameliyat oldum kalin derili olmama ragmen cok memnunum cevremde emre beye ameliyat olan cok kisi var annem ve kardesimde dahil :) hepimiz cok memnunuz yarin fotograf ekleyecegim gormek isteyen ekleyebilir:)

Bende fotoğraflarınızı görmek isterim sanırım albümünüz kapalı dışa,ekliyorum arkadas olarak )

merhaba
sinüzit, burun eti küçültme, deviasyon ve estetik olmak için doktor arayışındaydım. emre ilhan ya da barış çakır diye düşünüyordum. emre beyle görüşmüştüm.
çok sıcak kanlı biri.sevdim. sonunda 19 nisana günümü aldım. hayırlısı

Oncelikle 3 ay cok kisa bir donem canim,Burunun oturmasi,seklini anlaman icin 6 ay 1 sene gecmesi sart ...Simdiden kendine stres yapma kalkikligini sislerin indikce inan cok degisiyor burunun gorunusu
kendine zaman tani,dikkat et eger sonuc seni mutlu etmezse Emre Bey ile paylas bunu eminim ortak bir cikar yol bulucaksiniz...
Sisler indikten sonra burnun duser demek icinde cok erken zaman tani kendine dedigim gibi sonra bakarsin duruma benim burnumdaki sorun odemlerim inmedi bunda benim hatamda olabilir kizim var kucagimd atasiyorum devamli,ayrica ciddi yuzlu yemek yerim bunlarinsa etkisi olabilirdi veya bunyesel bilemiyorum burun ucu odemim benim 1 sene sonra hala vardi ve bu burun ucu asagi sarkikti dolayisi ile Emre bey ile gorustuk bunun boyle olmamasi gerektigine karar verdik islem yapilirkende odemler alindi sanirim o zaman birazda kaldirildi burun ucu budur yani ,Benim burun kenarimda kesik yoktu burun altimda kesik vardi ama o iz giderek azaliyor hic ama hic farkedilir bir iz degil eger senin izlerin cok gorunen bir durumda seni rahatsiz ediyorsa bilemicem ama benimki hem altta hemde giderek siliklesti yani dikkat cekmiyor,rahatsiz etmiyor sana tavsiyem kendine dikkat et odemlerinden dolayi benim gibi bebek tasimadigini farzediyorum agir kaldirma,tuzlu,asitli yeme odem giderici meyveler ye ananas gibi stres yapma ,endise yapma kendine burnuna zaman tani eger 1 sene sonra sikayetkerin devam ederse eminim Emre Bey ile gorusup bir cikar yol bulabilirsiniz ama ben tecrubeme dayanarak diyorumki bu ameliyat sabir isi bekliceksin odemlerin gecicek burun seklin ortaya cikicak ay ve gun degisiyor burun sabirla bekle cnm simdiden 3 ayda stres yapma umarim gonlunce olur :)

Canım özelden mesaj attim.Kuzenınız eskı amelıyatlarını kıme oldu.dr.fatih dağdelen'e ameliyat oldu mu?Ayrıca 4.ameliyatını olan kuzeninizın durumu nasıl? canım bilgi verirsen çok mutlu olurum...

çok istiyorum ameliyat olmayı aslıunda burnum çok da kötü değil ama tamamen güzellik tutkusu

çok da doğru düşünüyorsun evet bir burun için en iyi şekli kişinin yüz yapısı, burnu ve doktorunun tecrübesi belirliyor. her burunda her şey yapılabilirmiş gibi düşünmemek lazım. bu yüzden her burunu bir kalemle çizilmiş gibi düşünmek yanlış olur, başka doktorların yaptığı burunları kalemle çizme tasvirine girmek gibi...ben burnumun bahsedilen tasvirdeki burunla alakası olamadığını düşünüyorum ve beğeniyorum. seninde kendi beğenin önemli olan, benim burnumu beğenmeye bilirsin belki ama senin burnun üzerinden doktorun yaratacağı şeyler bambaşka...

bence ön yargı oluşturmadan görüşerek, en doğru kararı verebilirsin. iki doktorun hastaları da doktorunu fazlasıyla seviyor ve memnunlar, her ikisi de çok başarılı... yaptıkları burunlar kişi yüzüne göre değerlendirdiğinde gayet hoş...senin doktorla olan iletişimin çok önemli, kendini en rahat ifade edebildiğin ve rahat hissettiğin görüşmede kararın çoktan netleşmiş olur.

Son düzenleme:
emre bey göz kapağı estetiği yapıyor mu? yapmıyorsa üzülücem çünkü yüz estetiği konusunda emre bey kadar güven veren doktor pek yok

arkadaşlar ben emre beyden ameliyat için nisana gün aldım fakat nisan gibi zam gelecekmiş benim ödeyeceğim miktara yansır mı bilen var mı aranızda ?

arkadaşlar zam geliyormuş sanırım doğruymuş kuzenim için aldık ameliyat gününü o ilk ameliyatını olacak benim tavsiyemle emre ilhana ameliyat olacak ben revizyon olduğum için ve revizyon ücreti de bana baya fazla geldiği için ben olamıyorum revizyonlar ne kadar olmuştur kim bilir offf

Ben 2 yıl önce ameliyat oldum ve 2 yıldır nefes alamıyorum son zamanlarda iyice kötüleşti artık nefes almaktan başka düşündüğüm birşey yok. Sitede ismi geçen ünlü cerrahlardan birkaçıyla görüştüm hiç biri net birşey söyleyemedi.Emre beye de gitmek istiyorum ama randevu almak imkansız ve benim bekleyecek halim kalmadı. Kendisine mail de attım sekreter ile not da bıraktım ama dönüş yok. Üstelik ben de doktorum.. Ne yapmalıyım fikri olan var mı?

Bence Emre ilhan a git. Randevu alamasında git araya alırlar illaki.
Ben 19 Nisan a gün aldım. Ama hala baris cakir mı Emre ilhan mı kararsızım. Çünkü Nisan 19 a çok var. Şubat ortası olabilsem keske ameliyat. Ama çok dolu Emre bey veremiyor Şubat'a gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…