canım neden olay çıkıyor ki görüyorum başka doktorların sayfalarında olumsuz eleştiriler var.emre ve muhammed bey hakkında tercih yapmam lazım denildiğinde mi sorun çıkıyorcanım düşüncelerimizi yazarsak olay çıkıyo ben artık yazmıyorumama kesinlikle Emre İlhan derim :)
canım neden olay çıkıyor ki görüyorum başka doktorların sayfalarında olumsuz eleştiriler var.emre ve muhammed bey hakkında tercih yapmam lazım denildiğinde mi sorun çıkıyor
bu konuda haklısın her burun şekli farklı, her hastanın istekleri de farklı bu arada habertürkteki bayanın burnunu Emre bey yapmamış zaten videoda öyle bi şey söylemiyo dikkat edersenmuhammed beyinde emre beyin de beğenmediğim burunları oldu.ama şöyle düşünmek lazım .o burun için en iyi şekil belki de odur.belki daha iyisi olamaz. o yüzden beğenemiyoruz.
Op. Dr. A. Emre İlhan - HABERTURK 1GÜN Programı - YouTube bu videoyu muhammed beyin sayfasına da yazdım.burdaki burnu ben pek beğenemedim.biraz yapay duruyor sanki. ama dediğim gibi beğendiğim burunları da olmuştur.
11 ay once emre beye ameliyat oldum kalin derili olmama ragmen cok memnunum cevremde emre beye ameliyat olan cok kisi var annem ve kardesimde dahil :) hepimiz cok memnunuz yarin fotograf ekleyecegim gormek isteyen ekleyebilir:)
merhaba ben de emre beye ameliyat oldum ..üc ay olucak ..ödemlerim daha tam inmedi ben de de ayni durum var..ben hafif kalkik istemisim ama suan burnum sis, sislikler indikten sonra burnum daha da düser diye korkuyorum ..Size neden yeniden ameliyat yapti emre bey anlamadim , burun ucunu kaldirdi yani ..baska islem derken tekrar burunla ilgili bir islem mi ..ve benim burnumun kenarinda bir kesik var, emre bey gecicek dedi beklemedeyim , gecmezse ben de tekrar birdahaki görüsmem de kendisine söylicem ..Cok soru sordum sanirim ama cevap verirseniz sevinirim ..
kesinlikle Emre hocayı öneririm ablam 2. ameliyatını emre beye oldu ve harikalar yarattı emre hoca ve bu ayın 28 de kuzenim 4. ameliyatını emre beye olucak daha önceden başka doktorlara 3 başarısız ameliyat olmmuş ve umutsuz bir kuzenim vardı taaki emre hocayı tanıyana kadar
muhammed beyinde emre beyin de beğenmediğim burunları oldu.ama şöyle düşünmek lazım .o burun için en iyi şekil belki de odur.belki daha iyisi olamaz. o yüzden beğenemiyoruz.
Op. Dr. A. Emre İlhan - HABERTURK 1GÜN Programı - YouTube bu videoyu muhammed beyin sayfasına da yazdım.burdaki burnu ben pek beğenemedim.biraz yapay duruyor sanki. ama dediğim gibi beğendiğim burunları da olmuştur.
emre bey göz kapağı estetiği yapıyor mu? yapmıyorsa üzülücem çünkü yüz estetiği konusunda emre bey kadar güven veren doktor pek yok
Ben 2 yıl önce ameliyat oldum ve 2 yıldır nefes alamıyorum son zamanlarda iyice kötüleşti artık nefes almaktan başka düşündüğüm birşey yok. Sitede ismi geçen ünlü cerrahlardan birkaçıyla görüştüm hiç biri net birşey söyleyemedi.Emre beye de gitmek istiyorum ama randevu almak imkansız ve benim bekleyecek halim kalmadı. Kendisine mail de attım sekreter ile not da bıraktım ama dönüş yok. Üstelik ben de doktorum.. Ne yapmalıyım fikri olan var mı?