evet canım bende dün gördüm gerçekten karalama amaçlı üye olan insanlar var ne yazık ki !! hatta mesaj attım cevap bile vermedi kim artık bilmiyorum. Emre beyin öyle bi burun yapması imkansız çok başarılıdır hem ben hem kardeşim Emre beye ameliyat olduk o kadar memnunuz ki her zaman dua ederim doktoruma... hastalarının da dediğin gibi hep yanındadır bi insan başarılıysa saygı duymak gereker böyle oyunlar çok ahlaksızca...Birde revizyon olmak istediğini söylemiş iyi de revizyonda en başarılı doktorlardan biri zaten kime düzelttirmeyi düşünüyosun yani... insanlar mahvolmuş burunlarını, 4 kez ameliyat olmuş çökmüş burunlarını Emre İlhana düzettirirken bu revizyon için başka yerlere başvuruyo duruma bakar mısın!birinin yazdiklarini gordum dun muhammet dilberin sayfasina yazmis emre beyin ameliyat ettigini eskisinden kotu oldugunu yazmis o kisinin 5 farkli hesabi varmis yakalamislar diger hesaplarda da ameliyat olmadigini yazmis taniyan bilir zaten emre beyin hastasi olsa ve begenmese emre bey her turlu arkasinda olur benim 1 sene oldu ameliyat olmadan once de sonra da emre bey hep yanimdaydi ne zaman aradiysam ulastim gecenin bilmem kacinda endiselendim diye hemen yanina gittim bakti doktorumu iyi tanidigim icin yaziyorum. Oyle bir durum olsa o hastasini asla magdur etmez yillardir taniyorum emre beyi hic boyle birsey duymadim cok sasirdim ogrendim ki yalanmis zaten :) turkiyede en cok revizyon yapan doktor bu konuda cok basarili olan bir doktor kendi hastasi memnun olmasa onu nasil oyle bir durumda birakir :) daha iyisini yapar eminim.Emre beye ailede 4 kisi ameliyat olduk cok memnunuz iyi tanidigim icin rahatsiz oldum ve bu durumu kendi sayfasinda paylasmak istedim boylelerine firsat vermeyin gercek olmayan durumlara inanmayin diye:)
evet canım bende dün gördüm gerçekten karalama amaçlı üye olan insanlar var ne yazık ki !! hatta mesaj attım cevap bile vermedi kim artık bilmiyorum. Emre beyin öyle bi burun yapması imkansız çok başarılıdır hem ben hem kardeşim Emre beye ameliyat olduk o kadar memnunuz ki her zaman dua ederim doktoruma... hastalarının da dediğin gibi hep yanındadır bi insan başarılıysa saygı duymak gereker böyle oyunlar çok ahlaksızca...Birde revizyon olmak istediğini söylemiş iyi de revizyonda en başarılı doktorlardan biri zaten kime düzelttirmeyi düşünüyosun yani... insanlar mahvolmuş burunlarını, 4 kez ameliyat olmuş çökmüş burunlarını Emre İlhana düzettirirken bu revizyon için başka yerlere başvuruyo duruma bakar mısın!
bikaç arkadaş daha kendisiyle konuşmak istemiş resim istemiş ama kız ortada yok resim falanda yok ortada zaten emre beyin hastası olsa mutlaka ve mutlaka başka doktora revizyon olmak istemeden önce emre beyle iletişime geçerdi ve emre bey kesinlikle bu durumun arkasında durucagı için gidipte muhammet dilberin sayfasında mızmızlanmak zorunda kalmazdı yani meyve veren agaç taşlanır sonuçta bu tip durumlar çok normal ama üzüldügümüz nokta emre beyi tanımayan insanların bu tarz yorumlara bakarak onu tanıma şansını elde edemicek olması bize düşende bu tip karalamaların asılsız oldugunu burdan yazmak o azra her kimse gelsede bide burda yazıp resimlerini koysa bizde yorumlasak acaba ne kadar kotuymuş durumu:)
bikaç arkadaş daha kendisiyle konuşmak istemiş resim istemiş ama kız ortada yok resim falanda yok ortada zaten emre beyin hastası olsa mutlaka ve mutlaka başka doktora revizyon olmak istemeden önce emre beyle iletişime geçerdi ve emre bey kesinlikle bu durumun arkasında durucagı için gidipte muhammet dilberin sayfasında mızmızlanmak zorunda kalmazdı yani meyve veren agaç taşlanır sonuçta bu tip durumlar çok normal ama üzüldügümüz nokta emre beyi tanımayan insanların bu tarz yorumlara bakarak onu tanıma şansını elde edemicek olması bize düşende bu tip karalamaların asılsız oldugunu burdan yazmak o azra her kimse gelsede bide burda yazıp resimlerini koysa bizde yorumlasak acaba ne kadar kotuymuş durumu:)
5 hesabi varmis acaba hangisiyle yazmaya baslayacak simdi :) boyle devam ederse emre beyin bisey yapmadan duracagini sanmiyorum ben su an sessiz duruyor ama cok can sıkıcı bir durum bence sansini fazla zorlamasin basi agrir :) biz taniyoruz emre beyi gercegide biliyoruz ama baska doktorun sayfasina gidip yaziyor tanimayan insanlarin kafasini karistiriyor oyle birsey olsa eminim carsaf carsaf fotograf koyardi buraya revizyonda en iyisi zaten emre bey nedir bu sacmalik :) doktora yapilan cok buyuk saygisizlik bu ne gerek var boyle seylere haksizlik karsisinda hic susmadim yine susamadim burda paylastim ki herkes farkindaymis zaten :) daha sesi cikmaz onun fake hesaplarindan yazar belki baska isimlerle:)))))
5 hesabi varmis acaba hangisiyle yazmaya baslayacak simdi :) boyle devam ederse emre beyin bisey yapmadan duracagini sanmiyorum ben su an sessiz duruyor ama cok can sıkıcı bir durum bence sansini fazla zorlamasin basi agrir :) biz taniyoruz emre beyi gercegide biliyoruz ama baska doktorun sayfasina gidip yaziyor tanimayan insanlarin kafasini karistiriyor oyle birsey olsa eminim carsaf carsaf fotograf koyardi buraya revizyonda en iyisi zaten emre bey nedir bu sacmalik :) doktora yapilan cok buyuk saygisizlik bu ne gerek var boyle seylere haksizlik karsisinda hic susmadim yine susamadim burda paylastim ki herkes farkindaymis zaten :) daha sesi cikmaz onun fake hesaplarindan yazar belki baska isimlerle:)))))
muhammet beyin sayfasına gelıp yazdı ama bizde kimse takılmadı merak etmeyin:) hatta gerçekligini anlamadan yorum bıle yapılmadı, fotograf paylaşması ıstendı. zaten üzerinde de durulmadı. burda doktor karalamaya meraklı ınsan çok. tüm doktorların emeklerıne sonsuz saygı duyuyorum ve bıze kattıkları mutlulugun degerı paha biçilemez. allah utandırmasın hiçbirini...
Kızlar hatunun biri çok ısrar etti.. Bende dayanamadim albümü actim herkese.. Cenesinden kurtulmak icin.. Hadi bakalim :)
Tum doktorlarin emeklerine saygi duymamiz gerekiyor ama boyle cirkinliklere de hic gerek yok cok ayip herkes sizin bizim gibi dusunmuyorki zaten hemen ne oldugu ortaya cikiyor:)
Kızlar hatunun biri çok ısrar etti.. Bende dayanamadim albümü actim herkese.. Cenesinden kurtulmak icin.. Hadi bakalim :)
aynen öyle deşifre oldu, atılmıştır da zaten:) yaa nedır bu muhammet dılber ve emre ılhanı yarıştırma cabaları anlamıyorum. ikiside aynı hocadan egitilmiş, başarılı doktorlar kendileri bu kadar iyi arkadaşken başkalarına ne oluyor:S facebookta bırlıkte fotoları var, bu ınsanlar birlikte bugünlere gelmişler ve birliktede devam edıyorlar. onların örneği olsa keşke herkes maşallah ikisine de ve ismi yanyana anılmayan doktorlara:) burnumu yaptırdıktan sonra doktorlara acayıp bı hayranlıgım var:) ınanılmaz bi iş yapıyolar yaa sabırlarına vee emeklerıne hayran olmamak ımkansız.
Merhaba, Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi'nde oldum. Bilgi verir misiniz demişsiniz ama neyi merak ettiğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Canım aslında bende çok anlamıyorum tümseklikten Emre bey var dediği için taktım kafaya:)) bu arada yazmayı unuttum geçen hafta kumsalberille maltepe carrefour da karşılaştım burnu hiç bahsettiği gibi değildi bence çok güzel olmuş ama şişlikleri vardı hamilelik nedeniylede tabi normalden daha şiş gözüküyodu.Amelityat olan arkadaşlarla heryerde karşılaşır oldum artık:)) hilalle de iki kez karşılaşmıştım.Zeynep bi seninle karşılaşamadım yaa:)
yok canım aynı fiyat değişmiyo yurtiçi yurtdışı farketmiyo... kontroller ücretsiz ben 10 kere gitmişimdir kontrole meselaSelam kızlar,
* bir sorum var emre bey yurt dışından gelenlere ayrı ücret veya artı masraf ekliyor mu?
*Yoksa ameliyat öncesi görüşmeler, ameliyat ve sonrası kontroller için anlaşma fiyatında kalıyor mu ?
*Yanı ameliyat sonrası kontrollerde ücret alıyor mu 6. Ay kontrolunde mesela ücret istiyor mu?
Ameliyat yaptıranlar yazarsa sevinirim :)