Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Deviasyonuda duzeltebılıyor mu Emre bey? ya da deviasyonda varsa kbb ıle mı amelıyata gırıyor bılgı verır mısınız?

Deviasyonuda duzeltebılıyor mu Emre bey? ya da deviasyonda varsa kbb ıle mı amelıyata gırıyor bılgı verır mısınız?

Düzeltebiliyor, bende de deviasyon vardı. Ameliyata başka bir doktor girmiyor çünkü zaten Emre bey kulak burun boğaz uzmanı, uzun zamandır estetik de yapıyor. İkisi bir arada yani :)

canım tumenanın yerine cevap vereyim
tumena eski fotoda eklemişti albümüne orda ucuda problemliydi uzun ve düşüktü

canım 3.ameliyat riskli değil mi,benim kızkardeşimde 2,ameliyatını olacak yakup.avşar ve emre ilhan arasında kaldık,yardımcı olabılırmsıın,

canım emre bey için revizyon ameliyatlarında başarılı diyor herkez ama çok kararsızıız tumena' bilgi verebilirmi?ricaa

kızlar zamnıım çok dar yakup avşarımı,emre ilhanımı önerirsiniz revizyon burun ameliiyatlarında,çok tedirginiz....

11 ay once emre beye ameliyat oldum kalin derili olmama ragmen cok memnunum cevremde emre beye ameliyat olan cok kisi var annem ve kardesimde dahil :) hepimiz cok memnunuz yarin fotograf ekleyecegim gormek isteyen ekleyebilir:)

kızlar zamnıım çok dar yakup avşarımı,emre ilhanımı önerirsiniz revizyon burun ameliiyatlarında,çok tedirginiz....

Ben Ameliyat olmadan Yakup Bey den tasarim istemistim,yapilan tasarim kotuydu cok yapay geldi ustelik fiyatida abarti yuksekti Emre Bey i tercih ettim ve cok memmunum..Tavsiye ederim..

Arkadaslar uzun suredir bu sayfaya bakamiyordum yine geldim :) bende Agustos ayinda ufak bir duzeltme ameliyati olmustum hatirlarsiniz beni yazmistim ,Ilk ameliyatimdan odemlerim inmemisti ,bebegim oldugu icin tum gun kucagimda 1 yil tasiyinca gerci normal sanirim inmemesi birde burun ucumu daha kalkik istedim Emre Bey sagolsun kirmadi hic bir ucret almadan yardimci oldu :) Telefonla cektim umarim net cikmistir,sislikler indi benim odemlerimde zor iner cocugum var kucagimda tasiyorum devamli buna ragmen super odem falan kalmadi hemencik indi ,toparlandi sevdim yani ,memmunum halinden :)

kesinlikle Emre hocayı öneririm ablam 2. ameliyatını emre beye oldu ve harikalar yarattı emre hoca ve bu ayın 28 de kuzenim 4. ameliyatını emre beye olucak daha önceden başka doktorlara 3 başarısız ameliyat olmmuş ve umutsuz bir kuzenim vardı taaki emre hocayı tanıyana kadar

Çok hoş bayansın maşallah Burnun da 10.numara olmuş

emre bey suan fıyat konusunda ne kadar alıyor acaba tam olarak bilen varmı ve yerı nerde istanbulda

Canim yeri Kadikoy bagdat caddesinde ulasim cok kolay,cok merkez bir yerde zaten cok rahat ulasirsin..
Fiyat ile ilgili cok net degilim ama 6000 civari sanirim,yanlista olabilir en iyisi sen ara asistanindan guncel bilgi al ..

Merhaba arkadaslar
Benim sinuzit, burun eti buyumesi ve deviyasyon ve de estetik olmak uzere burundan ameliyat olmam lazim. Doktor arastiriyorum.
Emre ilhan la gorustum. Cok sicak, samimi biri. Ancak cok gec randevu verdi. Mart basina gun veriyor. Ben daha once olmak istiyorum. O nedenle baris cakir ida dusundum bir ara. Kararsizim. Kulak buruncu doktor olmasi dahami iyi olur acaba.
Birde emre ilhan cok yogun.ameliyat sonrasi ilgilenebiliyor mu yeterince.
Onerilerinizi bekliyorum. Baris cakir la gorusmedim. Ama onur erola gittim. Biraz ticari gibi grldi bana. Naci celik le gorustum. Basarili bir doktor. Ama kulak buruncu olsa daha mı iyi olur diye dusunuyorum.
Tarik sapci yi duyan var mi.
Bagdat caddesinde yeri. Kbb bransi ve prof. Bilgisi olan var mi tarik sapci ya ameliyat olan var mi.
Uzun yazdim degil mi:)
Ama kararsizim, yardim istiyorum.

Merhaba kızlar, benim kızkardeşim(F.D) isimli doktora BURUN ameliyatı oldu.Ameliyat başarısız tekrar amelıyat olması gerekiyor.Ailece çok endişelenıyoruz.Grupta tuana nıckli ve ablası(LaRoche) nıckli olan kişi fd isimli doktora ameliyat olmuştu.Sizden rıcamız bu kızlara nasıl ulaşabılırım,lutfen yardımcı olun..... çaresiz....:18:

Tesekkurler canim insan baktigi gibi gorurmus,guzel bakinca guzel olunca guzel gordun cok tesekkurler simdi sirada baska islem var birde onu halletsem icim rahat edicek,tesekkurler..

merhaba ben de emre beye ameliyat oldum ..üc ay olucak ..ödemlerim daha tam inmedi ben de de ayni durum var..ben hafif kalkik istemisim ama suan burnum sis, sislikler indikten sonra burnum daha da düser diye korkuyorum ..Size neden yeniden ameliyat yapti emre bey anlamadim , burun ucunu kaldirdi yani ..baska islem derken tekrar burunla ilgili bir islem mi ..ve benim burnumun kenarinda bir kesik var, emre bey gecicek dedi beklemedeyim , gecmezse ben de tekrar birdahaki görüsmem de kendisine söylicem ..Cok soru sordum sanirim ama cevap verirseniz sevinirim ..

kizlar sizinde tursu yedinizde suratiniz tuaflasiomu, kendimi cok cirkin his ediorum burnum sistiginde yaaa ama tursudan vaz gecemiorum

merhabar arkadaşlar.daha düne kadar kararım kesin di muhammed beyi düşünüyordum.ailem bahçelievlere daha yakın olduğu için muhammed beyin yerinde bir karar olduğunu düşünüyordum.ta ki emre beyin yaptığı burunları görene kadar.muhammed beyin yaptığı burunları da gördüm ama ne bileyim.şu an çok kararsızım.kadıköy bize çok uzak.eğer hemen hemen aynı yapıyorlarsa yine de muhammed beyi düşünüyorum .ama yine de sizlere de bi sormak istedim.sizce hangi doktoru düşünmeliyim.ikisinin yaptığı burunlar arasındaki fark ne??

canım düşüncelerimizi yazarsak olay çıkıyo ben artık yazmıyorum ama kesinlikle Emre İlhan derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…