Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar bende emre ilha ameliyat oldum.ameliyata tek gittim şimdi 8 ay oldu yer yer şişmeler oluyo hala ama büyütmüyorum düzelir zamanla sonuç itibari ile bir insan burnun kusursuz olması da tuaf olur orjinal burunlarımızda hiçmi eğrilik yoktu kaldıki kusursuz bir burun istiyoruz doğal durduktan sonra hafif yomukmuş onlar geçer bence...
Galiba burnundaki eğrilik geçmedi. 8 ay olmasına rağmen. Yanılıyormuyum canım.

Arkadaşlar takılacak bir durum değil yani dümdüz bi burnum olsun istemem ben yanlış anlattım galiba emre beyin ilgisine alaksanına lafım yok bence işindeed başarılı benim çok milimetre sağ tarfa bazen şiş oluyo bilmiyorum çok darbe yedim ağır değillerdi ama ne bilim ben hep sağa yattım belki ondan bilmiyorum ama benim doğal duruyo zaten kişiler estetik olduğunu anlamadıkları için beni seveyim derken burnuma değiyolar olay bundan ibaret yoksa emre bey yamuk yaptı diyemem hakkını yiyemem kimsenin ben sadece genel olarak çok dikkat etmemiz gerekiyor temizliğine bakımına onda bazen sıkılıyorum orjınal burnumu arıyorum okadar ama burnum güzel şükür...

Neden eğri sence. Yani bi tarafı daha mı şiş, kemik mi eğri.

coook uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum

ameliyatım uzerinden 1 sene 2 ay geçti. ameliyat olmadan onceki gunler dun gibi.

yakın zamanda malesef burnumun tam ortasında bi kemik olusumu cıktı, fark edilmeyecek duzeyde ama ben farkediyorum ve elle de oldukca hissedebiliyorum.

ne yapalım saglık olsun umarım daha fazla buyumez...

varmı boyle seyler basına gelen?

Forumda yeniyim, ameliyat olmak istiyorum. Rica etsem Emre Beye ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi? 25 mesajı doldurunca albümlerinizi görmek istiyorum. Doktor arayışıma yardımcı olun off... her şey karma karışık kafamda:KK43: Şimdiden çok teşekkürler.

arkadaşlar zam geliyormuş sanırım doğruymuş kuzenim için aldık ameliyat gününü o ilk ameliyatını olacak benim tavsiyemle emre ilhana ameliyat olacak ben revizyon olduğum için ve revizyon ücreti de bana baya fazla geldiği için ben olamıyorum :KK5: revizyonlar ne kadar olmuştur kim bilir :KK14: offf :KK5:

Canim zam mi geliyor? ne zaman ve ilk ameliyat ne kadar oluyor bilgin varmi??

Emre beye ameliyat olduktan 2 hafta sonra ise donmek mumkun mu? O zaman nasil bi goruntu oluyor, sislik, morluk, burnun sekli vs.

Emre beye ameliyat olduktan 2 hafta sonra ise donmek mumkun mu? O zaman nasil bi goruntu oluyor, sislik, morluk, burnun sekli vs.

2 hafta sonra işine dönebilirsin zaten bantlar tamamen açılmış olur o zaman... şişlik, morluk kişiye göre değişiyo bazıları hiç morarmıyo çok az şişliği oluyo örneğin benim 20. günde morluğum geçmişti ama kardeşimin hiç morluğu olmamıştı cilt yapısına, clidin hassaslığına göre çok değişen bi durum. İlk bir ay yine şekli güzel gözükür ama burnun şiş olur birinci aydan sonra kimse anlamaz ameliyat olduğunu şiş olsa bile:)

Son düzenleme:
Forumda yeniyim, ameliyat olmak istiyorum. Rica etsem Emre Beye ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi? 25 mesajı doldurunca albümlerinizi görmek istiyorum. Doktor arayışıma yardımcı olun off... her şey karma karışık kafamda:KK43: Şimdiden çok teşekkürler.

canim ben emre beye yeni revision oldum. Yani daha iki hafta olmadi ve bantlarim cikmadi. Nefes sorunumda vardi. Simdi daha tam iyilesmemesine ragmen süper :)))) eger bantlarin altindada beni bir kötü süpriz beklemiyorsa..Allahima bin sükür hersey istediim gibi. Tabi korkuyorum degisirmi felan bantlari acinca iyilesince diye ama insallah öyle olmaz:)

bu yazdiklarim reklam felan degil, ama keske ilk kararimda emre beye gitseydim. Kendiside, Hemsire ve Hastane ekibide cok profesionel calisiyorlar. Bence hic baskasina gererk yok. Olacaksan git ona ol derim.

ben 2. hafta işe başladim.. ameliyat oldugumu anlamamıştı kimse (yeni bi işti).. :) ama tabi kişinin yapısına göre degisir sonuc..

Bu arada uzun vadede neler olduğunu görmek isteyenlere yeni resimler ekledim.. 2 şubatta tam 3 sene oluyo benim.. 3 senelik bi burun.. Görmek isteyenler arkadaslık istegi gonderirlerse yardımcı olurum..

canim ben emre beye yeni revision oldum. Yani daha iki hafta olmadi ve bantlarim cikmadi. Nefes sorunumda vardi. Simdi daha tam iyilesmemesine ragmen süper :)))) eger bantlarin altindada beni bir kötü süpriz beklemiyorsa..Allahima bin sükür hersey istediim gibi. Tabi korkuyorum degisirmi felan bantlari acinca iyilesince diye ama insallah öyle olmaz:)

bu yazdiklarim reklam felan degil, ama keske ilk kararimda emre beye gitseydim. Kendiside, Hemsire ve Hastane ekibide cok profesionel calisiyorlar. Bence hic baskasina gererk yok. Olacaksan git ona ol derim.
canım çok geçmiş olsun inşanlah istediğin sonucu alırsın....:nazar:

birinin yazdiklarini gordum dun muhammet dilberin sayfasina yazmis emre beyin ameliyat ettigini eskisinden kotu oldugunu yazmis o kisinin 5 farkli hesabi varmis yakalamislar diger hesaplarda da ameliyat olmadigini yazmis taniyan bilir zaten emre beyin hastasi olsa ve begenmese emre bey her turlu arkasinda olur benim 1 sene oldu ameliyat olmadan once de sonra da emre bey hep yanimdaydi ne zaman aradiysam ulastim gecenin bilmem kacinda endiselendim diye hemen yanina gittim bakti doktorumu iyi tanidigim icin yaziyorum. Oyle bir durum olsa o hastasini asla magdur etmez yillardir taniyorum emre beyi hic boyle birsey duymadim cok sasirdim ogrendim ki yalanmis zaten :) turkiyede en cok revizyon yapan doktor bu konuda cok basarili olan bir doktor kendi hastasi memnun olmasa onu nasil oyle bir durumda birakir :) daha iyisini yapar eminim.Emre beye ailede 4 kisi ameliyat olduk cok memnunuz iyi tanidigim icin rahatsiz oldum ve bu durumu kendi sayfasinda paylasmak istedim boylelerine firsat vermeyin gercek olmayan durumlara inanmayin diye:)

X