Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deviasyonuda duzeltebılıyor mu Emre bey? ya da deviasyonda varsa kbb ıle mı amelıyata gırıyor bılgı verır mısınız?
canım tumenanın yerine cevap vereyim
tumena eski fotoda eklemişti albümüne orda ucuda problemliydi uzun ve düşüktü
canım emre bey için revizyon ameliyatlarında başarılı diyor herkez ama çok kararsızıız tumena' bilgi verebilirmi?ricaaburda bir arkadaş vardı tumena emre beye revızyon olmuş sanırım ama resımlerine bakamadım bir türlü.bende revızyon olucam emre bey de aklımdakı isimlerden biri.tumena ne gıbı sorunların vardı canım revızyon oldun ve ne kadarı düzeldi çok merak edıyorum korkuyorum çünkü yıne kötü olursa diye.emre bey revızyonlarda duydugum kadarıyla başarılı ama başka arkadaşlarda varsa 2.ameliyatını emre beye olan tecrubelerini paylaşabılırmı acaba
kızlar zamnıım çok dar yakup avşarımı,emre ilhanımı önerirsiniz revizyon burun ameliiyatlarında,çok tedirginiz....
kızlar zamnıım çok dar yakup avşarımı,emre ilhanımı önerirsiniz revizyon burun ameliiyatlarında,çok tedirginiz....
Eki Görüntüle 584222
Arkadaslar uzun suredir bu sayfaya bakamiyordum yine geldim :) bende Agustos ayinda ufak bir duzeltme ameliyati olmustum hatirlarsiniz beni yazmistim ,Ilk ameliyatimdan odemlerim inmemisti ,bebegim oldugu icin tum gun kucagimda 1 yil tasiyinca gerci normal sanirim inmemesi birde burun ucumu daha kalkik istedim Emre Bey sagolsun kirmadi hic bir ucret almadan yardimci oldu :) Telefonla cektim umarim net cikmistir,sislikler indi benim odemlerimde zor iner cocugum var kucagimda tasiyorum devamli buna ragmen super odem falan kalmadi hemencik indi ,toparlandi sevdim yani ,memmunum halinden :)
Çok hoş bayansın maşallah Burnun da 10.numara olmuş
Tesekkurler canim insan baktigi gibi gorurmus,guzel bakinca guzel olunca guzel gordun cok tesekkurler simdi sirada baska islem var birde onu halletsem icim rahat edicek,tesekkurler..
merhabar arkadaşlar.daha düne kadar kararım kesin di muhammed beyi düşünüyordum.ailem bahçelievlere daha yakın olduğu için muhammed beyin yerinde bir karar olduğunu düşünüyordum.ta ki emre beyin yaptığı burunları görene kadar.muhammed beyin yaptığı burunları da gördüm ama ne bileyim.şu an çok kararsızım.kadıköy bize çok uzak.eğer hemen hemen aynı yapıyorlarsa yine de muhammed beyi düşünüyorum .ama yine de sizlere de bi sormak istedim.sizce hangi doktoru düşünmeliyim.ikisinin yaptığı burunlar arasındaki fark ne??