Deeryaa cım çok doğal olmuş burnun çok güzel duruyor gerçekten.ben de yaptırmayı düşünüyorum araştırma aşamasındayım =)
umarim artmamistir canim...bana artik acibademde ameliyat yapiyorum demisti fiyat hakkinda ama birsey dememisti...bozma moralini herseyin bi caresi vardir...
Canim benim bir sonraki gorusmem bir ay sonra. Anldgm kadari ile hastalrin iilesme sureclerine gore kontrol gunlerinin mesafeside degisiyor. Cunku sen bende 3 gun snra olmstn. Bni normlde birinci ayda cagrmsi gerekiodu sanrm ama 40. Gun cagrdi yaws ilerliyr die sanrm.
Gzmuygun bence snde ara we sor canim bende daha birkac gundr nefes alaiyorum cok moralim bozuluyordu ama dun keyfm yerine geldi. Suan snn nefes alio olabilmen bile cok buyukk bi gelisme senin acindan dedi. Sol tarafimdan ddusen parca oyle buyuk ve gariptiki bende aynen pembeatmosferin dedigi gbi icerde yapilan bisyi zedeledimde dustu die dusundum:) ama onun sonrasnda inanlmaz rahtladim. Sendn de geldimi oyle bsy??
ewet burnuna bayildim gercekten cok guzel olmus ben de yaptirmayi dusunuyorum ama hala kararsizim
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...
merhaba burnunuz cok guzel gozukuyor,ben de yaptirmayi dusunuyorum ancak hangi doktor konusunda biraz kararsizim.3 burun tasarlamisti demistiniz,biraz bilgi verirmisiniz nasil tasariydi bu
mutlu valla aynanın önünden ayrılmıyor artık.emınım cok zor amelıyattır ve doktorlar baya ugrasması gerekıyor ama emre bey gıbı bır doktor ıcın böyle burunlar artık emınım hıcte zor gelmıyordur.
emre ilhana ameliyat olmadğıma çok pişmanım
benimde sağ taraf daha şiş daha 1 ay olmadı:s
kizlar ben de burnumu yaptirmak istiyorum yardimci olun
canım benim burnumdan neler çıktığını tahmin edemezsin ve bunların neredeyse çoğu ilk 25 gün içinde çıktı. eğer senin burnundan birşey çıkmadığını söylüyorsan, o içeridekiler kuruduğu için burnunu geriyor olabilir. bence emre beyle bu konuyu esaslı bir şekilde görüş derim. rahat edemediğini anlat canım.
benim o et parçası dediğimiz şey sadece bir taraftan düştü ama nefes problemim yok en başından beri her iki taraftan da. ama içerden neler çıkarmadım ki. hatta ilk başta sümkürürken fazla zorladığım için kanamam bile oldu, sen biliyorsun. ama bunların hepsi rahatlattı beni. içerde bişeyler kalmışken bu bende baş ağrısı yapıyordu çok. temizledikçe ağrım gidiyordu.
tmm sagol canm bakim ben bi ama söyledigim gibi secim yapma sansim yok aslnda
Canim benim bir sonraki gorusmem bir ay sonra. Anldgm kadari ile hastalrin iilesme sureclerine gore kontrol gunlerinin mesafeside degisiyor. Cunku sen bende 3 gun snra olmstn. Bni normlde birinci ayda cagrmsi gerekiodu sanrm ama 40. Gun cagrdi yaws ilerliyr die sanrm.
Gzmuygun bence snde ara we sor canim bende daha birkac gundr nefes alaiyorum cok moralim bozuluyordu ama dun keyfm yerine geldi. Suan snn nefes alio olabilmen bile cok buyukk bi gelisme senin acindan dedi. Sol tarafimdan ddusen parca oyle buyuk ve gariptiki bende aynen pembeatmosferin dedigi gbi icerde yapilan bisyi zedeledimde dustu die dusundum:) ama onun sonrasnda inanlmaz rahtladim. Sendn de geldimi oyle bsy??
Ekleyeceğim yakında canım. Bende senin gibiydim ama süreç o kadar yavaş işliyor ki benim için bazen ameliyat oldumu bile unutuyorum
merhaba hangi hastahanede oldunuz acaba
yarın sabah kardeşimin ameliyatı var:)) heyecan tekrar başladı:)
Emelcim nasıl geçti ameliyatı, kardeşin tamponlarımızın alındığı gün asla olmam diyenlerdendi ama sendeki sonucu görünce insanın karar değiştirmemesi mümkün değil zaten:) geçmiş olsun:)
fiyat hakkinda bilgi verebilirmisiniz