Galiba burnundaki eğrilik geçmedi. 8 ay olmasına rağmen. Yanılıyormuyum canım.arkadaşlar bende emre ilha ameliyat oldum.ameliyata tek gittim şimdi 8 ay oldu yer yer şişmeler oluyo hala ama büyütmüyorum düzelir zamanla sonuç itibari ile bir insan burnun kusursuz olması da tuaf olur orjinal burunlarımızda hiçmi eğrilik yoktu kaldıki kusursuz bir burun istiyoruz doğal durduktan sonra hafif yomukmuş onlar geçer bence...
Arkadaşlar takılacak bir durum değil yani dümdüz bi burnum olsun istemem ben yanlış anlattım galiba emre beyin ilgisine alaksanına lafım yok bence işindeed başarılı benim çok milimetre sağ tarfa bazen şiş oluyo bilmiyorum çok darbe yedim ağır değillerdi ama ne bilim ben hep sağa yattım belki ondan bilmiyorum ama benim doğal duruyo zaten kişiler estetik olduğunu anlamadıkları için beni seveyim derken burnuma değiyolar olay bundan ibaret yoksa emre bey yamuk yaptı diyemem hakkını yiyemem kimsenin ben sadece genel olarak çok dikkat etmemiz gerekiyor temizliğine bakımına onda bazen sıkılıyorum orjınal burnumu arıyorum okadar ama burnum güzel şükür...
arkadaşlar zam geliyormuş sanırım doğruymuş kuzenim için aldık ameliyat gününü o ilk ameliyatını olacak benim tavsiyemle emre ilhana ameliyat olacak ben revizyon olduğum için ve revizyon ücreti de bana baya fazla geldiği için ben olamıyorumrevizyonlar ne kadar olmuştur kim bilir offf
Emre beye ameliyat olduktan 2 hafta sonra ise donmek mumkun mu? O zaman nasil bi goruntu oluyor, sislik, morluk, burnun sekli vs.
Forumda yeniyim, ameliyat olmak istiyorum. Rica etsem Emre Beye ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi? 25 mesajı doldurunca albümlerinizi görmek istiyorum. Doktor arayışıma yardımcı olun off... her şey karma karışık kafamdaŞimdiden çok teşekkürler.
Emre beye ameliyat olduktan 2 hafta sonra ise donmek mumkun mu? O zaman nasil bi goruntu oluyor, sislik, morluk, burnun sekli vs.
canım çok geçmiş olsun inşanlah istediğin sonucu alırsın....canim ben emre beye yeni revision oldum. Yani daha iki hafta olmadi ve bantlarim cikmadi. Nefes sorunumda vardi. Simdi daha tam iyilesmemesine ragmen süper :)))) eger bantlarin altindada beni bir kötü süpriz beklemiyorsa..Allahima bin sükür hersey istediim gibi. Tabi korkuyorum degisirmi felan bantlari acinca iyilesince diye ama insallah öyle olmaz:)
bu yazdiklarim reklam felan degil, ama keske ilk kararimda emre beye gitseydim. Kendiside, Hemsire ve Hastane ekibide cok profesionel calisiyorlar. Bence hic baskasina gererk yok. Olacaksan git ona ol derim.