Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cam kenarında oturuyordum hanı morarma şişlik hiç olmamıştı bende 9uncu gunumdu dalgalı saclı beyaz kazaklı :) pek ıyı tarıf olmadı ama umarım hatırlamıssındır

benım karsımda oturan ıkı bayan vardı bırı sargılı bırı sargısız sargızsız olanısın herhalde canım... Canım ben telden yazıyorum onun ıcın yazılar karısabılır. Baharcım ben buradakı yazılardan dolayı beklentım cok daha buyuktu .. Ondan bıraz moralım bozuldu:2: ama yılmıs degılım canım sızın burunlarınız okadar guzel oldukı. Ne olursa olsun emrre beyden vaz gecmem sanırım..dedıgım gıbı ınsallah ıkıncı gorusmem daha guzel olacak...

yok ben sargılı olan ortadakıydım :) bende yurt dısında yasıyorum sırf bu amelyatı olabılmek ıcın yurt dısından geldım bende senın gıbı ılk gorusmemde tatmın olmadım hatta nasıl yanı bumuydu dedım gunler oncesınden randevu alıp senın gıbı heycanlı bı sekılde gıtmıstım ılk gorusmem benım ıcın olumlu degıldı ama sonra 2.ıncı gorusmemde daha detaylı oldu hersey ıyı bır doktor gercekten hastalarını cok ıyı takıp edıyor 2 gorusmende beklentılerını problemlerını ıyı anlat konus korkma amelyat hıc zor degıl 2 gun bıraz sızı seklınde agrı oluyor sadece. benı amelyatta rahatsız eden ilk 2 gün dikişlerimdi sonrasında problem yok. bende aynı sekılde burda kadınlar klubundekı yorumlardan ınsanların tavsıyelerıyle yola cıktım cok arastırdım ve ıclerınde uzakta olmama ragmen yuzyuze gorusmeden bana guven veren doktordu sen vazgecme pisman olmazsın allahın ıznıyle

tamam canım hatırladım burnu sargılı olansın... Sende cok heyecanlıydın. Yuzun rekn aldı renk verdı ..baya kızardın.senın yuzun zaten cok guzell . Tenın cok guzel sankı hıc amelıyat olmamıssın...sonucun guzel oldugu bellı. Inan senın burnun yaakından daha kucuk daha guzel gorunuyordu kapının oarada yakından gordugumde daha cok hosuma gıtmıstıı..offfffff ınsallah benımkıde guzelolur yawwwwww:18:

:) bende aynı senın gıbıydım ınankı ılk gorusmemde hıc tatmın olmamıstım hatta baska dktor baksam mı dıye dusunmustum kararımdan vazgecmedım bak ortada yanı sonuc ınsallah senınde ıstedıgın gıbı olucak emınım ben. tasarım falan olmamıstır bugun dıger gorusmede yapıyor emre bey

tamam canım hatırladım burnu sargılı olansın... Sende cok heyecanlıydın. Yuzun rekn aldı renk verdı ..baya kızardın.senın yuzun zaten cok guzell . Tenın cok guzel sankı hıc amelıyat olmamıssın...sonucun guzel oldugu bellı. Inan senın burnun yaakından daha kucuk daha guzel gorunuyordu kapının oarada yakından gordugumde daha cok hosuma gıtmıstıı..offfffff ınsallah benımkıde guzelolur yawwwwww:18:

senınde ınsallah ıstedıgın gıbı olur canım ya ınsallah sende herkez gıbı mutlu cıkarsın cok ısterım ne zaman amelyatın

bende aynı bak senın gıbı gıttım 2.ıncı gorusmeye gıderken aynı seylerı soyledım 2.ıncı gorusmeye baglı dıye ama gercekten cok ılgılı bı doktor dunku yogunluktan dolayı bekledıgın sonucu alamamıs olabılırsın

hazal fiyat hakkında bilgi alabilirmiyim senden özelede yazabilirsin pazarlık yaptınmı cnm

ılk amelyatınsa 5 milyar eskı turk parasıyla ama 2.inci amelyat olacaksa degısıyor pazarlıksız emre bey pazarlık yapmıyor

Gecmis olsun yeni fotoraflarini merakla bekliyoruz:) Bu arada sen hangi hotelde kaldin?

tamda bana denkgeldı bu yogunnluk.. Canım ben okadar odaklamısım kı kendımı emre beye ondan baska bır doktor ıcın gelmedım. Dua edıyorum ıkıncı gorusmem guzel olsun..helbestcım tsk ederım. Ayrıca gorusmede helbesttcım senden bahsettı burnun cok guzel olmus ole dedı....

Kızlar son sayfalara baktım da.. BitmeyenSarki, baharcım29:), E_61, helbest, fotoğraflarınız çok çok güzel.. fotoların altına da yazdım ama burdan da söyleyeyim.. bu kadar kısa zamanda bu kadar güzelleşiyorsa bu burunlar emin olun bi kaç ay sonra çook daha mutlu olacaksınız.. 2. ve 3. aylar aşırı mutlu olma ayları:))
hazal bu arada seni çook önceden beri forumda gördüğüm için bi kaç şey yazmak istedim -muhabbetinizi bölmeden- emin ol hepimize oldu sana olanlar.. hepimiz bekledik.. hepimizin o görüşmelerden sonra eve gelip oturup ağladığımız günler oldu:) hepsi normal bunların, sen kendini kötü hissetme bence bu yüzden.. sıkıntı yapma ve heppp pozitif düşünmeye çalış.. yapabileceğin en güzel şey o olur

merhaba arkadaslar ...yeni üyeyim..emre bey amelıyat sonrası MASAJ verıyormu acaba..bana garıp geldıde masaj olayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…