• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar herkese merhaba....
:nazar::41 gün olmuş bile :nazar:kızlar maşallah baya bi zaman çabucak geçmiş valla... ben 19 ocakta oldum ameliyatımı....ve sonunda resimlerimi de eklemeyi başardım.... albümüm herkese açık belli bi süre... yardımcı olmak içim arkadaşlar... bu formda araştırma yapan arkadaşlarımıza ve ameliyat olacaklara yardımcı olmak babında aşama aşama fotolarımı da eklemeye çalıştım... ben de bu süreçleri geçirdiğim için ne kadar sıkıntılı ve sancılı dönemler olduğunu çok iyi biliyorum...
eğer yardımcı olursam ne mutlu bana... yine de sorusu veya sorunu olan varsa elimden geleni yaparım kızlar...
benim burun hala şiş... eee malum daha 41 günlük... çok yeni daha... ama gitgide değişiyor, küçülüyor, inceliyor.. bunu farkediyorum... bu arada ben kalın deriliymişim...
şimdiden herkese geçmiş olsun ve tabiki bol şanslar...:16:

buraya ne oldu? Hic birinin resimine bakamiyorum. Ne mis, 10 Message yazmalimisim...bende 19.04. Emre beyde OP olcam...

pinkgirl 16 özelden cvp yazamıorum ama msnde ekledim seni yardımcı olmaya çalışıcam sana :))

E_61 cnm bana özelden msn adresini at sana gönderiym ilk zamanlardaki resmimi ok ? ;))

kac TL toplam tutdu??

DAKTILO ve SEMA ozelden mesaj atamiyorum o yuzden burdan cevap yaziyorum.
Ben burunla ceneyi bi arada yaptirdim o yuzden biraz aci cektim. Ilk 3 gun hic uyuyamadim agridan ama sonra geceleri cok rahat uyudum. Ilk 1 ay konusurken cok zorlandim dudaklarimi tam birlestiremiyordum tuhaf konusuyordum. Yemeklerde 2 hafta zorlandim, bir hafta sadece biskuviyi cayda islatip yiyebildim. 1 bardak suyu bile yarim saatte iciyordum. Simdi ameliyat olali tam 2bucuk ay oldu alt dudagimin ic tarafi hala hafif uyusuk gibi, hala tuhaf bi his var ve cok nadir hafif bi sizlama oluyo ama geciyo hemen.

Kizlar burun amelyatindan sonra beklemem gerekiyormu hamile olmak icin?? benim su an 2 bucuk ay oldu, burnumu yaptirdim simdide cocukda sira:1:

Kizlar burun amelyatindan sonra beklemem gerekiyormu hamile olmak icin?? benim su an 2 bucuk ay oldu, burnumu yaptirdim simdide cocukda sira:1:

bende seninle ayni durumdayim :)) doktora bunu ameliyat öncesi sormustum.. sislerin inmesi ödem olusmamasi icin 1 yil cocugu unut demisti bana , egerki burnunun sekli seni su anda tatmin edici sekildeyse tabikide yapabilirsin .. ama sislerin varsa hamilelikte ödem olusma riski daha fazla oldugu icin zaman birakman gerekir..

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bi senemi bana dr. bey öyle demedi ama,:44: bi sene bekliyecegimi sanmiyorum...

Selam kizlar

Bu aksam Emre bey'le son gorusmem var.. Yarin Hollandaya donuyorum..Hollandaya donmeden son gorusmeleri yapalim dedi..Burnumun uzerindeki bantlar acaba bugunmu cikacak??

Kizlar burnum sol tarafini hissediyorum tam anlamiyla ama sag tarafini hic hissetmiyorum, bazen elleyince deligimi elliyorum anlamiyorum yani..bu normal dimii..

Birde sizin burunla dudak aranizdaki mesafe nekadar bir surede azaldi kizlar.. en cok moralimi bozan sey suan bu mesafe..ama gececek in:59:s

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bi senemi bana dr. bey öyle demedi ama,:44: bi sene bekliyecegimi sanmiyorum...
yanlis anladin sanirim ,egerki ince derili bir hastaysan zaten sislerin 3-4 ayda iniyor
dedigim gibi burnunun seklinden büyüklügü kücüklügü ne zaman memnunsan o zaman yap :1:
mesela benim su anda sislerim var dahada cok ödem olusur diye hemen cesaret edemiyorum 1-2 ay daha bekliyecegim..

Selam kizlar

Bu aksam Emre bey'le son gorusmem var.. Yarin Hollandaya donuyorum..Hollandaya donmeden son gorusmeleri yapalim dedi..Burnumun uzerindeki bantlar acaba bugunmu cikacak??

Kizlar burnum sol tarafini hissediyorum tam anlamiyla ama sag tarafini hic hissetmiyorum, bazen elleyince deligimi elliyorum anlamiyorum yani..bu normal dimii..

Birde sizin burunla dudak aranizdaki mesafe nekadar bir surede azaldi kizlar.. en cok moralimi bozan sey suan bu mesafe..ama gececek in:59:s

1 ay gectikten sonra düzelmeye basliyor kafana takacagin en son sey bu olsun bence canim ,,
bir tarafi daha fazla hisedip diger tarafi hissetmememen normal , ne tarafta daha fazla islem olursa o taraf daha uyusuk oluyor sanirim, benim 3 ayim oldu ve hala iki tarafta ayni hisleri alamiyorum , mesela sag kasimi yukariya dogru kaldirdigim zaman taa burun ucu sag tarafta tuhaf his oluyor :)
ameliyattan sonra 14. gün bandajlari cikartiyorsun veya doktor cikartiyor , bende yurt disinda yasadigim icin ameliyattan 1 hafta sonra dönmüstüm , bandajlari burdaki aile doktorum cikardi ve dikislerimi almisti (kanatlari daraltigi icin dikis vardi)
sana iyi yolculuklar , burnusunlada mutlu mesut günler :49::49:

Selam kizlar

Canım ben de Ankara'ya dönmüştüm bantlarımı 14. gün kendim çıkardım. Önce duşa girdim ıslanınca yumuşadı sonra da kolaylıkla çıkarıverdim.

aynı hissizlik bende de var tatlım çok normal, benim de bugün 49. Günüm hala sol tarafım kaşındığında kaşıyorum ama hissetmiyorum :) zamanla hafifliyor ama hissizlik :)

benim de burun - dudak arası mesafe şişlikten oldukça açık ve dümdüz görünüyordu hatta ben Ankara'ya döndükten sonra benden daha çok ameliyat olmak isteyen teyzem beni görünce ameliyat olmaktan vazgeçmiş :) bugün itiraf etti bana da, dedi ki "seni ilk gördüğümde aman Allahım ne olmuş böyle mi kalacak acaba" dedim ama bugün daha bi iyi fark ettim şişliktenmiş dedi :) o yüzden hiç kafana takma kesinlikle şişliklerin inince çooook güzel olacak emin ol, çünküüüü bizim doktorumuz EMRE İLHAN :)) :nazar:

Selayhus benim derim kalinmis... 2 bucuk ay oldu simdi..
Valla hergün burnum baska ondan tam bilmiyorum nezaman ne yapacagimi:1:
Hayirlisi artik..

Merhaba kizlar

Simdi randevumden hotele yeni geldim..Emre bey dikislerimi aldi ve bantlarimi degisdi..bi hafta sonra kendim cikarmam gerekiyor.. Burun ve dudak arasindaki mesafeyi sordum, zamanla inecek hemde gozun alisacak dedi:)) insallah oyle olur..

Ayrica size bir msj iletmemi istedi:61::

Emre Ilhana ameliyat olmak bir ayricalikmis:9::9:

Allah var gercekten cok iyi,espirili ve ilgili bir doktor..Hersey icin Emre beye ve ekibine tsk ederim:71:

merhaba cosecant, dikiş izleri dert edecek en son şey...:)
kişinin derisinin özelliklerine göre değişir izlerin kalıcılığı ama kimse de çok bariz bir iz olmaz öyle...kiminde yok gibidir kiminde ise belki biraz daha belirgin olabilir... o da zaten burnun altında kaldığı için görünmüyor bile...o yüzden dert etme...:)

teşekkürler :)
ne güzel resim paylaşanlara bakıyorduk nerden çıktı bu 10 mesaj olayı pofffs, dolduralım mı yani abuk sabuk şeyler yazıp illa :)

Canım ben de Ankara'ya dönmüştüm bantlarımı 14. gün kendim çıkardım. Önce duşa girdim ıslanınca yumuşadı sonra da kolaylıkla çıkarıverdim.

aynı hissizlik bende de var tatlım çok normal, benim de bugün 49. Günüm hala sol tarafım kaşındığında kaşıyorum ama hissetmiyorum :) zamanla hafifliyor ama hissizlik :)

benim de burun - dudak arası mesafe şişlikten oldukça açık ve dümdüz görünüyordu hatta ben Ankara'ya döndükten sonra benden daha çok ameliyat olmak isteyen teyzem beni görünce ameliyat olmaktan vazgeçmiş :) bugün itiraf etti bana da, dedi ki "seni ilk gördüğümde aman Allahım ne olmuş böyle mi kalacak acaba" dedim ama bugün daha bi iyi fark ettim şişliktenmiş dedi :) o yüzden hiç kafana takma kesinlikle şişliklerin inince çooook güzel olacak emin ol, çünküüüü bizim doktorumuz EMRE İLHAN :)) :nazar:

ay cnm insallah ya..sizin tecrubelerinize guveniyorum..bugun emre beyle gorusmemde oraya kontrole gelen arkadaslar cok beyendiler simdiden kucucuk burnun var dediler:))

bu arada kk'dan hazal arkadasimizla tanistim orda..gorusmesi nasil gecti acaba:))

Son düzenleme:
ıyı geceler kızlar bugun ılk gorusmem vardı..cok heyecanlıydım. E_61 ve oradakı herkesın burnu cok guzeldı cok begendım. Yanlız ben 3 bucuk saat bekleyınce cok gerıldım. Ablam enıstem ve cocukla gıttık enıstem beeklemeyı hıcc sevmez adam benı arabanın ıcınde 4 saat bekledı cok mahcup oldum ona karsı. Gorusmede gergınlıgımden ve sordugum sorulardan doktor bey bana cooooooook zor hatta en zorr hastamsın dedı.. Dıyalogumuz boyle baslayınca cok uzuldum..bır anda butun hayallerım suya dusmus gıbı oldum... :14: sonucda ben cok kararlıydım sadece emre bey ıcın rızeden kalktım geldım.. Neyse sonuc olarak bu gorusmemden cok mutlu cıkmadım... Insallah ıkıncı gorusmem boyle olmaz kızlar:26: emre beye hala guvenıyorum.. Yaptıgı burunlar gercekten guzeldıı. Ayrıca dogru ve gerceklerı konusması ınsanın guvenını artırıyo..ılk gorusme boyleydı kızlar cumartesı ıkıncı gorusmem ınsallah ıcıme sıner... ayrıca megumı sende cok guzel olmussun canım...

merhaba hazal bugun bende ordaydım hatta sen sanırım kadınlar klubune uyemısın dıye sormustun.o ara anlamadım kalabalıktan hayır dedım sonra farkettım :) oncelıkle emre beyle olan ılk gorusmemde bende aynı senın gıbıydım ama2.inci gorusmemde daha tatmin ediciydi benim için emın ol kı yaptıgı burunlardanda gormussundur herkez bende dahil olmak uzere memnun problemlerını beklentılerını kesınlıkle ıyı anlat.

Back